КСК 2008 - литература и история

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: КСК 2008 - литература и история

Мнение от explorer »

Clandestine написа:
nadejda_mitova написа:сори... не се ориентирах по ника, че си момче ;)
Бтв- какво мислите за БЗНС? Аз тази тема много я мразя!!! След малко трябва да се върна към нейното преговаряне... :cry:
...ако се паднат 2 следосвобожденски теми, аз излизам с балетна стъпка от залата. :lol:
Clandestine, същата работа ще съм вероятно, освен ако не е Съединение, Стамболов или може би Балканските войни... Всичко останало ми е смърт - в това число и БЗНС, никак не ми допада Стамболийски. Виж за редовния... за там повече :P А с литературата докъде сте, колеги? Или от история не остава време? :lol: Аз почвам Гео Милев тази седмица...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

И аз се включвам към числото на мързелуващите :lol: . Нещо нямам никаква мотивация да уча откакто ми мина изпита хв УНСС и знам, че съм вътре със сигурност, и всеки ден си казвам:"Айде утре, то има време" :lol: А иначе по литература съм на Йовков, но и нея съм я захвърлила, Нещо хич не е добре работата :?
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Ей в сайта най-накрая е излязло разпределението по зали :bounce: . Супер, аз съм в Ректората- Северното крило.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

В кандидатстудентска кампания - новини! Пише си го "разпределение по зали" . Има ли и други в 398?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

И аз нямам такава информация. Нали говорим за http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html ? Намирисва ми на гаф с архаичната им страница...
Don't think you are, know you are!
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

офффф 15 минути търся разпределение :lol: Много съм зле! :?

Аз доколкото разбрах, то ще излезе няколко дни преди това, рано е още :roll:
frozen_flower
В началото бе словото

Мнение от frozen_flower »

Здравейте,бъдещи колеги!Малко късно се включвам,но по-добре късно отколкото никога все пак! :D Искам да пожелая на всички успех на предварителния изпит след седмица,дано на всеки поне едната тема му е на сърце!Кое от двете злини повече ви харесва-Нова история или Възраждане?Аз лично се моля да е Стара,защото иначе :shock:
Аватар
Clandestine
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

frozen_flower написа:Аз лично се моля да е Стара,защото иначе :shock:
Аз се моля да ни се усмихнат свежо и да ни кажат "Тази година, за разнообразие, ви врътваме шестака на всички!", но това е отделна тема. :D
Come, my raven, it could be a lark.
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ

Мнение от _Dimata_ »

И аз искам Средновековие :bounce: падне ли се Възраждане ставам и заминавам :mrgreen: а само да питам ако се падне случайно Симеон, трябва ли да се пише златния век или той е друга тема :?
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

Искам две теми от Нова история, ако може - с повечко правителства. И ще видите как в СУ с 3.30 ще се влиза право и археология...
Don't think you are, know you are!
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

_Dimata_ написа:И аз искам Средновековие :bounce: падне ли се Възраждане ставам и заминавам :mrgreen: а само да питам ако се падне случайно Симеон, трябва ли да се пише златния век или той е друга тема :?
Ако в заглавието на темата има културно развитие или нещо подобно ...и на мене не ми е ясно много.Тази година изпита като е 4 часа би трябвало да няма...тя външната политика е доста обемна,ама без вътрешна не върви някак :)
бал 24 - срам несрам - толкоз
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

Кажете как сте с подготовката броени дни преди изпита? Аз за съжаление успях да преговоря само Средновековие.. т.е. знам от всичките теми 10 :|
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Аз преговарям днес Левски и Каравелов и Априлското въстание набързо... Утре ще преговоря 4-те най-важни теми от Нова история (Търновска конституция, Съединение, Ст. Стамболов, Балк. войни) и от сряда до петък всеки ден отново набързо преговарям трите периода със съответните теми... Ще видим какво ще се получи.
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

explorer написа:Аз преговарям днес Левски и Каравелов и Априлското въстание набързо... Утре ще преговоря 4-те най-важни теми от Нова история (Търновска конституция, Съединение, Ст. Стамболов, Балк. войни) и от сряда до петък всеки ден отново набързо преговарям трите периода със съответните теми... Ще видим какво ще се получи.
Звучи респектиращо :lol: А като число колко теми можеш да възпроизведеш ?
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Сигурен съм, че мога да пиша по поне 15... Надали ще напиша всичко, ама определено имам какво да кажа :) Особено по Левски и Каравелов мога да напиша адски много, подробни анализи на "Наредата" и другите програмни документи... Също църковните борби. Преобладаващите теми, по които мога да пиша, са от Средновековие и Възраждане, но и от Нова история с утрешния преговор би трябвало да мога да понапиша разни работи по темите...
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”