Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

stefito
В началото бе словото

Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история

Мнение от stefito »

Neka vsi4ki ,koito 6te se qwqwat na predwaritelniq izpit po istoriq na 11 maj w nedelq tuk da spodelqt swoite emocii.Kak se 4uvstwat?kakvo znaqt i kakvo ne,spored tqh kakvo 6te se padne i taka.....hem malko da se razseem i da obmenim informaciq....pi6ete :D Li4no az sam mn pritesnena zatova iskam da razbera kak se 4uvstwat drugite kandidati...da sme si opora

*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
dimeto
От дъжд на вятър
Специалност: 1група право
Курс: първи

Re: Нека споделеин емоции,във връзка с изпита по история

Мнение от dimeto »

Много съм притеснена!!!!! :( Знам ,че не трябва да се шашкам ама..... така се чувствам.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Не знам колко ще съм ви в 'опора', но аз с всеки изминал ден се чувствам все по-спокоен и идея си нямам защо е така при положение, че за изпита съм подготвил само половината теми. Даже си мислих, че лятото, когато започнах да се подготвям бях много повече притеснен отколкото сега, сякаш септември 2007 ще ми е изпитът.
Съветът ми е да се постараете да бъдете спокойни, това не ви е последният шанс. Дори се опитайте да се забавлявате, с усмивка всичко е много по-лесно! :wink:

п.с. Хубаво ще е, stefito, да си промениш постигна в кирилица, докато не са те изяли половината форум за отцеругателство. :lol:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
lavcheto
В началото бе словото

Мнение от lavcheto »

Аз съм напълно съгласна с carved_inside и се чувствам по същия начин. Знам еда няколко теми /най-вече Средновековие/ и целият ми изпит ще бъде на късмет. Затова и не храня големи надежди. За редовния изпит ще съм по-подготвена :!:
Право:
8-ма група
1-ви поток
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Мен ме е обзело едно странно чувство на спокойствие.Но се притеснявам че не успях да науча всички теми-общо взето знам цялото Средновековие без Падане вод византийска власт,Антиосманска съпротива и Общество 15-17 век;цялото Възраждане без Руско-турска война и от нова история научих първите четери теми до Стамболов и Стоилов без Илиндеско-преображенско въстание,Балкански войни,БЗНС и Втора световна война.
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

И аз вече взех да се успокоявам. Във фактологично отношение знам що-годе Средновековие и Възраждане, знам спорните въпроси и тезите, имам глава на раменете си да поразсъждавам, въобще почна да ме обзема едно спокойствие. Пък ако не стане сега, на 16 юли ще стане. Това е то - дерзайте и успех в неделя! :)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Всеки знае по нещо малко или много,дано повечето имаме късмет и да се падне това ,което знаем!Аз лично ще съм много доволна,ако не се падне нищо от Ново време,защото там съм...олелелеле

"Човек е такъв каквито сс и мечтите му!"
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Май повечето сме така с Нова история...Аз и миналата година не я знаех много добре.Всичко си е 50% късмет+ 50% знания. :wink:
Право, 1-ви поток, 4-та група
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Надявам се поне едната да не е от Новата история (нали ще се изтеглят две).Права си за късмета....без него не може!!!! :wink:
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

И аз да кажа- знам 19 теми, сега ги преговарям и правя всичко възможно, за да ги знам наистина...не уча на изуст, опитвам се да правя асоциации и връзки и да запомням плановете...надявам се да се справя с разтягането на локуми, което за мен е голям проблем :|

И аз съм в клуба на притеснените...но се успокоявам, че имаме още един шанс!

Късмет на всички! :)
dimeto
От дъжд на вятър
Специалност: 1група право

Мнение от dimeto »

Сега като ви чета мненията и аз почвам да се успокоявам.Все пак и малко притеснение не вреди-стимулира мозъчната дейност :P .Успех на всички в неделя.Аз утре заминавам за София и когато пак пиша в този форум всичко ще е свършило :).
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Аз пък не знам нито една тема от новото време....трябва ли да се сдухвам? мн се надявам и двете теми да не са от новото време..защото тогава ще съм егати каръка....всъщност какъв е шанса да се паднат две теми от едно и също време :( :( :( :( :( :cwm10: :cwm10: :cwm10: :sad11: :sad11:
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

И мен започна да ме притеснява липсата на притеснение. У мен самата де. Някак си странно спокойно ми е... Е, на 11. следобяда ще се разбере кой кого ;)
Don't think you are, know you are!
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Аз съм се панирала както винаги преди изпит и през 10 минути си повтарям, че нищо не знам, по принцип притеснението ми изчезва едва когато вляза в залата на изпита, иначе до последно съм под напрежение. От всички теми не съм учила само Втората световна война, но това не значи чу мога да възпроизведа останалите :| . Сериозно се замислих защо и аз не заложих само на 1 период, но качествено, а се мъчих да уча всичко.Дано не ми изиграе лоша шега... :?
Don't think about the problem, think about the decision...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Хехе...деца, деца. Пожелавам ви да ви се падне темата за кан / хан Крум. :twisted:
Майтапът настрана, но няма нищо страшно да се явиш на предварителен. Това е нещо толкова приятно, че няма как да се случи отново. 8) :lol:

П.п. Keep the faith!!!! :mrgreen: :bounce:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”