Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Само през централния вход Anor`
А къде ще се тегли темата има голямо значение за вас . Някой ще имат честта да наблюдават цялата процедура около тегленето и съответно да научат първи темата, а други. . . други може да си гледат половин час и повече часовника и нервно да потропват с копита, докато темата най-накрая пристигне и при тях.
тик-так, тик-так . . .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Ако всичко е прозрачно, шансът за Средновековие е равен с този на Възраждане и Нова история, но ако има некви саботажи ми се струва, че всичко ще натежи в полза на Новата история.
Колкото е реален шансът да се падне и Възраждане или нещо от Нова история. Според мен е логично тази година да дадат малко по-сложни теми, тъй като имаме избор от 2 и така или иначе сме улеснени. Лесните теми - миналата година, когато на изпит се падаше по една тема. Разбира се, това си е моя логика. И все пак се надявам да не се знае предварително каква тема и от кой период ще се падне и шансът за Средновековие, Възраждане и Нова история да е равен.
* общо взето застъпвам мнението на babangida.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие. Оскар Уайлд
хаха с тия цени на баничките , айде да е друг път да имам представа просто що юруш си е пропиляло младините по тоя изпит , де да бях и аз научил като хората а не да се надявам на TsarBoris да му се падне ник-а
carved_inside написа: Лесните теми - миналата година, когато на изпит се падаше по една тема. Разбира се, това си е моя логика
Еми моята логика е, че като е по-малко времетраенето на изпита ще се дадат по-лесни теми. Т.е. по-орязани като критерии за фактологическа оценка на работата, което някой може и да го затрудни де. Мен лично ме влече идеята, че ще може да се изпускат по-маловажните събития с оглед на съкратеното време за работа за сметка на глупостите за оценяване на отделните събития, които всеки може да си ги формулира на място.
babangida написа:Ако всичко е прозрачно, шансът за Средновековие е равен с този на Възраждане и Нова история, но ако има некви саботажи ми се струва, че всичко ще натежи в полза на Новата история.
Прясна, (тъй да се каже) вътрешна информация - всички теми са вариант. Без изключения!
Аз съм в Южното крило, 2 етаж, 41 зала. Има ли колеги? Днес имах работа около СУ и минах да си намеря точно стаята, че да не се въртя като побъркан в неделя Успех на всички на 11-ти и may The power be with us!
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light." Наблюдателница Правист, I курс, 1 група