КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sugarkata
Драскач

Re: КСК 2008-География

Мнение от Sugarkata »

да югозападния район е толкова 10листа ми излиза...и е доста гадна югоизточен ми допада повече и е по-кратка ;)аз мисля,че поне на единия изпит ще се падне район пък да видим ;)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

:mrgreen: Стискайте палци да е на моя в четвъртък..... :lol: Вие ще се измъкнете
ИзображениеИзображение
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Sugarkata написа:че ти трябва да си вундеркинд....според мен няма нужда от толкова големи подробности,а и нз мое мнение трябва от миналата година да си започнал да ги учиш,за да може да се представиш на 100% на изпита с толкова мн подробности...
Никой не иска от теб пълно възпроизвеждане на темата до най-малките подробности. :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Даа знам и аз това им казвам,че няма смисъл толкова подробно ;)
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

успех на изпита :wink: аз не разбрах точно за учебниците.моя е бял с едно момиченце с роза отвън и е много съкратен. дайте нещо повече за вашите - да не стане така месец преди изпита аз да почна да уча от нов :oops: кои е тоя разширения на пенин.
успех в ученето на всички географи - време е да си съживим темичката :wink: :bounce:
На края на света....
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ами моя е бял с едно глобусче и България...Мн си го харесвам-няма нищо трудно и неразбираемо...беше 15 лв ама е старичкия от лятото го имам....Вече е целият нарисуван цветно и в записки по него :lol: (За учебника с любов) Но е по-добър от този на Каракашев мисля :alien:
кажете докъде сте? Какво учите?Кое ви е най-трудно и т.н.
ИзображениеИзображение
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

леле Sun Shine нави ме месец преди изпита да купувам учебник и да уча. аз по принцип ходя на уроци и от там си имам теми ама имам мания да изкупувам всички учебници - как ми е убегнал само.
аз уча дунавска днес и черноморско че да не би да не ми стигне времето.иначе не знам как ще се справя щото от сега почвам да ги уча за Су специално - знаете на тема е по различно и направо... :(
успех на всички
На края на света....
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Да и на мен ми е по-трудно на тема и нз как ще се справя дано се получи нещо ;)Хайде успех утре и да кажеш коя тема ти се падна :)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Аз реших да не уча повече и зеспивам скоро че тряя да се изстрелям рано :| Ако ми се падне Черно море и ЧМкрайбрежие или Почви,Растителност и Животински свят си излизам направо и не ми пука...Много не ги харесвам!!!!!
Поне не ми е мн нервно..Ще пиша утре какво се падна :bigsmurf:
ИзображениеИзображение
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

претърсих цял бургас - няма го този учебник...направо се отчаях.някой ако знае къде мога да го намеря да каже. :?
хайде Sun Shine чакаме да кажеш за изпита :bounce:
На края на света....
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

:cry: :cry: :cry: Аз кво да кажа...Нямам думи направо :| Изтеглихме Води и беше ужасно...Баси и тъпото.Написах само 11 страници и сега като видях кво съм писала :lol: Свободни съчинения..Ще чакам да видя оценката сега ...А писах 3 часа и се отказах.Иначи имахме 4 :twisted:
ИзображениеИзображение
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Гадна тема наистина. :roll: Нищо, на предварителния дано ни се падне нещо по-лесно, макар че и аз не знам кое ще е най-добре. Само да не е район. А иначе , Sun Shine, споко :wink: На следващия изпит повече :)
Само един въпрос - защо сте имали 4 часа вместо 5? Това също си е прецакващо :|
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Значи води няма да се падне на изпита пуф отдъхнах си :)
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

наистина гадничко...
нищо почивай си сега то след такава гадна тема.само една ли беше? и важат ли ви някъде тези оценки? аз все мисля че на нас една природна и една икономическа ще дадат - райони имаше доста често ама никой не е гарантиран :?
На края на света....
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Хммм, те в Софийския последните години доста наблягаха на икономическите теми, тази година направо "си плаче" за поне една природна :lol: , особено за ГП ...А, иначе аз днес зарязах временно почви и т.н. че ме отегчават :lol: и сега ще ходя да уча Енергетика.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”