Олимпиада по история 2008-2009-2010-2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Олимпиада по история 2008
И аз да попитам имате ли новини за олимпиадата по история, че и аз нищо не знам все още 
Don't think about the problem, think about the decision...
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хич не ми се ходи, драги съотечественици. Иска ли някой да ме замести? 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
И на мен не ми се ходи, по като на екскурзия ще отида, пък ако се представя случайно добре ще е само в + 
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Пускаха се слухове, че ще се преразглежда участието на хора с точки между 85 и 90 (за да се намали бройката). На мен ми казаха, че и в новия списък ме има, но не знам дали има някакви промени. Поинтересувайте се за телефона на инспектората във вашата област и звънкайте да питате, че не остана време.
Don't think you are, know you are!
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
То е ясно, че трябва да ги преразгледат, но аз не мога да открия инспектора в Русе от няколко седмици - все по проворки е човекът
а аз реално ще кандидатствам с литература, а не с история. въпреки това не искам да се излагам, ако ще се разхождам до Враца. освен това мисля, че имаше някакво условие, че трябва да ни оведомят 15 дни преди олимпиадата, че сме класирани. аз имам 5 по математика, но 18-15=3, нали?
вече се уморих от изпити и никак не ми се занимава, още повече, че организацията е невероятна! как може да не си кординират действията. не е нормално едни ученици да разбират оценките си преди други. все пак става въпрос за национално състезание. значи резултатите от 2 кръг тръбва да излизат в 1 ден и то в сайта на МОН, а не аз да гоня инспекторите седмици наред, за да разбера нещо.
поне аз така мисля.
а аз реално ще кандидатствам с литература, а не с история. въпреки това не искам да се излагам, ако ще се разхождам до Враца. освен това мисля, че имаше някакво условие, че трябва да ни оведомят 15 дни преди олимпиадата, че сме класирани. аз имам 5 по математика, но 18-15=3, нали?
вече се уморих от изпити и никак не ми се занимава, още повече, че организацията е невероятна! как може да не си кординират действията. не е нормално едни ученици да разбират оценките си преди други. все пак става въпрос за национално състезание. значи резултатите от 2 кръг тръбва да излизат в 1 ден и то в сайта на МОН, а не аз да гоня инспекторите седмици наред, за да разбера нещо.
поне аз така мисля.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
От училище са се обаждали във Враца и вече със сигурност знам че се класирам, но са казали, че ще изпратят официално извистие. Някакво откриване щяло да има, но не разбрах точно...
-
axinora
- Пишете, о, братя
и на мен тъкмо учителката ми ми писа, че и аз съм класирана, но утре ще ми обясно с подробности. много гадно. и сега какво? за 10 дена да седна да уча по история. поне някои да сподели нещо интересно във Враца, та да си уплътня времето.
иначе може да пишете, ще ми е приятно да се запознаем предварително и да си споделяме организационна информация, че явно кординацията не е много добра по места.

иначе може да пишете, ще ми е приятно да се запознаем предварително и да си споделяме организационна информация, че явно кординацията не е много добра по места.
Аз като разбера сще подробности ще пиша
иначее във Враца си мисля, че като се запознаем все ще има къде да идем и ще ни е забавно 
Казаха ли ти кога почва? На 17 сутринта или следобед?
не ми се преспива и на 16-ти там, пък 200 километра няма как да се вземат за отрицателно време ако ще е сутринта на 17-ти
не ми се преспива и на 16-ти там, пък 200 километра няма как да се вземат за отрицателно време ако ще е сутринта на 17-ти
-
axinora
- Пишете, о, братя
Още нямам такава информация. ама мисля, че трябва да ни командироват, т.е. да ни заплатят хотел, път и т.н.
и на мен не ми се пътува в деня на олимпиадата, че от Русе до Враца също не са малко километрите
и ти ли идваш?
и на мен не ми се пътува в деня на олимпиадата, че от Русе до Враца също не са малко километрите
и ти ли идваш?
Да, ще ни платят разноските, поне госпожата ми по история така ми каза, на мен просто не ми се седи 3 дена във Враца
Иначе и аз ще идвам уж - от Габрово
Иначе и аз ще идвам уж - от Габрово
Да ви изредя един лист с местата ,където може да отидете
?
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Нашето РИО няма да ни покрие разходите, тук всеки се оправя както може... Нямам думи. Иначе по въпроса за началото, долу прилагам rar на програмата, която получих от инспекторката. Аз съм настанена в х-л Хемус, но няма да пътувам с групата от София, а директно ще се присъединя към компанията във Враца.
- Прикачени файлове
-
[Разширението rar беше деактивирано]
Don't think you are, know you are!
-
axinora
- Пишете, о, братя
Много, много ти благодаря, че прати програмата. иначе сигурно нямаше изобщо да я получа.
аз още не знам как ще пътувам. моята учителка няма да идва, но ще се опитам да намеря другите класирани от Русе, че поне да не пътувам сама 7 часа по влака или автобуса. никога не съм предполагала, че до Враца се стига толкова трудно. сигурно ще трябва да сляза до София и оттам - във Враца.
а да знаеш колко хора ще идвате от София, защото аз търсих списъците ви в сайта на инспектората, но неуспешно, а ми е интересно колко души ще се съберем.
аз още не знам как ще пътувам. моята учителка няма да идва, но ще се опитам да намеря другите класирани от Русе, че поне да не пътувам сама 7 часа по влака или автобуса. никога не съм предполагала, че до Враца се стига толкова трудно. сигурно ще трябва да сляза до София и оттам - във Враца.
а да знаеш колко хора ще идвате от София, защото аз търсих списъците ви в сайта на инспектората, но неуспешно, а ми е интересно колко души ще се съберем.
като програма добре звучи(без дискотеката
), друг е въпросът каква ще е организацията.
Аз също не знам как и с какво ще пътувам..
А някой може ли да ми каже каква ще е тая защита, никъде ли не е казано какво ще представлява, аз си го представях, че ще се явяваме пред някаква комисия, а то пише, че ще е в актова зала - пред всички участници ли ще говорим
?
Аз също не знам как и с какво ще пътувам..
А някой може ли да ми каже каква ще е тая защита, никъде ли не е казано какво ще представлява, аз си го представях, че ще се явяваме пред някаква комисия, а то пише, че ще е в актова зала - пред всички участници ли ще говорим