В сайта има шпиони и агенти на СУ
Ако трябва да търсим логика , от финансова гледна точка СУ би трябвало да даде Нова история, за да има още по-силен наплив на кандидати и за редовната сесия.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
carved_inside, aз определено не съм от тези, които са "шпиони или агенти на СУ", ако въобще има такива!carved_inside написа:Ехх, не се научихте, не се издавайте така да казвате какво искате и какво не искате!![]()
В сайта има шпиони и агенти на СУ![]()
, които са изпратени със специална мисия да разучат кое най-малко желаем да се падне, за да ни дадат него.
![]()
Ако трябва да търсим логика , от финансова гледна точка СУ би трябвало да даде Нова история, за да има още по-силен наплив на кандидати и за редовната сесия.
В интерес на истината Антиосманската съпротива е една от най-лесните теми в материала въобще.И аз я смятах за отвратителна,но като седнах да я уча видях,че не е кой знае колко трудна.Поне ако си ходила на курса от тази година,защото я учих само оттам.stefito написа:На всичко съм навита...без ново време...БРЦК и Антиосманска съпротива
Забележи обаче как темите на редовния вървят в последователност:Kristo написа:Абре хора, молете се за Аспарух - 1 тема, няма как да не сте я чели, ако сте почнали подред. Да не говорим, че е лека в сравнение с други теми. Пък и няма да напусне никой, защото всеки може да пише за нея и да изкара добра оценка... но конспирацията тук е, че ако СУ даде лека тема, всички ше изкарат равностойни оценки и всички ше се явят на редовните, за да се преборят за висока оценка за да влязат... хитро...
Иначе, с История се влиза много специалности и дори 3,50 ви стига...
Тва за мен ли беше?stefito написа:Мислиш ли,аз мн искам да влезна в историческия факултет.....ти какво учиш в СУ (извинявай предварително,ако някаде си споменал,а аз не съм видяла)