Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?
някои търсят теле, други просто една добродушно кравичка 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако уж все търсите Принца.... явно сте Акулка...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 13 Май 2008, 01:18, променено общо 1 път.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахах, Ирина, ти прецака цялата тема... аз предлагам да се локне темата... 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
съгласна
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 13 Май 2008, 01:18, променено общо 1 път.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
всъщност ти си я пуснала... и след 1 година най-накрая темата се изчерпа...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- FightForFreedom
- Паисий
Здравейте на всички.. Аз като официален представител на борбата за свобода познавам добре какво представлява идеята за "принц" в най-идеалистичната й форма и това е именно освободител и то не какъв да е, а от най-блестящите такива. И измежду множеството битки за правда, които принцът е спечелил, има една битка за спасяване на благородна дама от някакво зло.. Колкото по-благородна е дамата и колкото по-голямо е злото, надвиснало над нея, толкова по-смел, благороден, изобретателен и т.н. трябва да е принцът, за да я избави от участта й и за да спечели сърцето й. Няма такова нещо като "аз не си падам по принцове", защото човек като загази здравата, не може да предпочита да е сам и уязвим.
Много хора бъркат спокойствието, уравновесеността и строгите обноски на принца с някакъв вид безхарактерност или абсолютна праволинейност. Истината е че един силен и благороден човек изобщо не е смирен, а дори може да има много буен нрав. Това че един благородник има буен нрав, обаче, не означава, че ще крещи на жена си- напротив, той точно за това е благородник, защото е трениран да сдържа гнева си, когато той не е необходим. Аз не намирам това за скучно... Всъщност аз скучая, когато чакам някой селянин да свърши с крещенето си, за да му кажа довиждане. Наистина не понасям гледката свой със свой да се дере.
Стига толкова общи приказки. Да минем на случая с момичето- тя намира идеалния за себе си, но тя не е идеалната за него. Това е много неприятна ситуация, единственото което мога да посъветвам е самоусъвъшенстване. Знам, че е много трудно и тежко и че не е за всеки, но човек има шанс да се променя, да израства и да се развива. Аз вярвам в това или иначе да се бях обезкуражил още първия път като се нараних в живота. Свидетелствам, че с добро желание могат да се лекуват дори дълбоко залегнали психологически, физически или душевни проблеми. Всичко е лечимо, но не за всичко има открити лекарства. Фактът обаче, че тя споделя, еднозначно показва, че в нея има борба за надмощие на духа й над личността й. Ако духът й е силен, ще се справи. Проблемът е като се усъвършенства достатъчно дали ще намери пак принца си- не се знае със сигурност, но най-вероятно ДА, и то дори... не тя ще намери него ами той нея, защото светът е така устроен- да ни прави щастливи. А що се отнася до любовта - тя също, а другото (несподеленото) не се казва любов, а НОСТАЛГИЯ по любовта. Дайте път на любовта, защото не всеки ден е ден за любов, а носталгията не е толкова придирчива и можем да си я изпитваме когато, където и колкото си поискаме, нали?
Много хора бъркат спокойствието, уравновесеността и строгите обноски на принца с някакъв вид безхарактерност или абсолютна праволинейност. Истината е че един силен и благороден човек изобщо не е смирен, а дори може да има много буен нрав. Това че един благородник има буен нрав, обаче, не означава, че ще крещи на жена си- напротив, той точно за това е благородник, защото е трениран да сдържа гнева си, когато той не е необходим. Аз не намирам това за скучно... Всъщност аз скучая, когато чакам някой селянин да свърши с крещенето си, за да му кажа довиждане. Наистина не понасям гледката свой със свой да се дере.
Стига толкова общи приказки. Да минем на случая с момичето- тя намира идеалния за себе си, но тя не е идеалната за него. Това е много неприятна ситуация, единственото което мога да посъветвам е самоусъвъшенстване. Знам, че е много трудно и тежко и че не е за всеки, но човек има шанс да се променя, да израства и да се развива. Аз вярвам в това или иначе да се бях обезкуражил още първия път като се нараних в живота. Свидетелствам, че с добро желание могат да се лекуват дори дълбоко залегнали психологически, физически или душевни проблеми. Всичко е лечимо, но не за всичко има открити лекарства. Фактът обаче, че тя споделя, еднозначно показва, че в нея има борба за надмощие на духа й над личността й. Ако духът й е силен, ще се справи. Проблемът е като се усъвършенства достатъчно дали ще намери пак принца си- не се знае със сигурност, но най-вероятно ДА, и то дори... не тя ще намери него ами той нея, защото светът е така устроен- да ни прави щастливи. А що се отнася до любовта - тя също, а другото (несподеленото) не се казва любов, а НОСТАЛГИЯ по любовта. Дайте път на любовта, защото не всеки ден е ден за любов, а носталгията не е толкова придирчива и можем да си я изпитваме когато, където и колкото си поискаме, нали?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
И къде точно го видяхте този принц?
Къде е "благородникът?"
Дали не си чешеме клавиатурите само?
Няма принцове и принцеси. Ние сме хора от плът и кръв. Грешници сме. Имаме добри и лоши страни. Може в определени моменти да сме това което другите искат, но в повечето случаи първичното у нас е двигател на това което правиме.
След няколко хиляди години може и да избягаме от първичната си природа, но тогава май ще изпаднеме в състояние подобно на това, когато сме се надрусали с LSD...
Къде е "благородникът?"
Дали не си чешеме клавиатурите само?
Няма принцове и принцеси. Ние сме хора от плът и кръв. Грешници сме. Имаме добри и лоши страни. Може в определени моменти да сме това което другите искат, но в повечето случаи първичното у нас е двигател на това което правиме.
След няколко хиляди години може и да избягаме от първичната си природа, но тогава май ще изпаднеме в състояние подобно на това, когато сме се надрусали с LSD...
- FightForFreedom
- Паисий
Не се чувствам нито грешник, нито лош, нито първиченL'Inspecteur написа: Грешници сме. Имаме добри и лоши страни. Може в определени моменти да сме това което другите искат, но в повечето случаи първичното у нас е двигател на това което правиме.
Ииииии, задължително да спомена- повечето хора очакват, че да си принц е състояние и ведъж постигнато се запазва- не е така- това е процес- процес на следване на пътя, на една непрекъсната борба, напрежение ииии... не е лесно и изисква на ден повече енергия и старание, отколкото живеенето "по течението" би отнело за година. Всеки принц има пред себе си избор между това да продължи да бъде принц или да каже "не мога" и да склони глава. Значи, ако ми следите мисълта, ще видите принца в конкретна проява на благородство, но това, че той е благороден тук и сега не означава, че винаги ще има силата да се справи с всички ужасии по света... Но ако сте решили, че принцове няма, то тогава вие не се оглеждате за тях и няма и да видите, когато някой пред вас прояви небивало себеотрицание
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е, толкова лесно ли ме забрави?L'Inspecteur написа: Няма принцове и принцеси.
Като цяло обаче съм съгласна с поста ти

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Акулке, взимай момчето! Втори като него май няма 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
не искам принц вече
може просто един рицар, хах
(=
(даже си харесах един, ама май не съм неговия тип -- еми... history repeats itself, казват)
може просто един рицар, хах
(=
(даже си харесах един, ама май не съм неговия тип -- еми... history repeats itself, казват)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)