Шампионска лига 2007/08
Модератори: ники, Methuselah
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Re: Шампионска лига 2007/08
gbog, всеки си има право на мнение. Моето се базира главно на факти и статистика, според които определено играем по-добре срещу "мърсисайдци", отколкото срещу Челси (особено след като станаха собственост на Абрамович). Но рибата е още в морето, нека се насладим първо на мачовете срещу Барса, пък после ще му мислим 
The harder you fall, the higher you bounce...
camel написа:Отбор, който не е ставал шампион от 20 години, не заслужава да играе в ШЛ, а камо ли пък да играе на финал.
Ако не знаеш аз ще ти кажа.....50 години!!!
Така че няма смисъл да гледаш Ливърпул от колко години не са ставали шампиони в Англия
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Мисля, че ще се съгласиш, че голям отбор с изключително богата традиция и история като Ливърпул не може да си позволява непрекъснато и само да играе в един единствен турнир, а през това време в другите да го бият с резултати като 3;6 на собствения му стадион.Митака написа:camel написа:Отбор, който не е ставал шампион от 20 години, не заслужава да играе в ШЛ, а камо ли пък да играе на финал.![]()
![]()
А я кажи Челси колко години не бяха ставали шампиони преди да дойде Мауриньо?
Ако не знаеш аз ще ти кажа.....50 години!!!
Така че няма смисъл да гледаш Ливърпул от колко години не са ставали шампиони в Англия
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айде на английския финал.
Изключително съм щастлив, че настоящият ми любим отбор ще се изправи срещу бившия ми любим отбор, към който все още храня симпатии, макар и по - малки, на финала в Москва.
Според мен Челси са с леко предимство поради факта, че в последните 4 - 5 години те се утвърдиха като неудобен съперник за Юнайтед. Нещо подобно като Ливърпул за Челси в ШЛ.
И все пак нека по - добрият отбор победи.
Според мен Челси са с леко предимство поради факта, че в последните 4 - 5 години те се утвърдиха като неудобен съперник за Юнайтед. Нещо подобно като Ливърпул за Челси в ШЛ.
И все пак нека по - добрият отбор победи.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защо?
Честно казано не вярвам Челси да получат кой знае колко по - голяма подкрепа в Русия. Доколкото знам Роман Абрамович не е много обичан във федерацията. Важното е, че мачовете между Челси и Юнайтед никога не са били скучни. Искам да се получи зрелищен финал. Доколкото знам Юнайтед имат само 2 финала през историята си, които са спечелили. Челси пък излизат за първи път в историята си на финал. Всичко може да се случи. Срещат се отборите, които доминират последните години в Англия и които все още спорят за титлата. Какъв по - добър финал от това?
Честно казано не вярвам Челси да получат кой знае колко по - голяма подкрепа в Русия. Доколкото знам Роман Абрамович не е много обичан във федерацията. Важното е, че мачовете между Челси и Юнайтед никога не са били скучни. Искам да се получи зрелищен финал. Доколкото знам Юнайтед имат само 2 финала през историята си, които са спечелили. Челси пък излизат за първи път в историята си на финал. Всичко може да се случи. Срещат се отборите, които доминират последните години в Англия и които все още спорят за титлата. Какъв по - добър финал от това?
- Of course not!
Отборите на финала не са лоши, въпреки че аз бях за други, но мястото е на другия край на континента. След като гледах снощната победа на Зенит над Байерн (много се накефих!) не съм чак толкова сигурен, че Москва е лош избор, но Вила парк, щеше да е къде-къде по-добре!
Nessun dorma, nessun dorma!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вила парк? Защо точно този стадион? Та той е неприлично малък за едно такова събитие. Ако трябваше да е в Англия - Уембли или Милениъм стейдиъм. 
- Of course not!
Вила парк е традиционно място за подобни мачове. Лично аз бих предпочел Емирейтс, а още повече Хайбъри! 
Nessun dorma, nessun dorma!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Москва е точното място!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- Of course not!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами почини като си се накефилCalaf написа:Отборите на финала не са лоши, въпреки че аз бях за други, но мястото е на другия край на континента. След като гледах снощната победа на Зенит над Байерн (много се накефих!) не съм чак толкова сигурен, че Москва е лош избор, но Вила парк, щеше да е къде-къде по-добре!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Аз пък имам усещането, че точно това е нашият сезон - титла в Англия и шампиони на Европа! Инерцията, набрана от Юнайтед по време на целия сезон досега, го предразполага и това би бил един прекрасен завършек!
Но Челси.....това в момента е отборът на Моуриньо, отбор, който според мен неизменно от 2005 година заслужава да спечели Шампионската лига, отбор, имащ сериозен опит и най-вече отбор, срещу който Юнайтед играе трудно напоследък....!
Но въпреки всичко това, аз все още продължавам да смятам, че Челси е по-удачния вариант за съперник на финал, отколкото Ливърпул - но ще видим, може би и да греша!
Чакам финалът с нетърпение и със затаен дъх - ще бъде трудно, но вярвам, че накрая Юнайтед ще спечели Европейската купа за 3-ти път!!!
Но Челси.....това в момента е отборът на Моуриньо, отбор, който според мен неизменно от 2005 година заслужава да спечели Шампионската лига, отбор, имащ сериозен опит и най-вече отбор, срещу който Юнайтед играе трудно напоследък....!
Чакам финалът с нетърпение и със затаен дъх - ще бъде трудно, но вярвам, че накрая Юнайтед ще спечели Европейската купа за 3-ти път!!!
1968 - 1999 - 2008 - ?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако се опита да бъда безпристрастен Юнайтед играят може би най - добрият футбол в момента в Европа, но Челси наистина заслужаваха да играят на финал. Това е и може би най - непредвидимият финал от няколко години насам. Ако Челси бият ще съм много щастлив, но дори и ако Манчестър надделеят със сигурност няма да ми е чак толкова гадно при положение, че ми бяха любим отбор едно време. 
- Of course not!
camel, интересно ми е как така смени боята? Манчестър Юнайтед и Челси винаги са били клубове, между които единствената прилика е, че са от една и съща страна. Стил на игра през годините, история и традиции, местни съперничества - всичко е толкова различно....Но най-важното е, че и ти като мен се радваш на футбола, подкрепяш отбор и незнам за теб, но вманиачаването при мен е дълбочко....
Аз много харесвам Жозе Моуриньо и искрено съжалявах, когато го уволниха от клуба. Но пак казвам, че този тим на Челси заслужава да спечели Шампионската лига след толкова много години ходене по мъките и ако не бяха сега срещу Юнайтед, то аз определено щях да им стискам палци!
Аз много харесвам Жозе Моуриньо и искрено съжалявах, когато го уволниха от клуба. Но пак казвам, че този тим на Челси заслужава да спечели Шампионската лига след толкова много години ходене по мъките и ако не бяха сега срещу Юнайтед, то аз определено щях да им стискам палци!
1968 - 1999 - 2008 - ?