Ами това хич не е за изхвърляне да ти кажа... Айде ако имаш инфо поне за някоя тема кои точки ще се съкращават и няма да се пишат се обади, защото както разбрахме вземат по 1 единица за отклонение от темата..Единственото, което се е казало, е че например някои точки и части от темите няма да присъстват и ще са съкратени.
КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Re: КСК 2008 - САМО история
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
blackout, andro, писах ви ЛС
pls napishi mi i na men na Lichnainna написа:blackout, andro, писах ви ЛС![]()
-
lovelysarah
- В началото бе словото
Хей, мила Ина, плс ако имаш инфо кажи и на мен на личния, благодаря предварително! 
То направо що не вземеш да го пуснеш в общия форум, като е тръгнало така.
Последно промяна от babangida на 05 Май 2008, 14:46, променено общо 1 път.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Imam i oshte edin vypros - znachi nali ima godishnina i ot syzdavaneto na sofiiskiq universitet...v koq tema e zasegnato tova...znam li vyzmojno e kato formulirovka:P sorry za vyprosa , znam ,che zvychi malko typo , ama ne znam i po-dobre da pitam , otkolkoto da gadaq
В моите теми за Софийски се пише при Ст. Стамболов ама е само едно изречение.
ПП inna ае прати и на мен лс
ss-man написа:В моите теми за Софийски се пише при Ст. Стамболов ама е само едно изречение.
Blagodarq , zashtoto spored men i tazi tema e dosta vajna za taz-godishnoto ni kandidastvane ! Uspehi!!!
Ina nali kaza ,che ti e napisala interesuvashtata ni vsichki info ...bi li q pratil i na men , pls!!!blackout написа:Ами това хич не е за изхвърляне да ти кажа... Айде ако имаш инфо поне за някоя тема кои точки ще се съкращават и няма да се пишат се обади, защото както разбрахме вземат по 1 единица за отклонение от темата..Единственото, което се е казало, е че например някои точки и части от темите няма да присъстват и ще са съкратени.
- sweet_green
- В началото бе словото
Благодаря за отговора. И на мен така най-ми допада да пиша изворите
А сега се сетих и за нещо друго. За темата за Борис и славянската азбука : нали не смятате, че тр да се пише за Кирил и Методий и самото създаване на глаголицата, защото в конспекта се говори само за дейността на учениците в България. Аз само за Климент Охридски и Наум мисля да пиша... Другото така и не можах да го запомня с тия иди си ела си, в Елванген и т.н.
It's not what you look at that matters - it's what you see...
Абе мен нещо ме е налегнал мързела и то в най-неподходящия момент, ама сега сядам да чета, пък да видим какво ще стане.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
sweet_green, за Кирил и Методий трябва да се пишат биографични факти и мисиите им - най-вече Великоморавската, разбира се, защото тя има пряко отношение с нашата история. Аз лично от цялата тема имам 8 листа за Борис и 4 за Кирил и Методий и учениците им, което прави една прилична 12-листова тема, която с някои съкращения се реализира за 4 часа... Иначе и мен ме е гепнал мързелът, явно преди изпит е така, ама и аз се насилвам да чета. Сега чета за Левски и като гледам как е тръгнало, няма да смогна да се справя и с Априлското въстание, пък дано не се изтегли... 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
sweet_green написа:Благодаря за отговора. И на мен така най-ми допада да пиша изворитеА сега се сетих и за нещо друго. За темата за Борис и славянската азбука : нали не смятате, че тр да се пише за Кирил и Методий и самото създаване на глаголицата, защото в конспекта се говори само за дейността на учениците в България. Аз само за Климент Охридски и Наум мисля да пиша... Другото така и не можах да го запомня с тия иди си ела си, в Елванген и т.н.
![]()
ми аз темата за Борис я учих сомо до външна политика до 864г.... и причини за покръстването. Мислех и устройство на църквата да науча ама не ми стигна времето.
ПП Според мен ако се падне Борис ще е със Симеон и за азбуката и църквата едва ли ще има време да се пише
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Борис със Симеон?ss-man написа:ПП Според мен ако се падне Борис ще е със Симеон и за азбуката и църквата едва ли ще има време да се пише
Come, my raven, it could be a lark.
А то, ако се падне Борис със Симеон, няма ли да стане много обширна темата? Я кажете при такъв вариант какво се влкючва.