Подготовка за изпита по Английски език
Re: Подготовка за изпита по Английски език
Последно промяна от Krissi на 01 Юни 2008, 20:53, променено общо 3 пъти.
A journey of a thousand miles begins with a single step.
ехо ние хубаво се подготвяме с география ами кажете какви специалности са ви на сърце - с една дума къде искате да влезете

На края на света....
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Кои са ви любимите автори от английската литература?Четете ли фентъзи?Мен любими са ми от английсната литература са Емили Бронте "Брулени хълмове" и Чарлз Дикенс "Трудни времена".А иначе се радвам на Хари Потър в оригинал и чета и Толкин "THE HOBBIT" и "Tales from the perilous realm"
Последно промяна от durotar на 15 Май 2008, 22:14, променено общо 1 път.
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз много харесвам Джейн Остин. Изчела съм повечето й книги, а Брулени хълмове на Бронте е една от първите книги, които прочетох на английски и ми направи страхотно впечатление. Много харесвам Стайнбек, Фитцджералд (къде без него
), Самърсет Моъм, Оскар Уайлд и още много други 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Ооо и аз обичам Фиджералд.Има страхотни разкази.
Последно промяна от Krissi на 27 Май 2008, 19:54, променено общо 1 път.
- sweet_tedy
- В началото бе словото
А някой ходи ли на курса, който се проведе през ваканцията? Мой познат ми сподели за някакви 3 книжки, които обаче не са от серията SUATEFL иии които са на преподавателка от СУ, която участва в комисията за изпита... Някой има ли инфо за тях?
From all that I have lost, I miss my mind the most...
Последно промяна от Krissi на 27 Май 2008, 19:54, променено общо 2 пъти.
Ta stana iasno, che uchi po nikakav uchebnik, koito e dosta star, izdabnie na tochno tezi prepodavateli, koito sa ot katedrata i ni praviat izpita, a i uchitelkata i bila ot tam niakava mngoo navytre. Niakoi da e chuval i da znae neshto za tazi Kristina Petrunova? Tia sega shte hodi na uskoreno obuchenie samo s testove ot minali godini i posle hsteli da i obqsnqvat greshkiteq koeto zvuchi dobre.
Не знам коя е Кристина Петрунова, но със сигурност не е от Катедрата по англицистика, откъдето задават изпита. Не знам и откъде може да има изпитните тестове от миналите години - те се използват само в курсовете на Фондация "Университетска англицистика и американистика". Ако искате да направите пробни изпити с тях, обадете се на тел. 989-53-07 и/или посетете сайта www.afeasbg.com
Не знам коя е Кристина Петрунова, но със сигурност не е от Катедрата по англицистика, откъдето задават изпита. Не знам и откъде може да има изпитните тестове от миналите години - те се използват само в курсовете на Фондация "Университетска англицистика и американистика". Ако искате да направите пробни изпити с тях, обадете се на тел. 989-53-07 и/или посетете сайта www.afeasbg.com
Аз си купих няколко анлглийски класически произведения и си изваждат непознатите думи от тях.
Също решавам и тестове в интернет
Също решавам и тестове в интернет
Ariel, какви са тези тестове в интернет?
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Няма подготовка. Или го можеш, или не го можеш ![Evil ]:)s](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Loli, събрах линковете за сайтове от тази тема.
Плюс това като напишеш English Grammar в Google,излизат още повече
Изборът е наистина голям
Аз сега чета The Phantom Of The Opera на Gaston Leroux и има доста антични думички, което ми харесва
Плюс това като напишеш English Grammar в Google,излизат още повече
Изборът е наистина голям
Аз сега чета The Phantom Of The Opera на Gaston Leroux и има доста антични думички, което ми харесва