Компютърни науки - реализация
Модератори: Methuselah, thegirl
Компютърни науки - реализация
Каква е реализацията след завършване на КН. Тази година ме приеха в специалността и искам да се образовам малко. Приятелите ми програмисти казват, че ако искам да постигна нещо трябва 90% да се подготвям самостоятелно и почти да не разчитам на СУ. Това ли е в действителност КН !?!?!?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Е все трябва да има някаква разлика между "висшо" информатика в СУ и примерно ПУ. Каква е тя ?Richard B. Riddick написа:Циндил-Пиндил написа:Защото и отливът към родната казарма не е малъкGohan написа:вашите отговори веднага водят към следващия ми въпрос - щом всичко зависи от мен защо наплива за су е толкова голям![]()
![]()
И все пак и искат "висшо"
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Компютърни науки - реализация
Така и не прочетох каква е реализацията???
Остатъкът от живота Ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате...и решенията, които взимате. И човекът, които Вие решите да бъдете...И остатъкът от живота Ви започва сега... 

Re: Компютърни науки - реализация
Мисля, че разговорът е абсурден.
Все пак, ще се опитам да бъда възможно най-лаконичен.
Gohan, за какво да разчиташ на СУ? Да ти намери работа, да ти каже как да работиш тази работа, да ти плаща заплата?
Не става така.
Университетът те учи да мислиш. Университетът ти дава тези теоретични знания, които по-късно ще можеш да използваш на практика в своята работа и които ще ти помогнат да се справяш в реални ситуации.
От Университета всеки се учи сам. В Университета можеш да черпиш знания от преподавателите, безценни знания. Друг е въпросът, че малко го оценяват.
P. S. Gohan, извинявай, че започнах с твоето име мислите си, но видях че ти си открил темата. Видях също, че си публикувал това преди повече от година и половина, така че предполагам месеците, прекарани във факултета са дали отговор на такива и други подобни въпроси. Нищо конкретно нямах отправено към теб.
Все пак, ще се опитам да бъда възможно най-лаконичен.
Gohan, за какво да разчиташ на СУ? Да ти намери работа, да ти каже как да работиш тази работа, да ти плаща заплата?
Не става така.
Университетът те учи да мислиш. Университетът ти дава тези теоретични знания, които по-късно ще можеш да използваш на практика в своята работа и които ще ти помогнат да се справяш в реални ситуации.
От Университета всеки се учи сам. В Университета можеш да черпиш знания от преподавателите, безценни знания. Друг е въпросът, че малко го оценяват.
P. S. Gohan, извинявай, че започнах с твоето име мислите си, но видях че ти си открил темата. Видях също, че си публикувал това преди повече от година и половина, така че предполагам месеците, прекарани във факултета са дали отговор на такива и други подобни въпроси. Нищо конкретно нямах отправено към теб.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.