Пожелавам ти някоя да поиска...Curseyou написа:Също така от мен никоя не иска нищо
Какво очаквате от една връзка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Какво очаквате от една връзка?
Внимавай с пожеланията, че може да се сбъднат и то на твой гръб 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
очаквам от една връзка да скъсаме 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
- FightForFreedom
- Паисий
Този негативизъм е отровен. Пътят му винаги съвпада с пътя на излишните вещества, които се изхвърлят. Посоката на движението избираш сам. Ако избираш да го изхвърляш, то се облекчаваш, а ако си го вкарваш, сам си го навираш, нали се сещаш.Curseyou написа:Не искам нищо, защото знам какво представляват. Също така от мен никоя не иска нищо,така е по-добре. Въбще стига с тия искания, за какво се борите не знам, но тлеността и болката няма да ви пропуснат и тогава дано осъзнаете какви глупости има в главите ви.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Ами не знам, явно съм тъп и грозен едновременно, защото никоя не се държала мило с мен и да ме е поне харесвала истински (дори тази дето бяхме година с нея), за приятели да не говорим, в квартала (селото) се движа всеки път по различни маршрути да не ме набарат селските тарикати. Ако се поставиш на мое място, какво ще преливаш от позитивизъм за човешките отношения ли ? Ето и пресен пример от ТОЗИ форум, разбрах, че има някаква среща и разпитвам наляво-надясно, но хората не отговарят кога точно ще се проведе. И това знаеш защо е ? Защото в един човек виждат само нуждите му, а не какво би могъл да принесе. Е как да си позитивно настроен?
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Споко де, те хората не са ти казали за срещата,щото са блейки и не са видели,че ги питат, а и защото си има отделна тема в раздел "Хоби и забавления" където се уговарят за среща по 1 месеца и после я отлагат незнайно колко пътиCurseyou написа:Ами не знам, явно съм тъп и грозен едновременно, защото никоя не се държала мило с мен и да ме е поне харесвала истински (дори тази дето бяхме година с нея), за приятели да не говорим, в квартала (селото) се движа всеки път по различни маршрути да не ме набарат селските тарикати. Ако се поставиш на мое място, какво ще преливаш от позитивизъм за човешките отношения ли ? Ето и пресен пример от ТОЗИ форум, разбрах, че има някаква среща и разпитвам наляво-надясно, но хората не отговарят кога точно ще се проведе. И това знаеш защо е ? Защото в един човек виждат само нуждите му, а не какво би могъл да принесе. Е как да си позитивно настроен?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
От една връзка очаквам добри и лоши неща. В зависимост от характерите. Понякога за съжаление идват и двете...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- renesanz
- Легендарен флуудър
ще те харесват ако се опиташ да премахнеш този негативизъм от себе си. на всеки се случват кофти неща,но загубата на вяра е най-страшното. пък и всичко минаваCurseyou написа:Ами не знам, явно съм тъп и грозен едновременно, защото никоя не се държала мило с мен и да ме е поне харесвала истински (дори тази дето бяхме година с нея), за приятели да не говорим....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- FightForFreedom
- Паисий
Много е просто. Не задържай негативизъм в себе си. Ако някой те дразни набий го. Бори се за свободата да правиш каквото си искаш. Като мен, само че мен не ме дразнят хората и затова съм студент, иначе щях да съм във военно училище или де да знам къде, но нямаше да се занимавам с интелектуална дейност.Curseyou написа: Е как да си позитивно настроен?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Подкрепа и разбирателство, доверие. Мисля, че е предостатъчно.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Интерес и разбиране (най-вече по въпроса, че както аз няма да бъда винаги на първо място за него (и не го и очаквам), така и той няма да бъде винаги на първо място за мен), взаимност и задоволяване на потребностите (не само физическите, ей, перверзници такива).
Бе... да ни е хубаво заедно.
Бе... да ни е хубаво заедно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Доверие, взаимност, разбирателство, търпение
общо взето такива нещица очаквам от една връзка. Иначе за настоящето очаквам брак и деца, но все пак на един малко по-късен етап
Като птичка в небесата 
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Преди очаквах фойерверки
След като разбрах колко са краткотрайни,очаквам по-скоро много добро приятелство без особено силни и драматични чувства....но някъде далеч в бъдещето