За изпитите и шоколада.

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

За изпитите и шоколада.

Мнение от ТΞD »

Знам, че на изпит мога да си нося бутилка минерална вода. А мога ли да си внеса и шоколад? А пистолет? :roll:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: За изпитите и шоколада.

Мнение от bubbly_water »

хаха да особено пистолет! той е задължителен! ако ти не си си взела, на входа задължително ще ти дадат :wink: :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

защо пък да не може?
Преди изпита в унсс пак такива работи прикаваха и някакви бяха казали, че нямало да ни дадат, щели още малко да ни изхвърлят заради 1-то шоколадче и какво...отивам аз - даже не погледнаха какво имам в сакчето
Имах си и вода и шоколад и то 2 вида :lol:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Аз на изпит без шоколад не мога! Никога до сега не са ми правили проблеми.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Има го момента че времето се затопли, като почнете да ядете самия шоколад, се цапате с него, после пипате важните документи, листи, оставят кафеви следи... не ти е работа... Все пак отивате на изпит, а не да хапвате и пиивате. Моя съвет (и постоянна практика) е да не ям сутринта преди изпит. Ако вечерта сте яли добре, сутринта ви трябват няколко часа за да огладнеете, което е горе-долу времето, за което да си направите изпита.

Защото когато ви е притеснено спокойно може да си върнете закуската или пък хич няма да ви е до хапване на шоколад... особено разтопен...

Ако питате мен - термос с чай/кафе върши добра работа, или просто минерална вода...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

carved_inside написа:А пистолет? :roll:
По този въпрос, реален случай от тази година - изпит История УНСС (разказа ми го присъствал на случката):
Тамън да почне изпита и един младеж нещо неспокойно гледа как другите си оставят багажа, вдига ръка и запитва невинно: "Ааа... Извинете, аз личното оръжие къде да си оставя."
Тея се втрещили и го извели. Не се върнал, вероятно са го изгонили :lol:
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

В жегите около изпитите само вода си носете... всичко друго притъпява остротата на разума ;)
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Не мисля, че е проблем да се яде шоколад с едната ръка, а с другата да се пише и да се пипат така ценните листи. :scratch:
Щом е позволено, аз смятам да си внеса един от огромните тоблерони. Тъкмо в опаковката ще мога да си "съхранявам" оръжието. :evil4: :violent3:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

О, в СУ можеш да домъкнеш цялата хранително-вкусова промишленост и никой нищо няма да ти каже...

Истинският въпрос е дали наистина шоколада стимулира мозъчната дейност... както ни се иска да вярваме.

А това за цапането ми се струва абсурдно, не сме бебета, знаем как да сме чистички. И в тая връзка -- тоблерон е наистина удобен, щото може да се гризе :mrgreen:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

абе нз..ама аз ако си зема шоколад ще ми трябват три литра вода после :D
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

Аз ще си наготвя една тава мусака за изпита. Всичко се случва в тая възраст, расте човек, догладнява му честичко
Come, my raven, it could be a lark.
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

От шоколада няма никакъв смисъл, ако го взимате с цел да ви тече мисълта. А въпроса с цапането е точно така.

В него има предимно прости бързи въглехидрати и мазнини. След разграждането си на гликоген тези въглехидрати отиват само в мускулите, ако гликогена е изчерпан от там. Ако не е, тялото ги прави на запас (сланини).

Mозъка не може да черпи гликоген от мускулите, а само от черния дроб.

Един банан би имал много по силен ефект върху мозъка ви. Може и кока-кола да си мъкнете, но от нея най-много да ожаднеете още повече.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

Clandestine написа:Аз ще си наготвя една тава мусака за изпита. Всичко се случва в тая възраст, расте човек, догладнява му честичко
може ли и за мен??? давам заявка от сега...откога ми се яде мусака...а вкъщи никой не може да прави :(
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

Що мусака бе... направо си вземете шкембенце и една каса бира... :mrgreen: ... лелеее на единия ми изпит как ми се допи бира... не е истина :lol: :lol: :lol:
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

Вие се смеете, обаче с тия гозби наистина е имало куриози (ест. в УНъСъСъ): едно момиче по време на изпита спира да пише и вади от чантата пиле на грил. Не знам дали е ползвала прибори, ама цялата й зала останала втрещена... Та това ме навежда на мисълта, че тя е била вътрешен човек, който да внася смут...хитро ;) И аз ще взема да запиша 7-8 приятели, та да разсейват конкуренцията. Clandestine, засега си нает!
Don't think you are, know you are!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”