за ФСлф беше задължителен първата година..предполагам и на др филологии е така..за някои факултети е задължителен само 1 семестр..така че...всички на тае-боооооnestea написа:По повод спорта той задължителен ли е за филологиите?
къде и какво да носим при записването си за спорт
Модератори: ники, Methuselah
user rules...hahahahahaha
Keep smilling:)
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
На таблото при департамента по спорт в Ректората пише за всеки спорт къде и в кои часове може да се запишеш, обикновено се провежда пак там. За Айкидо, Джудо и плуване, да речем, е в стадион Академика на IV-ти километър. Като отидеш на мястото, намираш си треньора, и той ти показва графика, свободните места, ти си преценяваш, и се записваш, или пък оставяш за друг път. Той ще ти обясни за какво става дума, какво трябва да си носиш, как да си облечен, и т.н.. Обикновено трябва да го попиташ, обаче 
[quote="fan4battle"]Спортът не е задължителен за ФКНФ, ама е полезен.
quote]
Миналата година беше изнесено на едно голямо табло пред департамента по спорт, че спорта е задължителен за ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ и ВСИЧКИ КУРСОВЕ.
Като попитах в тогавашния ми факултет ми казаха, че не е вярно, а по телефона от департамента по спорт една жена ми крещя 5 минути, че е задължителен за всички и , че ако не съм ходела нямало да получа "европейска диплома"
Вече не знам какво да мисля, вярно, че от него се трупат кредити, ма ми се ще да го пропусна
Досега на някой да са му правили проблем, че не е ходел, макар да не е бил задулйителен за факултета му 
quote]
Миналата година беше изнесено на едно голямо табло пред департамента по спорт, че спорта е задължителен за ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ и ВСИЧКИ КУРСОВЕ.
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Доколкото на мен ми бе казано, спортът ти помага, защото в бъдеще, ако кандидатстваш на запад, ти се гледат всичките допълнителни курсове и занятия, които си взимал, и те ти помагат доста, като спортът също е особено почитан. За целта обаче трябва да имаш оценката в студентстката книжка.
Някой със сигурна информация?
Някой със сигурна информация?
Днес и на мене ми казаха същото Фън4батъл. Само дето тва май се отнася и до програмите Еразъм за след 2-3 курс. Аз още съм първи и се чудя дали да не се запиша от 2 семестър на 1 курс спорт, защото в моя факултет не е задължително, но не знам дали записването по средата на годината е възмойно и дали преподавателките ще направят проблем.
А така не ми се ходи на спорт. Тъкмо се зарадвах, че не е задължителен и хоп запишете се, че току вий ви пратим в чужбина. Въобще, записването за спорт само преимущество ли дава или, ако не си се записал после ти отхвърлят евентуалната кандидатура за обучение на запад
Някои да иска да сподели наблюдения

"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
По принцип всеки факултет си решава.Тоя въпрос е много мътен, а тия от спорта само плашат зайците - много добре го знам!
Те само обикалят и разнасят, че бил задължителен за всички специалности, но НЕ Е ВЯРНО! Вижте си в учебния план - ако пише факултативен, не е задължителен.Е , в ЮФ е изключение.Там в учебния план пишеше " факултативен", а с 1 бележчица пред отдел студенти - че е задължителен до края на следването.Не коментирам
За най- сигурно питайте в деканата - там знаят със сигурност как седят нещата.А тва че не можеш после да запишеш магистратура, мисля, че не е вярно, но...не знам... 
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
СПОРТ
в ФНПП записването за спорт не е задължително, даже курсовата ни не ни го препоръчва (т.к. би могло да ти се намали успеха), подробности не ни каза!
Но аз все пак желая да запиша съвременни танци
а групата каква ще е, за всеки факултет различни спортове и групи ли са... или можем например да се съберем хора от различни факултети и специалности..... казаха, 4е имало йога, но не го видях в този списък за спортовете:
http://www.uni-sofia.bg/calendar+bg/news+bg/sport.doc
Но аз все пак желая да запиша съвременни танци
а групата каква ще е, за всеки факултет различни спортове и групи ли са... или можем например да се съберем хора от различни факултети и специалности..... казаха, 4е имало йога, но не го видях в този списък за спортовете:
http://www.uni-sofia.bg/calendar+bg/news+bg/sport.doc
"Има само 2 начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае."
- liliotajp
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
спорт
забравих си въпроса
значи записването става в спортните бази, които са посо4ени в документа (например: Съвременни танци Биологически факултет-Милена Панова) при треньора ) или във факултета ?
Който желае да запише танци, да скача при мен
не 4е 6те преподавам, но и аз желая да се запиша.
Ще се радвам да има още някой ентусиаст като мен за танци... 
значи записването става в спортните бази, които са посо4ени в документа (например: Съвременни танци Биологически факултет-Милена Панова) при треньора ) или във факултета ?
Който желае да запише танци, да скача при мен
"Има само 2 начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае."
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Re: къде и какво да носим при записването си за спорт
user-1209 написа:...
Trysth написа:...
-
edin_4ovek
- В началото бе словото