do vsichki muzikanti
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
нена
нена написа:такаааа, започваме да се събираме. едно уточнение - не съм от МО:), но съм зайче - Българска филология. трябват ни китаристи, обаче...другото го имаме - вокалистка, ударни...може без клавирни, но без китари - не става.
a za bekvokalistka mislili li ste?V predishnata mi grupa bjahme dve i stavashe mnogo jako
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
нена
амиии на мен крайната ми цел е да мога да свиря джаз...но това е встрани от близкото бъдеще. От българските групи харесвам ПИФ, Остава, Акага, иначе бих опитала нещо funky, modern rock, но не и метал! и въобще някакви твърде хард истории, не си падам, изобщо. слушам широк спектър от музика, включително Beatles, Queen. за електронна няма да споменавам, защото при нея няма живо изпълнение, освен зад пулта.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чудесна насока за развитие на темата!
Ми аз не бих поел риска да се нарека музикант на този етап, но съм пълен с добри намерения и велики планове
засега бих могъл да съм полезен като перкусионист, имам мерак да се науча да свиря на барабани и китара (ма то само с мерак не става де
) което би се вписало доста добре в разните форми на джаза. Иначе се занимавам с хорово пеене, ама хорово - имам още да работя по постановка и вокална техника, за да почна да солирам (е не съм и толкова зле де)
Нека моите предпочитания към по-твърдия звук (предимно хард рок и хеви метъл де) не притесняват евентуалните кандидати за съвместна работа в областта на по-леките като звучене музикални стилове
ъм... много речовит станах нещо... айде поздрави на всички
Ми аз не бих поел риска да се нарека музикант на този етап, но съм пълен с добри намерения и велики планове
засега бих могъл да съм полезен като перкусионист, имам мерак да се науча да свиря на барабани и китара (ма то само с мерак не става де
Нека моите предпочитания към по-твърдия звук (предимно хард рок и хеви метъл де) не притесняват евентуалните кандидати за съвместна работа в областта на по-леките като звучене музикални стилове
ъм... много речовит станах нещо... айде поздрави на всички
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-