Границата между любовта и омразата
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Границата между любовта и омразата
Търговец на Корал, само 1 въпрос ще задам: ти да не си си падала по тези момичета, в смисъл влюбена ли беше в тях? Защото останах с такова впечетление...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Този ник, дето ми лепна, е интересен. Ай лайк ит.
На въпроса ти - не. Въпреки откритието ми, че си падам по 2 лесбийки (не тия 2 мацки, за които говоря), все още се имам за стрейт.
Едната, която имах предвид, е толкова тъпа, та чак е вдлъбната и ме дразни с желанието си да се сложи на всички поред и всички да я обожават до безумие. Също така има претенцията да е най-компетентната от всички и да е последна инстанция по теми, от които понятие си няма. Но съм все по-близо до момента да е адна в игнор-листа.
Другата ми направи нещо много мръсно, освен това е гадже на мой много добър приятел и му изневерява под носа. Голяма дилема беше дали да му кажа, но реших, че не е моя работа, още повече, че той май подозира - просто нещата са толкова... явни... Та така - комбинацията от това да направи мръсно на мен и да прави луд мой приятел, ме кара да й се вбесявам твърде много, което ме ядосва.
И това са 2-та случая. Съжалявам, че те разочаровах, но не съм си падала по тях.
Просто не мразя нито един от мъжете, които съм срещала, та да дам пример с тях. Виж как всичко си казах.
На въпроса ти - не. Въпреки откритието ми, че си падам по 2 лесбийки (не тия 2 мацки, за които говоря), все още се имам за стрейт.
Едната, която имах предвид, е толкова тъпа, та чак е вдлъбната и ме дразни с желанието си да се сложи на всички поред и всички да я обожават до безумие. Също така има претенцията да е най-компетентната от всички и да е последна инстанция по теми, от които понятие си няма. Но съм все по-близо до момента да е адна в игнор-листа.
Другата ми направи нещо много мръсно, освен това е гадже на мой много добър приятел и му изневерява под носа. Голяма дилема беше дали да му кажа, но реших, че не е моя работа, още повече, че той май подозира - просто нещата са толкова... явни... Та така - комбинацията от това да направи мръсно на мен и да прави луд мой приятел, ме кара да й се вбесявам твърде много, което ме ядосва.
И това са 2-та случая. Съжалявам, че те разочаровах, но не съм си падала по тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Странно е как при мен/ разговор с мен, хората се отпускат и всичко биха си признали... един път даже Ренесанс ми обясняваше разни лични неща (които няма да научи никое трето заинтересовано лице, докато съм жив) и ми стана странно, че бързо преодолявам границите в общуването...
Инак- да не ти дреме за тези две, Корал, тях живота ше ги докопа... (иде сесия)
Инак- да не ти дреме за тези две, Корал, тях живота ше ги докопа... (иде сесия)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Dude,
Това, дето го наприказвах тука, нищо не е. Оня ден сама се изумих от себе си - говорих час и половина с човек на място, където бях отишла, само за да купя един диск, при това - знаех точно кой. Е, като се разговорихме с продавача, не мой'ш си представи... страх ме хвана колко работи казах за себе си, не знам какво ми стана.
А това със сесията ми хареса... само дето важи и за мене, даже утре имам изпит, а не съм седнала да чета. Цял ден се обяснявам тука за някви кокошки, дето трябва да ми е смешно колко са жалки, всъщност.
И така, Драги ми Смехурко...
Това, дето го наприказвах тука, нищо не е. Оня ден сама се изумих от себе си - говорих час и половина с човек на място, където бях отишла, само за да купя един диск, при това - знаех точно кой. Е, като се разговорихме с продавача, не мой'ш си представи... страх ме хвана колко работи казах за себе си, не знам какво ми стана.
А това със сесията ми хареса... само дето важи и за мене, даже утре имам изпит, а не съм седнала да чета. Цял ден се обяснявам тука за някви кокошки, дето трябва да ми е смешно колко са жалки, всъщност.
И така, Драги ми Смехурко...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Каква е разликата между -5 и +5? А между /5/ и /-5/?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
А другото подусловие?
Страстта е силно чувство и води до други силни чувства, включително и омраза. Много хора не правят разлика между любов и страст, от където стават объркванията.
Иначе всеки може да мрази този, когото е обичал, но не защото го е обичал, а примерно защото обичаният е направил нещо гадно на обичащия. Т.е. любовта и омразата не са свързани, но понякога изглеждат така.
Ask Lord about it, както казваше един особено известен блогър.
edit: всъщност той казваше ask Tishо..., ама то идентично... я направо линк -
Страстта е силно чувство и води до други силни чувства, включително и омраза. Много хора не правят разлика между любов и страст, от където стават объркванията.
Иначе всеки може да мрази този, когото е обичал, но не защото го е обичал, а примерно защото обичаният е направил нещо гадно на обичащия. Т.е. любовта и омразата не са свързани, но понякога изглеждат така.
Ask Lord about it, както казваше един особено известен блогър.
edit: всъщност той казваше ask Tishо..., ама то идентично... я направо линк -
http://asktisho.wordpress.com/
Последно промяна от Lord на 22 Апр 2008, 20:50, променено общо 1 път.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Поздрав за всички влюбени с:
Three Days Grace -- I Hate Everything About You
Three Days Grace -- I Hate Everything About You
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Човек обикновено мрази хората, които знае, че по никакъв начин не могат да го обичат. Така че съм склонна да вярвам, че това са двете страни на едно и също чувство.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Затова може би аз мразя всички 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз обичам някой хора, дето ме мразят...black_lady написа:Човек обикновено мрази хората, които знае, че по никакъв начин не могат да го обичат. Така че съм склонна да вярвам, че това са двете страни на едно и също чувство.
Но не ми се е случвало да мразя някой дето ме обича...
пак подчертавам, че любовта е кът, но пък има омраза от сърце за всички 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
Curseyou написа:пак подчертавам, че любовта е кът, но пък има омраза от сърце за всички
добро, добро

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
еми,може ли ...по-лесно е да се мрази,отколкото да се обича.
Toto-I will remember
Напротив да се мрози качествено, трябва ирония, сарказъм, черен хумор, а да се обича просто една *****
Кое според теб е по-лесно