Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
признавам че може малко късно да се включвам в темата, но аз също съм в 51-ви блок.Отидох с очаквания да е супер мизерно, но се оказа че нещата са по-добре отколкото мислех. явно всичко е въпрос дои нагласа, а аз едва ли не се бях примирила че ще е гнусно, противно и т.н. Само че единствените проблеми бяха дупка в мрежата против комари, протъркан балатум пред банята и надраскан гардероб, а това все пак може да се попрвай и то без много средства. Това което наистина ме притеснява е ограниченото пространство, защото досега съм с еразполагала сама в стая и макар винаги да мрънкам че нямам много дрехи когато дне си оправях багажа се зачудих къде ще го побера. И, в крайна сметка, явно всичко е много относително-има стаи с нови легла с матраци, но с гадни бани, други-с по-сносни бани но разпокъсани дюшеци и т.н.Просто трябва да с еправят компромиси, то винаги вкъщи е най-добре,но...всеки сам си преценя. Мисля че(или по-скоро се надявам) че в студ.град купонът си заслужава и е двойна компенсъция за всички негативи, които биха те принудили да се изнесеш на квартира.абе стига съм се обяснявала-ще се видим в 51-ви а и навсякъде другаде-аз съм за и на купона
ехх ме4тииии, то и там би станало като у дома ако си имах тоалетна и баня а не да ходя в коридора да се къпя с една кофа; поне все ще се намери някои да мине да ми изтърка гърба. еххх ме4тиии 23 квадрата с тавана+кенефа дори и то за скромния бал 5,48. еххх ме4тииии ...........
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
622-ра стая съм.ще уча приложана математика(недейте да ме съжалявате) Утре отивам да се настанявам, а от събота вече ще живея там, така че заповядайте на гости-ще гледам да съм гостоприемна, нещо в стил "дядовата ръкавичка"+"the more, the merrier":)
kateto_v написа:622-ра стая съм.ще уча приложана математика(недейте да ме съжалявате) Утре отивам да се настанявам, а от събота вече ще живея там, така че заповядайте на гости-ще гледам да съм гостоприемна, нещо в стил "дядовата ръкавичка"+"the more, the merrier":)
да, остава и да се преборите с портиерката на 51-ви блок.. там като ходих да помагам на една колежка с багажа, онази ми записа имената, адреса, ЕГН-то и кво ли още не.. и ме разпита подробно какво ще правя горе така че си представям кво е да преспиш там - е, или да стоиш до късно, което е почти същото като сметнеш работното време на някои служители
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
да, максимум да го/я почерпим.. и ще има "а'й влиз'те, пичове!"
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg