Два въпроса
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Два въпроса
Проблем ли е, че след предварителния по история си запилях някъде картончето с входящия номер(помня го)? 9 страници достатъчно ли е, според вас, за около 4.50 ? Писах за Аспарух и Тервел 
Re: Два въпроса
Количеството далеч не е показател за оценката. Така че спокойно, ако си написал всичко вярно, подредено и въобще ако е написана добре темата може да имаш и по-висока оценка от 4.50 
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Обемът не е критерий.Важно е да са включени основните проблеми,вярна фактология и анализ.
Право, 1-ви поток, 4-та група
elektra_ , ти какво горе-долу включи ( по план ли се водеше) питам, защото и аз писах по сащата тема като теб 
- Grunge_Down
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Основният въпрос на кандидат-колегата беше дали това картонче ще му е нужно по-натам. Ако някой знае отговора, да сподели.
Don't think you are, know you are!
Благодаря ти за вметката, Grunge_Down
Въпросът ми все още чака отговор
Предполагам, че картончето няма да ми е нужно, понеже вече съм регистриран там и с лична карта ще се идентифицирам. Прав ли съм? И още едно въпросче, дано не ставам нахален - при проверките на темите проверяващите знаят ли дали писмената работа е на мъж или жена или и полът е анонимен? Защото се надявам, ако ги разделят по пол, към нас, момчетата, да бъдат по-снизходителни(макар че не трябва да е така) 
- Grunge_Down
- Драскач
- Обратна връзка:
Проверяването е на НАПЪЛНО АНОНИМНИ работи. Не се притеснявай, квесторите ги разделяха на две купчинки не според пола на пишещия, а според темата, която е избрал 
Don't think you are, know you are!
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Няма от какво да се притесняваш заради картончето. То ти е било нужно само за тази предварителна сесия. Като доиде редовната изпитна сесия при записването ще получиш съвсем нови номер и картонче.
И успех!
И успех!
Браточки, кога най-рано може да излязат резултатите по история?
По официални данни след около десет дни.В моята аудитория се чу,че щели да проверяват общо към 200 души,но не знам дали е вярно.Flicker написа:Браточки, кога най-рано може да излязат резултатите по история?
До колкото знам,проверяващите ще бъдат само от Историческия факултет на СУ и не вярвам те да са повече от 50TsarBoris написа:По официални данни след около десет дни.В моята аудитория се чу,че щели да проверяват общо към 200 души,но не знам дали е вярно.Flicker написа:Браточки, кога най-рано може да излязат резултатите по история?
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
-
tinglit
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
На въпроса за картончето-когато си предавах работата, квесторите ми казаха да си го пазя (не уточниха защо).
...Work smart, not hard!...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
С картончето приятелю могат да ти направят ОГРОМЕН проблем и въобще да не ти зачетат изпита...срано но факт
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- sharovski
- От дъжд на вятър
tova ne e vqrno...nomera mu i li4nata informaciq e v bazata danni i vsi4ko si e kakto trqbva.Pri sledvashtata sesiq (zapisvaneto za koqto e zaduljitelno) shte polu4i novo karton4e i na li4na informaciq shte ima 2 nomera i taka....spokoПлазмодий написа:С картончето приятелю могат да ти направят ОГРОМЕН проблем и въобще да не ти зачетат изпита...срано но факт
(sorka ama nqmam kirilica dnes)
бал 24 - срам несрам - толкоз
Някой може ли да ми каже дали относно съхраняването на картончето до изпита е споменато отзад на него?