Какво мислите за Б Борисов
Re: Какво мислите за Б Борисов
Дичоу, я разясни поради что Бойко се подмазва на Волен? то и в началото на "кабинета Станишев" пак бе така... защиЩава го за "атентата" на магистрала Тракия, за вчерашния "скандал"(бтв Сидеров постъпи много точно), Бареков обърна палачинката...
Ubi concordia, ibi victoria!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Бат Бойко е бивш магистрален бандит, наред с Маджо, Маргините и (покойните вече)братя Илиеви...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами принципно именно това е идеята на представителствотоAlexLevitt написа:Много съжалявам, но ако в условията на представителна демокрация избори се печелят от крадци, некадърници и мошеници, не ми остава друго, освен да заключа, че избраниците представляват онези, които са ги избрали.
А изводът, който правиш, звучи логично, макар и нелицеприятно
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Когато стана Бойко ще мога да ти кажа...за сега съм само ДичоMoriarty написа:Дичоу, я разясни поради что Бойко се подмазва на Волен? то и в началото на "кабинета Станишев" пак бе така... защиЩава го за "атентата" на магистрала Тракия, за вчерашния "скандал"(бтв Сидеров постъпи много точно), Бареков обърна палачинката...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Видя ли последното допитване за влизане в НС? С бат Бойко ще правим коалиция...Moriarty написа:Дичоу, я разясни поради что Бойко се подмазва на Волен? то и в началото на "кабинета Станишев" пак бе така... защиЩава го за "атентата" на магистрала Тракия, за вчерашния "скандал"(бтв Сидеров постъпи много точно), Бареков обърна палачинката...
Nessun dorma, nessun dorma!
това е ясно като бял ден..то АТАКАта даже започва преговори за присъединяване в редиците на ЕНП...Calaf написа:Видя ли последното допитване за влизане в НС? С бат Бойко ще правим коалиция...Moriarty написа:Дичоу, я разясни поради что Бойко се подмазва на Волен? то и в началото на "кабинета Станишев" пак бе така... защиЩава го за "атентата" на магистрала Тракия, за вчерашния "скандал"(бтв Сидеров постъпи много точно), Бареков обърна палачинката...
Ако т.нар. традиционна десница не влезе в следващото НС, ще ги приемат, вЕрвай ми! ЕНП е напълно пропаднала структура, като ПЕС! 
Nessun dorma, nessun dorma!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Силно ме съмнява коалиция с Атака...
Все пак остава една година...
С тенденцийте на спад в доверието към БКП и Д(п)С...па да не говорим за НДСВ...
Нищо чудно ГЕРБ да се сдобие с уникалния кеф да направи самостоятелно правителство...
Ако не ме лъже паметта....СДС влиза в следващия параламент по последни социологически данни...
Btw....мен коалиция с Атака не ме притеснява...
Защото под строгия контрол на ГЕРБ, като доминиращия в коалицията...Атака няма да успее да направи поразиите от които всички се притесняваме...а ще има поле за реализиране на някои нелоши свои идеи - промяна в избирателния закон (за което имат сходна визия с ГЕРБ), НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ (за които имат сходна визия с 90% от българския избирател и петима юзъра от обичания ни форум
), премахване на изборния туризъм (Пак сходни с ГЕРБ)...ублечкаване условията за добиване на Бг гражданство на етническите българи зад граница (бесарабски, западни покрайнини...) и те така и те така...
Едит1: А Атака в ЕНП...ми звучи като виц...
Все пак остава една година...
С тенденцийте на спад в доверието към БКП и Д(п)С...па да не говорим за НДСВ...
Нищо чудно ГЕРБ да се сдобие с уникалния кеф да направи самостоятелно правителство...
Ако не ме лъже паметта....СДС влиза в следващия параламент по последни социологически данни...
Btw....мен коалиция с Атака не ме притеснява...
Защото под строгия контрол на ГЕРБ, като доминиращия в коалицията...Атака няма да успее да направи поразиите от които всички се притесняваме...а ще има поле за реализиране на някои нелоши свои идеи - промяна в избирателния закон (за което имат сходна визия с ГЕРБ), НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ (за които имат сходна визия с 90% от българския избирател и петима юзъра от обичания ни форум
Едит1: А Атака в ЕНП...ми звучи като виц...
Ех, във ФЖМК си влязъл, политически активен...Дичоу написа: тенденцийте
ублечкаване
Всичко това хубаво, но започни най-сетне да обръщаш някакво внимание на правописа. Иначе просто не става. Сериозно.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
Изключително, съвършенно прав!!!
Просто правописа никога не е бил силната ми страна...
Примирил съм се

Просто правописа никога не е бил силната ми страна...
Примирил съм се
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Точно тук ти е грешката според мен.Дичоу написа: Примирил съм се
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Ми...не мога и да плувам...същата работа...
Правописа никога няма да ми е сила...
Важното е да се разбира какво казвам...anyway...малко изпадаме в offtopic
Правописа никога няма да ми е сила...
Важното е да се разбира какво казвам...anyway...малко изпадаме в offtopic
Не е съвсем офтопик, защото пък на Б.Б. проблемът му е правоговора - няма по "ме"-кащ екземпляр от него, а това е просто отблъскващо. И сам Бог да говореше чрез него, пак нямаше да слушам.
По принцип ми е интересно да хвърлям по един поглед на мненията ти, и да, разбира се какво искаш да кажеш, но не в това е същността на въпроса.
По принцип ми е интересно да хвърлям по един поглед на мненията ти, и да, разбира се какво искаш да кажеш, но не в това е същността на въпроса.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
На драго сърце бих се срещнал с теп за да разбереш, че нямам проблеми с "мйеканйе" , "анакнйе" и всякакви такива, а говоря правилно...
За ББ...въпрос на вкус.
Като видиш колко жени са гласували за него...ще се втрещиш...
Основната електорална сила на ГЕРБ са младите и...жените (от всички възрасти)
Та и... "мйекането" ли е най- важното...все пак противно на налаганото мнение навсякъде...ГЕРБ не е само Бойко Борисов...
За ББ...въпрос на вкус.
Като видиш колко жени са гласували за него...ще се втрещиш...
Основната електорална сила на ГЕРБ са младите и...жените (от всички възрасти)
Та и... "мйекането" ли е най- важното...все пак противно на налаганото мнение навсякъде...ГЕРБ не е само Бойко Борисов...
има, има новото министърче на ВР, къде си боядиса двата косъма на главата...МиковBoromir написа:Не е съвсем офтопик, защото пък на Б.Б. проблемът му е правоговора - няма по "ме"-кащ екземпляр от него, а това е просто отблъскващо. И сам Бог да говореше чрез него, пак нямаше да слушам.