Аййййй, По Геометрия - СПЕЦ СЪМ
Чудя се вече къде да наспамя форума!
Нямаше как да е нещо различно от 6!
Няма място от материала и конспекта, по което да не мога да говоря! Аз се чудих защо трябваше да тегля билетче. Направо трябваше да взема един топ листи офис хартия и да развивам цялата Геометрия.
На Енева свърших червената химикалка само да ми разписва листите
Не подозирах, че за Прав ъгъл, перпендикулярни прави и Следствия от Евклидовата аксиома на успоредността може да се пише толкова. Само в общ вид схематично бях преглеждал въпросите. Всичко друго - логика. А Лобачевски - Бояй ако ми се беше паднаааал... Този въпрос и проверката на аксиомите в Декартовия модел бях чел обстойно. За мен те бяха истината и компилирана цялата геометрия (Основи на геометрията) в тях.
п.п. пък и как няма да е 6. Без да споменавам имена, въпреки че става дума за 1, точно преди аз за първи път да отида да разказвам на Енева, беше написана другата 6-ца след като беше изцепен лаф, че Теоремата на Талес важи в Лобачевски-Бояй или че и в Евклид и в Л-Б я има. Неква супер идиотщина, която не можах да запомня.
Ами пича (n@sko), с който коментирахме геометрията по-горе нямаше да я издръсти тая глупост.
Грешка на езика ли? Като иде реч за такива претенции, как може да се допуска такова нещо? Аз как мога да бъда концентриран цял ден? Ама ОК, все пак на нежния пол може да е простено.
Изпита трябваше да бъде от 9, Енева дойде и ни каза, че има работа и се отлага драмата за 13 часа.
Излязох точно в 19 часа!!!!!!!!!!!!!!!!!
Заслужаваше си нервите, напрежението и всички други мъки! Без битка, няма победа! Освен, че човек трябва да знае, трябва да има и волята да постигне това, в което се е прецелил. Иначе не става.
Благодаря и на Ася Русева. Без нея нямаше да се зарибя по геометрията. Много е важно човек да има стойностен преподавател, от който да почерпи знания, опит...
А успехите на обучаемите са много меродавно изображение на работата на преподавателя.
Честитя ви Деня на победата и успех на всички на 18-ти!