Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история

Мнение от ТΞD »

Ехх, не се научихте, не се издавайте така да казвате какво искате и какво не искате! :D
В сайта има шпиони и агенти на СУ :glasses4: :glasses5: , които са изпратени със специална мисия да разучат кое най-малко желаем да се падне, за да ни дадат него. :lol:

Ако трябва да търсим логика , от финансова гледна точка СУ би трябвало да даде Нова история, за да има още по-силен наплив на кандидати и за редовната сесия. :roll:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Еми те финансите така или иначе си ги попълват, щото, макар да си изкарал добра оценка на предварителните, те задължават да си платиш и редовните изпити.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
TsarBoris
В началото бе словото

Мнение от TsarBoris »

Надявам се да е нещо от Средновековие(учих го цялото) или Антиосманска съпротива,Църковнонационална борба,Априлско въстание или Съединението.Днес и утре ще преговоря пак темите от съвременна история,а ранно Възраждане и революционно движение изобщо не съм бутвал.Не ми издържат нервите на онези глупости за къде какво училище построили.Да се падне българи и славяни ще е най-добре :lol:
Последно промяна от TsarBoris на 09 Май 2008, 14:47, променено общо 2 пъти.
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

какви конспирации само се разкриват тук :lol:

Според мен пък изобщо не трябва да търсим логика, защото всичко е късмет- едва ли някой ще мисли толкова какво да ни сложи в пликовете, приемаме нещата твърде сериозно и търсим под вола теле...смятам, че този път нещата ще са по-прозрачни от всякога :D
Аватар
TsarBoris
В началото бе словото

Мнение от TsarBoris »

А какво ще правите ако се падне БЗНС ? :lol: Сигурно ще има 75% предали веднага.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Неее, тези 75% ще си останат, за да пишат за Църква и култура XV - XVII в. :evil4:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Абе какви шпиони какви 5 лв.Надали някои ще седне да чете какво си пишем във форума,тях въобще не ги интересува какво искаме и какво не,те така или иначе си взимат парите,дори и да изкараш хубава оценка на предварителния те те задължават да си заявиш участието в редовния,за да ти вземат парите,пък ти ако искаш ходи,ако искаш си стои у вас.Просто трябва да се надяваме да имаме повече късмет и това е........В тия неща няма логика!
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

carved_inside написа:Ехх, не се научихте, не се издавайте така да казвате какво искате и какво не искате! :D
В сайта има шпиони и агенти на СУ :glasses4: :glasses5: , които са изпратени със специална мисия да разучат кое най-малко желаем да се падне, за да ни дадат него. :lol:

Ако трябва да търсим логика , от финансова гледна точка СУ би трябвало да даде Нова история, за да има още по-силен наплив на кандидати и за редовната сесия. :roll:
carved_inside, aз определено не съм от тези, които са "шпиони или агенти на СУ", ако въобще има такива! :lol:
Последно промяна от GBog на 09 Май 2008, 15:04, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
TsarBoris
В началото бе словото

Мнение от TsarBoris »

stefito написа:На всичко съм навита...без ново време...БРЦК и Антиосманска съпротива :bounce:
В интерес на истината Антиосманската съпротива е една от най-лесните теми в материала въобще.И аз я смятах за отвратителна,но като седнах да я уча видях,че не е кой знае колко трудна.Поне ако си ходила на курса от тази година,защото я учих само оттам.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Абре хора, молете се за Аспарух - 1 тема, няма как да не сте я чели, ако сте почнали подред. Да не говорим, че е лека в сравнение с други теми. Пък и няма да напусне никой, защото всеки може да пише за нея и да изкара добра оценка... но конспирацията тук е, че ако СУ даде лека тема, всички ше изкарат равностойни оценки и всички ше се явят на редовните, за да се преборят за висока оценка за да влязат... хитро...

Иначе, с История се влиза много специалности и дори 3,50 ви стига...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
TsarBoris
В началото бе словото

Мнение от TsarBoris »

Kristo написа:Абре хора, молете се за Аспарух - 1 тема, няма как да не сте я чели, ако сте почнали подред. Да не говорим, че е лека в сравнение с други теми. Пък и няма да напусне никой, защото всеки може да пише за нея и да изкара добра оценка... но конспирацията тук е, че ако СУ даде лека тема, всички ше изкарат равностойни оценки и всички ше се явят на редовните, за да се преборят за висока оценка за да влязат... хитро...

Иначе, с История се влиза много специалности и дори 3,50 ви стига...
Забележи обаче как темите на редовния вървят в последователност:
2006г.- “Създаване и първоначално укрепване на България през управлението на хан Аспарух и хан Тервел”
2007 г. - „България през първата половина на IX век”

Ако сега се падне за Християнизацията ще разцепят (в положителния преносен смисъл на думата).
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Мислиш ли,аз мн искам да влезна в историческия факултет.....ти какво учиш в СУ (извинявай предварително,ако някаде си споменал,а аз не съм видяла)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

stefito написа:Мислиш ли,аз мн искам да влезна в историческия факултет.....ти какво учиш в СУ (извинявай предварително,ако някаде си споменал,а аз не съм видяла)
Тва за мен ли беше?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Да,съжалявам,че не се изразих мн ясно :?
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

И при мен притеснението вече взима връх-всичко в главата ми е каша,но наистина като ти формулират темата,ако е учена,информацията изплува.Миналата година точно така и стана.притеснявам се какво ще се падне обаче-ако е Антиосманска,Руско-турска или Нова история след Стамболов.... :roll: Все пак ме навяват мисли за Възраждане и първата тема от Нова история,но и на Средновековие ще съм доволна.
Право, 1-ви поток, 4-та група
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”