КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2008-География
Добре де, каква е гаранцията, че води няма да се паднат? Нали се тегли, знам ли. Наистина в последни години се падат все икономически, но аз нямам нищо против да е и тая така
Искам да ви питам, вие колко теми ще подготвяте, защото е ясно, че и с матурите нямаме много време за учене за предварителния (гадни матури
как може да са 5 дена преди изпита)
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Да това с матурите е доста гадно...ама късмет пак добре,че сме от последните предварителни
Аз няма да мога да науча всичките теми ще заложа на по-важните като ГП,почви,релеф,климат....природата най-вече,и може би районите и население.Според мен тези химическа,лека,енергетика не са толкова важни и те падали ли са се изобщо??
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз пък точно тях ще уча. Релеф и почви не ме привличат особено
Дано не се паднат
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
аз не казвам,че ме привличат особено,просто мисля,че те са най-важни..
- Sun Shine
- Драскач
Ааа днеска съм почивка и от утре почвам за матурата....Иначе и аз нз защо 4 часа а не 5? Нито защо нямахме 2 теми...Те дори не ни показаха какво има в другите пликове
То е ясно че целта е да ни забият ама пък
А мо важи за СУ ако е над 5-ца.Аз пак ще си ида на предварителния дори и да е над 5
Абе тъпа си беше- А предните 2 години се е падало ГП аз и днес очаквах изненада
Абе тъпа си беше- А предните 2 години се е падало ГП аз и днес очаквах изненада
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Дали изключват падналите се теми от тегленето?
Ако е така, да не учим води.
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- lovesecret
- От дъжд на вятър
О, те 100% ще изключат някои теми. Всяка година е така, просто не включват абсолютно целия конспект
Но все пак Води си е вероятна тема според мен
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Да, то е ясно, че теглят от 10-15 теми.. просто е интересно дали изключват вече падналите се теми.... 
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
и аз знам че изключват някои- ама кои.....
аз минавам дунавка и черно море.после викам население и малко икономика и райони пак ако остане време и нещо физическо...абе всичко искам да мина ама не съм супермен или магьосницата с вълшебната пръчица

аз минавам дунавка и черно море.после викам население и малко икономика и райони пак ако остане време и нещо физическо...абе всичко искам да мина ама не съм супермен или магьосницата с вълшебната пръчица
На края на света....
ехо ние хубаво се подготвяме с география ами кажете какви специалности са ви на сърце - с една дума къде искате да влезете

На края на света....
Туризъм естествено
Ако не РРП евентуално ако нищо не стане с езика Геология
Ти?
и аз туризъм и ррп а без език не се сещам някаква специалност дето да ми хареса
дано англ. ми е добър ако не ...унсс 
На края на света....
и аз се успокоявам с УНСС,но все пак не ми харесва като вариянт искам мн повече в СУ
- Sun Shine
- Драскач
Късметлии аз като 12 години скипвах английски в училище....Сега единстеното неща е САмо география
Затова УНСС ми е по-примамливо