Не съм съгласенnew_azzaro написа:и женско и мъжко в Сф е най-доброто
Има много по-красиви женски извън София, поне от моя гледна точка и така както са се събрали в курса виждам, че провинциалистките са по-хубави
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Не съм съгласенnew_azzaro написа:и женско и мъжко в Сф е най-доброто
ем явно при вас е изключение.иначе софийските котета са най-добритеSasko™ написа:Не съм съгласенnew_azzaro написа:и женско и мъжко в Сф е най-доброто![]()
![]()
![]()
Има много по-красиви женски извън София, поне от моя гледна точка и така както са се събрали в курса виждам, че провинциалистките са по-хубави![]()
![]()
В София не знаеш просто коя от къде еnew_azzaro написа:ем явно при вас е изключение.иначе софийските котета са най-добритеSasko™ написа:Не съм съгласенnew_azzaro написа:и женско и мъжко в Сф е най-доброто![]()
![]()
![]()
Има много по-красиви женски извън София, поне от моя гледна точка и така както са се събрали в курса виждам, че провинциалистките са по-хубави![]()
![]()
![]()
на Софиянски - дъщеря му... за други не знам...new_azzaro написа:еее да не знаеш от къде е,ама като я заговориш разбираш от къде еи аз пак казвам своето мнение че Софиянки са си Дъ Бест
коя от трите според теб, имам предвид...Faith написа:коя от трите?
сега пък коя еSasko™ написа:
Но точно извън софийските мацки по-ги харесвам от местните![]()
![]()
![]()
Май съм влюбен![]()
![]()
Моето деление е Бургас и Провинцията,Curseyou написа:Стига сме се делили на провинция и град, смешно е за страна с нашите размери. Иначе най-красиви са момичетата, които са ни в леглото - другите са все грозни

Не, по-скоро етнически предразсъдъци...Curseyou написа:Викаш, въпреки дългогодишната практика още не си научила материала
кажИ си го - и гледай тогава аз какво ще ти кажаKristo написа: а грозните в Маке....опа, тва не исках да го кажа, не го четете...