Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история
Хммм, това за залагането на периоди с цел по-доброто научаване на материала ми се нрави доста - все пас и системата го позволява, ще избира между 4 теми общо от двата изпита, от които все една би трябвало да бъде от твоя период. Според мен всичко това означава, че перфектна подготовка дори и само върху един дял би трябвало да донесе краен успех! 
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аз пък съм научил само Средновековие
А може ли 3 дни преди изпита да не са ни обявили в коя сграда и зала сме... ?! Егати университета....
А може ли 3 дни преди изпита да не са ни обявили в коя сграда и зала сме... ?! Егати университета....
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
1. Ами и аз бях така миналата година - за 2та изпита - половината теми, на редовния се падна от тези, дето бях учил и това даде резултат... Демек 50% от темите да са научени шанса ви пак е голямbboy_dare написа:Аз пък съм научил само Средновековие![]()
![]()
![]()
![]()
2. Не ги казват, защото най-малкото не ви трябва да ги знаете тези дни. В смисъл те не могат да готвят зали, докато ние караме лекции в тях, пък и закъде да бързат...Това с разпределението като че ли са някакви подробности и
3. Аз си спомням, че се притеснявах повече за престоя си в София, за това, къде ше спа, как ще пътувам и т.н. Изпита ми беше последна грижа...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
като че ли всички залагат на средновековие... а ако се падне нещо от ново време дали половината зала няма да се изнесе...
и аз се чудех над този въпрос, дали има шанс да се паднат 2 теми от един период.
ще идете ли да проверите къде точно се намира стаята ви предния ден?
очаквам с нетърпение и аз вече разпределението
и аз се чудех над този въпрос, дали има шанс да се паднат 2 теми от един период.
ще идете ли да проверите къде точно се намира стаята ви предния ден?
очаквам с нетърпение и аз вече разпределението
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Никфи емоции преди изпита, хладна решителност
Само дано да са падне една от деветте теми, които съм учил, щот иначе ще трябва да обикалям 6 часа из София преди да ми отпътува буса за Варна..
Само дано да са падне една от деветте теми, които съм учил, щот иначе ще трябва да обикалям 6 часа из София преди да ми отпътува буса за Варна..
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Ако говориш за ETAP-а 15:30 ч, има такъв и в 11 и в 12:30 мисля
Така че може и по-рано.
Така че може и по-рано.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Мне не съм фен на Етап, пък и вече си зех билет за 4 часа 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Еми да ти кажа нормално е да не си им фен. Автобусите са мн яки, ама е пълно със селяни, които си пренасят селянията там.
Как да не ни трябва? Нали трябва да проверим предварително къде сме, за да не се лутаме в деня на изпита...Kristo написа: 2. Не ги казват, защото най-малкото не ви трябва да ги знаете тези дни. В смисъл те не могат да готвят зали, докато ние караме лекции в тях, пък и закъде да бързат...Това с разпределението като че ли са някакви подробности и
Да, пък и каква толкова подготовка им трябва. Ние влизаме в едни празни зали, досега не са ми оставяли мин.вода и шоколад на мястото. Тъй че нищо не им пречи да ни информират.
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Като се замислите реално, това разпределение не ви трябва поне до събота. Навсякъде си пише, че кандидат-студентът е длъжен да провери 1 ден по-рано залата и сградата, в които е разпределен. Един ден, а не поне един ден, което означава, че разпределението може да го чакаме най-рано утре, най-късно вдругиден.bboy_dare написа:Как да не ни трябва? Нали трябва да проверим предварително къде сме, за да не се лутаме в деня на изпита...Kristo написа: 2. Не ги казват, защото най-малкото не ви трябва да ги знаете тези дни. В смисъл те не могат да готвят зали, докато ние караме лекции в тях, пък и закъде да бързат...Това с разпределението като че ли са някакви подробности и
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Спокойно, не е само при теб така. 
Да и при мен е излязла информация,но без разпределение
Още два дена -днес и утре уча(преговарям)
и край...в крайна сметка майната му...ако не сега на 16 юли ще стане
Още два дена -днес и утре уча(преговарям)
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Който не може да дойде предварително да си види залата, да ви успокоя-
Особено в Ректората залите се намират мн лесно,навсякъде има табелки и тн,упътвания. Трябва да си малоумен,за да се объркаш.

Особено в Ректората залите се намират мн лесно,навсякъде има табелки и тн,упътвания. Трябва да си малоумен,за да се объркаш.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ще е отворен ли. Няма да имаме лекции. На дали ще работи,никога не е спазвал тия 'работни дни', но все пак провери за твое успокоение 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me