(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от ТΞD »

Айде и аз да се отчета. Купих си спортно сако от магазина на Bitsiani и тогава вече се успокоих. Панталон си намерих точно какъвто си търсих - елегантен, без ръбчета, ниска талия и тесни крачоли. Обувките са елегантни на Sara Pen. Според мен сакото е най-проблемно специално за мъжете и от него значително зависи целият стайлинг. Остана ми само тениска и колан, но това е лесна работа. :toothy1:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

Мислиш да заместиш ризата с тениска?
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Защо не? Супер яко :albino:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Е поне не сте давали по 600 лв за рокли :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

600лв?? :shock: За мен това са лигавщини..имам приятелки,които си купиха много хубави рокли за 100-200 лева.Не мисля,че е голяма гъзария ако си със скъпа рокля в крайна сметка не носиш етикет на нея нали??А и я обличаш 1 вечер в крайна сметка.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Мойта рокля беше най-хубавата и съм я носил много пъти след това - винаги трябва да се подхожда практично, когато се избират дрехи 8) :idea:
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

а аз бях най-тънко миналия абитуриент ЕВЪР!

на бал не ходих, а за изпращането си взех една пола от намаление :lol:
а, и една фибичка

но не нося нито едното от двете :cry: пари, хвърлени на вятъра :crybaby:
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Boromir написа:Мойта рокля беше най-хубавата и съм я носил много пъти след това - винаги трябва да се подхожда практично, когато се избират дрехи 8) :idea:
Хаха, думите рокля и носил заедно носят един доста загадъчен еротичен заряд. :tongue3:
Иначе това със скъпите рокли го разбирам. Не се съмнявам, че има девойки, които преди да погледнат роклята първо търсят етикета, но те са единици. Съмнявам се някой да не предпочете хубавото и евтиното пред хубавото и скъпото. :roll:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

carved_inside написа:Хаха, думите рокля и носил заедно носят един доста загадъчен еротичен заряд. :tongue3:

Дума да няма, така си е! :mrgreen: Мноо бях як :twisted:
Изображение
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Boromir написа:
carved_inside написа:Хаха, думите рокля и носил заедно носят един доста загадъчен еротичен заряд. :tongue3:

Дума да няма, така си е! :mrgreen: Мноо бях як :twisted:
Тук се пораждат някакви съмнения.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

Prudence написа:
Footman написа:Мислиш да заместиш ризата с тениска?
Защо не? Супер яко :albino:
Нямаше абсолютно никаква ирония във въпроса ми. Попитах за уточнение. Дори аз първоначално мислех да бъда със сако и дънки плюс обувки.
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

Sugarkata написа:600лв?? :shock: За мен това са лигавщини..имам приятелки,които си купиха много хубави рокли за 100-200 лева.Не мисля,че е голяма гъзария ако си със скъпа рокля в крайна сметка не носиш етикет на нея нали??А и я обличаш 1 вечер в крайна сметка.

Обикновено хората не си купуват скъпи неща за "гъзария", а защото обичат скъпото и самите те се чувстват по-добре :) Хубави рокли за 100-200лв не съм виждала за съжаление, ако трябва да си говорим истината...И кой е казал, че ще я облечеш само един път? Моята рокля например може да се носи по всякакви официални и изискани поводи, но не струва 100 или 200лв, а 1000 :wink: Ето затова е по-добре да дадеш повечко пари...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Моята рокля беше 600 лв някъде в крайна сметка. Е, по-малко... но отиваше към 500.... просто така се получи, а исках уж да е към 200.... Другата, която исках да си взема, нямаше и 200 доколкото си спомням. Тъпо е да си навиеш, че трябва да е СКЪПА. Но ако излезе скъпа, а можеш да си го позволиш, тогава защо не?! В крайна сметка важното е да се чувстваш добре :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Не съм сигурна, че моята рокля и другите неща за бала общо ми струват 1000 лева... Хаха по смъртно няма да дам 1000 лева за рокля. Според мен не си струва. Наистина по магазините е пълно с боклуци, но тук таме се срещат и хубави неща на прилична цена... 8) :alien: :alien:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

Каквото и да се прави и смята и т.н. едно 300 лева си заминават със сигурност. Но повече от 500лв не виждам защо трявба да се дават... има си една граница, от която нагоре само етикетчето определя цената... най-важно е дрехата да е удобна (само си представете цяла нощ с неудобни обувки) и да е от качествена материя(има евтини костюми и рокли, които са си кажи речи от полиетилен)...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”