За или против брака сте?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Re: За или против брака сте?

Мнение от Curseyou »

Защо има такова значение за теб :wink:
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Да се посмея на аванта, какво друго :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

Ти докато започнеш да се смееш аз вече ще съм се разплакал :lol: ако и в секса си такава инертна :|
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Curseyou написа:ако и в секса си такава инертна :|
Няма шанс да разбереш ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Curseyou написа:Такааа, първо да кажа хубаво форумче е това. За брака, ами момичето като види "принца" (разбирай самостоятелен и социално "хитър", "не отчаян" индивид от мъжки пол), се опитва да го задържи при себе си (малко като мушица към свещ) със симулацията на огромна любов (придружени от всеотдайни симулации от физически тип) по възможност да забременее в периода когато го е "обичала". Женитбата е също похват, но първо трябва да е изпълнено първото условие.
Любов не съществува - това е набор от психологично-физиологични техники, които неузрелите момичета прилагат към мъжки глухари, които не са способни да подчинят собствения си нагон. Всяка такава "любов" води до много отрицателни последици за мъжките лапни-шарани, но какво пък, никой не ги е карал насила.

А, да и за да отговоря на глупостите по мой адрес, ще кажа - да имал съм неуспешни връзки, да, сексуално незадоволен съм, да, майка ми ме е тероризирала, да, асоциален съм и да, опитвам се да се харесам :mrgreen: Айде пасете сега ...
теб някой някога обичал ли те е ? и по-важното-ти обичал ли си някого?последния абзац ако е истина,това не е оправдание. не може да мислиш така без да знаеш за какво говориш. вярно е,че хората се женят по описания начин,но това са хора,които не знаят какво да правят с живота си. останалите,които вярват в любовта не я оковават с брак.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

То и няма нужна, ти се учебникарски пример ...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

renesanz написа:които вярват в любовта не я оковават с брак.
Оххх, дразните ме. Защо си го навихте около пръста това, че бракът е окови?
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

Бракът е окови за бухали и сови, а за нормалните хора - сигурна опора :alien:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Не всички жени забременяват, за да се омъжат за някого.
Напротив, лично аз, ако бях забременяла, нямаше да се омъжа.
Бременните булки не ми харесват.
Щях да изчакам да родя, отслабна, възвърна що-годе нормален ритъм на живот и чак тогава.
Ако не сме се разделили, хаха.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Curseyou написа:Такааа, първо да кажа хубаво форумче е това. За брака, ами момичето като види "принца" (разбирай самостоятелен и социално "хитър", "не отчаян" индивид от мъжки пол), се опитва да го задържи при себе си (малко като мушица към свещ) със симулацията на огромна любов (придружени от всеотдайни симулации от физически тип) по възможност да забременее в периода когато го е "обичала". Женитбата е също похват, но първо трябва да е изпълнено първото условие.
Любов не съществува - това е набор от психологично-физиологични техники, които неузрелите момичета прилагат към мъжки глухари, които не са способни да подчинят собствения си нагон. Всяка такава "любов" води до много отрицателни последици за мъжките лапни-шарани, но какво пък, никой не ги е карал насила.

А, да и за да отговоря на глупостите по мой адрес, ще кажа - да имал съм неуспешни връзки, да, сексуално незадоволен съм, да, майка ми ме е тероризирала, да, асоциален съм и да, опитвам се да се харесам :mrgreen: Айде пасете сега ...

Защо с такава омраза,бе човек ?
Аз няма да те нападам, защото сигурно си имаш причини да си ядосан толкова на мометата, но ще ти кажа,че нещата не са чак толкова гадни,колкото ги описа :)
Има хора различни, и много вероятно е да се убедиш,че не всички момичета "връзват" мъжете с деца, за да има брак. щото могат да си забременеят, ама он да не се върже, ами да се бега на Марс, нали така :wink: И понеже намесихте децата като фактор в цялата дискусия- 1 дете не може да върже никой :D Само и единствено вътрешното усещане те кара да си с детето и с мъжа /жената съответно, но нито брак, нито нищо не биха могли да те вържат :)

И да наистина- от камбанарията на 20 годишен човек бракът изглежда окови, но всички ние сме дошли от семейства в брак (преобладаващата част), бракът го има като висша ценност и в Конституцията , нищо не им е станало на хората като са се женили :wink: :lol: Всичко е въпрос на зрялост .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Ако един човек е достатъчно израстнал и отговорен спрямо себе си,то детето определено връзва :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Плазмодий написа:Ако един човек е достатъчно израстнал и отговорен спрямо себе си,то детето определено връзва :bounce:
Не че искам да се отклоняваме от темата за брака, ама нещо не те разбрах :roll: :D
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Детето връзва, ако го признаеш законово, тогава имаш предимно задължения спрямо него, а задълженията са си чиста проба окови, но законни...

Да не говорим, че има презумция - ако се ожените и жената роди, детето автоматично бива признато за дете на мъжа на жената - демек ти, приятелщ ставаш негов баща, иди обяснявай, че си бил 3 години на плаване и жена ти е родила от Тони Стораро...

Затова има 1 лесен трик, който заобикаля закона - оженете се, но колкото и деца да ви народи вашата благоверна... не признавайте нито едно и искайте тест за бащинство... Абе що направо не искате тест преди сватбата, защо да давате излишни пари за пиене с роднини... и то не само вашите, а и' на булката....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Кристо,детето е най-смислената част от брака. хората се женят и след това създават деца. само страхливците не признават детето си и си плюят на петите,а за съжаление ги има такива и то не малко....
аз бих гледала дете без брак ако знам,че имам свестен и отговорен мъж,идеята на признаването е един ден ако се разделим това дете да получава издръжка. тестове се правят ако има основателна причина,а не за да избягаш от отговорност,защото е срамота да оставиш едно дете,което няма вина за нечия простотия.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Разни колежки почнаха да се бракуват вече... остаряваме, ей! :x
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”