Ученици бият учителка в час по английски...
Re: Ученици бият учителка в час по английски...
Това е за темата за ракиите в раздел Хоби! 
Nessun dorma, nessun dorma!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
По една водородна бомба във всяка детска дискотека в България по едно и също време (за да нямат време 13-14-15-годишните да се размножат) и всичко ще бъде точно 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
И можем да отпишем балканите, че и по-голямата част на Европа. "Луната е тук на земята" 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пак искам да кажа, че една буболечка ти е полазила подписа 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами убий я
А после заедно ще пуснем бомба в Amor 
ААААААААААА..... айдеееее.... искам и аз.... айде да не е само една, а да са две бомби... атомни... айде, айде... кажете "да"...Jamesmagno написа:Ами убий яА после заедно ще пуснем бомба в Amor
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Що си не заврете по една атомна бомба в гъза като сте такива мераклии? 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е ш'ото после кой ще взриви Amor? Ти? Да да.
Trust nobody.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Сори за закъснелия отговор...през ваканцията нямах достъп до форума (справка...където трябваSwаy написа:Аз вече го питах това (справка малко по-назад) и ми беше отговорено да съм питала някой учител, не него...Плазмодий написа:Айде кажи ми Дичоу,щото явно само ти мислиш че грешката е главно в учителката,ти как би реагирал в подобна обстановка ако щеш от позицията си на мъж...
Все още ми е любопитно дали все пак ще се постави за миг на нейното място и ще отговори. Съмнявам се. Но все пак ми е любопитно...
НЕ. Не мога да се поставя на нейно място...
Аз не съм учител...никога съм нямал намерение да бъда...и (да чукам на дърво)...няма да бъда...
А като мъж...мисля, че няма съмнения какво ще направя...
Важното е, че учителя не е там за да защитава мъжка или каквато и да е чест...
Нито да се доказва като мъъъж..пред децата...
А да ги научи на това на което трябва...
Въпреки разстоянието във времето...АЗ ОСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СИ...
И да съм единствения...whateva..
И за вълната недоволни по надоле...не знам какво повече мога да кажа...не убеждавам никой в правотата си...просто мисля така...а вий..инак
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Когато не можеш да се поставиш на нечие друго място нямаш право да обвиняваш,а само да коментираш.И не не ми е ясно какво ще направиш като мъж,ще ги пребиеш,та да си почерниш целия живот хах,едва ли 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Предполагам имаш предвид, че ще им хвърлиш един пердах. Какво излиза от по-нататъшното ти изказване обаче?Дичоу написа: А като мъж...мисля, че няма съмнения какво ще направя...
Тоест ти би направил това, което според теб един учител не би трябвало да прави. И въпреки това държиш сметка на учителката? Признавам, че имаш интересна логикаДичоу написа:Важното е, че учителя не е там за да защитава мъжка или каквато и да е чест...
Нито да се доказва като мъъъж..пред децата...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
отговорът е един ред по- нагоре, Поре:
Да, не мога да се поставя на мястото на учител, Плазмодий, понеже това ми поставяне няма да има реална упора... Липсата ми на познания и стаж в тази област не ми позволяват да правя заключения, изхождащи от някаква професионална гледна точка. Аз мисля като потребител...като човек който заплаща за услугата и очаква продукт...
Няма как да ти отговоря как ще лекувам човек който е получил епилептичен пристъп пред мен...съмнявам се и ти да знаеш как се процедира...
Да, естествено, че знам какво ще направя, ако 2ма келеша ми се заяждат на улицата - това което би направил всеки с капчица самоуважение...
Но мен не ми се заплаща да ходя по улиците...там съм в качеството си на гражданин и нищо повече...
Поре, държа сметка на учителя защото неговата работа е различна...същата сметка щях да държа на всеки чиновник който вместо да си върши работата...си чопли в носа...и заради това се вреди на чужди интереси...
Аз мога да изхождам от логиката на обикновен човек...Аз не съм учител...никога съм нямал намерение да бъда...и (да чукам на дърво)...няма да бъда...
Да, не мога да се поставя на мястото на учител, Плазмодий, понеже това ми поставяне няма да има реална упора... Липсата ми на познания и стаж в тази област не ми позволяват да правя заключения, изхождащи от някаква професионална гледна точка. Аз мисля като потребител...като човек който заплаща за услугата и очаква продукт...
Няма как да ти отговоря как ще лекувам човек който е получил епилептичен пристъп пред мен...съмнявам се и ти да знаеш как се процедира...
Да, естествено, че знам какво ще направя, ако 2ма келеша ми се заяждат на улицата - това което би направил всеки с капчица самоуважение...
Но мен не ми се заплаща да ходя по улиците...там съм в качеството си на гражданин и нищо повече...
Поре, държа сметка на учителя защото неговата работа е различна...същата сметка щях да държа на всеки чиновник който вместо да си върши работата...си чопли в носа...и заради това се вреди на чужди интереси...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ