Замковой
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
gotinotolenche
- В началото бе словото
Замковой
дайте повече инфо за този човек защото като чета тук се плаша как ще се минава при този
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Замковой
Със сигурност Замковой не касае кандидат-студентите, задай си въпроса в раздел Студенти. 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
-
gotinotolenche
- В началото бе словото
добре де объркала съм на това не пречи да ми дадеш повече инфо за този човек аз не съм кандидат-студент и живо се интересувам какво ме чака
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И няма да е зле да си беше направила само една тема в ТОЧНОТО място.
И пиши на кирилица
И пиши на кирилица

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
gotinotolenche
- В началото бе словото
ама вие всички само се заяждате аз търся помощ от вас а вие не ми казвате нищо а само ми правите забележка еми обърках се случва се какво толкова май не само преподавателите тук са заядливи и недружелюбни
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми пуснала си няколко теми, които ще бъдат изтрити заради това, че се дублират. Мнения на латиница се трият. Ако искаш темите и мненията ти да просъществуват - има правила
Съвсем дружелюбно ти говоря. И изобщо не се заяждам.
За преподавателя не мога да ти помогна.
Съвсем дружелюбно ти говоря. И изобщо не се заяждам.
За преподавателя не мога да ти помогна.

-
gotinotolenche
- В началото бе словото
еми мерси много за обясненията аз от преподавателя живо се интересувам
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Спокойно във форумите винаги има по няколко бъдещи начални педагози (жалко че по-рано не са открили дарбата си )Сега можеха да проверяват контролните на някой първокласник, а те тука се занимават нас да учат как да пишем!Леле добре че не са чули как чета 
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
vasileva_n Относно правопис и пунктуация нищо не съм споменала..... Май бъркаш кирилица и латиница с нещо съвсем различно?!
gotinotolenche прояви малко търпение. Не може да ти се отговори веднага. Все пак потребителите не спят във форума. Все ще се появи сигурно някой, който да има мнение по въпроса ти.. предполагам...
gotinotolenche прояви малко търпение. Не може да ти се отговори веднага. Все пак потребителите не спят във форума. Все ще се появи сигурно някой, който да има мнение по въпроса ти.. предполагам...

-
gotinotolenche
- В началото бе словото
да права си просто прочетох тук страшни неща за него и се притесних или по точно изпаднах в паника как ще мина при този човек
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ааааа не нищо лично аз просто си намерих тая тема и си коментирамPisobella написа:vasileva_n Относно правопис и пунктуация нищо не съм споменала..... Май бъркаш кирилица и латиница с нещо съвсем различно?!![]()
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
-
gotinotolenche
- В началото бе словото
не аз не мога да разбера пишат че се заяждал че късал сега питам конкретно те само разглеждат и никой нищо не казва това е егоизъм аз просто търся съвет от по опитни и препатили хора от мен но всички страхливо мълчат интересно
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
gotinotolenche, аз да си кажа, че не съм се заяждал, просто ти казах да си зададеш въпроса в правилния раздел, за да получиш адекватен отговор, в КСК една огромна част сме кандидат-студенти и Замковой е със сигурност последното име, от което се интересуваме и за което можем да ти дадем информация.
И все пак ако се намери някой знаещ да каже на момичето, че ей сега е пуснала тема и в раздел Спорт.
И все пак ако се намери някой знаещ да каже на момичето, че ей сега е пуснала тема и в раздел Спорт.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
-
gotinotolenche
- В началото бе словото
не е в Спорт а е във ФМИ разни дискусии а и ако има толкова желаещи до сега да са ми отговорили
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти под "търпение" не разбирай 20минути, ами няколко дни поне...