Калиакра Каварна

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Калиакра Каварна

Мнение от Бeтон »

Edit rogertaylor
Изображение
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Мари написа:Брей...ама то така е, защо ли се учудвам.Не очаквах точно тук да прочета нещо, което дори малко да е свързано с Нафтата.
Човекът, който е "видял 3-те точки срещу Левски", фен ли им се води на "онези"(знае се кои са онези) и от колко време?Защото такива те нямат...поне не истински или пък не знаят точно на кой отбор с подобно име са фенове.В Бургас хората не се интересуват от футбол, стадионът в "Лазур" е празен, повечко семкаджии могат да се видят на мач с Левски или с ЦСКА, но те са там, за да гледат тях, а не дружинката на Херо и всъщност въобще не ги интересува какво става на терена, май дори и те не знаят за кой са( за който бие вероятно), но пък ето, че е имало някое велико софийско елитно отборче, което няма начин да не се погледа.
А пародията с Нафтата е пълна, не от днес, не от вчера и вината за това е изцяло на ръководството, на което изобщо не му пука.
Първо, нищо не ти пречи да ползваш общоприетите обръщения, вместо да говориш в трето лице :wink: Второ, думичката "фен" има доста размито значение... в смисъла на думата, който влагаш ти, Мари, трудно влизам в тази категория просто защото за мен футболът в България е пълна пародия. Въпреки всичко не съм тотално безразличен към това, което се случва с този спорт у нас и по-специално в родния ми град Бургас поради ред причини (тренирал съм и в "Нефтохимик", и в "Черноморец 919"). Ходя по мачове когато имам възможност и имам приятели и познати, които го правят и ето защо смятам, че е неуместно да слагаш всички жители на града под общ знаменател. Все пак силно се надявам, че от догодина ще има повече хора на мачовете на "Черноморец", който през този сезон се справя доста успешно за новак в най-горния ни ешалон.

П.П. Хубаво е да се поддържа добрия и цивилизован тон във форума 8)
The harder you fall, the higher you bounce...
Мари
В началото бе словото

Мнение от Мари »

Добре, съжалявам, не съм искала да прозвуча грубо. :happy11: Но Бургас вече не е футболен град и мнозинството от хората не се интересуват какво става, това е факт.И аз познавам хора, които ходят по мачове, но се замисли колко души има на стадиона(не се броят мачове с вече споменатите отбори)...А за теб е още по-нормално да знаеш за такива хора, при условие че си тренирал. :wink: Когато през 2006 се появиха слуховете за обединение на Нафтата и Черноморец 919, малкото останали фенове на Нефтохимик организираха протест пред общината, събираха подписи и т.н., но не получиха особено голяма подкрепа от бургазлии, което е показателно колко се интересуват от случващото се с футбола в града и как съвсем нормално и безразлично щяха да приемат затриването на отбор с традиции.А ти предполагам си фен на "бургаски футбол" като цяло и затова не можем да се разберем.Иначе по въпроса може много да се говори, но не мисля, че има смисъл.
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Дамм... разбрахме се :arrow: почитател съм на "бургаския футбол" като цяло :wink: Иначе основната ми идея в предния пост беше, че ако сега примерно Черноморец се класира за Интертото и продължава с добрите си игри за първенство, 100% стадионът ще бъде все по-пълен с всеки изминал мач. За съжаление си права, че хората искат "хляб и зрелища", а не ходят по мачовете просто заради каузата. Пийс 8)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Черноморец ли ще играе в интертото. Пожелавам ви успех и да влезете в групите на УЕФА! На мач по-малко от 20 000 да не отивате :) Лятото съм по моретата, така че може и да намина ако играете и ако ми е удобно.
Изображение
Аватар
Unbreakable
В началото бе словото

Мнение от Unbreakable »

Да! И аз ви пожелавам успех - биете литекс и сте в интертото 100% :D че мойто любимо Локо е мн вероятно да се отдаде на благотворителност с цел "спасете Берое в А-група" :lol: а 3-то място си е по-добре от 4...медали разни дават :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Да ама не... Караканов за втора поредна година дъни Бургас. Миналата година си заби автогол в 120-тата мин. срещу Видима (за Нафтекс), а сега профуква и дузпа, решаваща мача срещу Литекс :evil: Все пак се носят няк'ви слухове, че можело да наказват Черно море, но нз за какво точно... Както и да е, тъпа ралта :blackeye:
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

да им е честито на перничани :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
България над всичко
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Калиакра не искаха да влизат в А група. В Източната Б група имаха около 5 истински мача - с бургаските отбори, с Данчовото отборче под камъните сини и с Родопите там. 54 точки!!! 16 победи, 6 равни и 3 загуби. Това в А група само може да го сънуват.
Ако бяха влезнали в А група какво? Да ядеш бой от чорби и говеда, които не струват повече от тебе, но БФС и съдията мислят друго, не е работа.

Перник ще отпаднат още този сезон, 95% гаранция. Колкото камъни са останали там на стадиона им, ще ги хвърлят последните по мустакати батковци и аре в асансьора към не Западна Б, ами Югозападна В група дори.

Единствено Локо Мездра ще се задържат. Син отбор са, автобуса им е по-модерен от на Доко Илиянци, какво повече?
Изображение
Аватар
Unbreakable
В началото бе словото

Мнение от Unbreakable »

Калиакра не искали да играят в "А" група?! :lol: Що не вземат да изпаднат във "В" групата, там може и само победи да имат и ще им е още по голям кеф после :lol: След това подават една молба,че искат да си останат във "В" група и всяка година ще си се радват на пълния актив точки :lol: :lol: :lol:
А за Локо Мездра сигурно си искал да напишеш, че са силен,а не син отбор :roll: Че са силен отбор определено ще се съглася, но не знаех, че това какъв автобус имаш е от толкова голямо значение за класирането ти в "А" група :lol: Но това обяснява защо латекса са толкова напред в класирането...явно не се дължи само на Ристосков и пачките на Гришата...явно е заради автобуса! :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

Доко Мз се готвят едва ли не за титлата :roll: :roll:
България над всичко
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Ще си останат само с подготовката, колкото и банално да звучи :lol:
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

и аз така мисля
България над всичко
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Момчетата тренират. Преди 2 седмици някъде ги виждах от време на време да се разцъкват с автобуса по Симеоновско. Ту нагоре - ту надолу.

А автобуса на Литекс е най-модерния в А група. Има топла вода за кафе/чай на всяко место.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”