Eхо, дами, ревниви ли сте???
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- triniti
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Eхо дами ревниви ли сте???
Ами ситуацията беше такава,че бяхме на диско...ТОЙ излезе от ситуацията като ми обясни,че просто искал да запознае приятелителите си с мацките.....абе на баба ми фърчилото!!!

"The great path has no gates,
Thousands of roads enter it.
When one passes through this gateless gate
He walks freely between heaven and earth."
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Не.
Ако нещата тръгнат да отиват натам да трябва да проверявам смс-и, да бъркам в пощата и да следя с кой какво и кога- чантата, врата и за хлЕб.
Мдам, на който не му харесва, няма смисъл да седи и да ревнува.
Ако нещата тръгнат да отиват натам да трябва да проверявам смс-и, да бъркам в пощата и да следя с кой какво и кога- чантата, врата и за хлЕб.
Мдам, на който не му харесва, няма смисъл да седи и да ревнува.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- renesanz
- Легендарен флуудър
абе аз имам една приятелка,която следи всяка една стъпка на гаджето си,ревнува го от всички жени и обвинява жените,а не осъзнава,че проблема си е лично негов. за да тръгне с друга един мъж значи я харесва,което значи,че има 2 варианта-или да прецени,че няма смисъл да разваля връзката си заради някаква нова мацка или да зареже старата заради новата. и в двата случая избора е негов. какъв е смисъла да ревнуваме като в крайна сметка ако иска нещо винаги може да го направи. моя приятел беше адски ревнив,аз го превъзпитах колкото можах,защото по-грозно и подтискащо нещо от ревността няма. от една страна е липса на самочувствие у този,който ревнува и от друга недоверие в партньора. а много малко хора заслужават доверие 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Миленченценценце, повече няма да ти чета постовете, докато не започнеш пак да използваш главни букви и интервали. 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Или докато не си прочете отново поста на Хипито за генерализирането на половете в това отношение...Jamesmagno написа:Миленченценценце, повече няма да ти чета постовете, докато не започнеш пак да използваш главни букви и интервали.
Като начало с Рене не съм съгласен на това за самочувствието... и най-голямото самочувствие на света да имам, като ме избива на ревност, си ме избива и толкова. Проблема не е в този, който ревнува, а в този който става причина за ревност. Винаги е било така....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Защо? Не съм съгласен.
Ако имаш достатъчно мозък в главата и успееш да стигнеш до очевидния извод, че ревността е просто паразитно чувство, без никакви положителни страни, едва ли ще ревнуваш.
Някой ще се обади и ще каже, че любов без ревност, не е любов - аз пък ще кажа точно обратното, почва се от малкото, погледнен някой странен смс, чуеш разговор по телефона... и след т'ва се усещаш, че се регваш в gepime.com и говориш с приятелите/приятелките си колко е гаден противоположния пол.
Друг вече е въпроса, че чувството, да бъдеш ревнуван е много приятно
Нека дамите се замислят над това.
Ако имаш достатъчно мозък в главата и успееш да стигнеш до очевидния извод, че ревността е просто паразитно чувство, без никакви положителни страни, едва ли ще ревнуваш.
Някой ще се обади и ще каже, че любов без ревност, не е любов - аз пък ще кажа точно обратното, почва се от малкото, погледнен някой странен смс, чуеш разговор по телефона... и след т'ва се усещаш, че се регваш в gepime.com и говориш с приятелите/приятелките си колко е гаден противоположния пол.
Друг вече е въпроса, че чувството, да бъдеш ревнуван е много приятно
medicate, medicate
- renesanz
- Легендарен флуудър
и аз това се опитвам да обясня.phoebe написа:Защо? Не съм съгласен.
Някой ще се обади и ще каже, че любов без ревност, не е любов - аз пък ще кажа точно обратното .
и Кристо,не генерализирам,както мъжете така и жените не заслужават пълно доверие,то е ясно.
Когато имаш явен повод за ревност значи трябва да се замислиш,но да ревнуваш ей така,от всичко е глупаво и само утежнява отношенията м/у хората.
а Фийбс може би иска да каже,че е хубаво да показваш,че ти пука за другия,нещо,което повечето хора обвързват с ревността,а то е нещо съвсем различно.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Нещата са различни, определено.
Рьоне ме разбира. (Нал може ти викам Рьоне
? )
Рьоне ме разбира. (Нал може ти викам Рьоне
medicate, medicate
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тва в тъмния шрифт е крайно субективно, всеки сам си го преценява и критериите са разнообразни. В този ред на мисли, защо да утежнява отношенията една глупава ревност, ако в крайна сметка се окаже, че е имало за какво да се ревнува.Когато имаш явен повод за ревност значи трябва да се замислиш,но да ревнуваш ей така,от всичко е глупаво и само утежнява отношенията м/у хората.
Пример: Гаджето ти изпраща някакво момиче на спирката на Плиска. Ти си от другата страна и го виждаш, а той теб не... Виждате се и му вдигаш скандал коя е таз... той вика - "Брачедка ми, идва от Симитли, не съм я виждал от година"... и хоп - ти си утежнила отношенията с глупава ревност...
Година по-късно - скъсали сте поради неизвестни обстоятелства - ти го виждаш на дискотека с тази награбени като в немски филм и си правят бебета направо на дансинга... Какво излиза от това? Била си права в самото начало, но са те направили на глупачка...
И въпросът: а дали не са те мамили през цялото време "по брачедски"...
- renesanz
- Легендарен флуудър
кога ще престанеш с тия твои измишльотини
аз съм либерална,искам само да не ме лъжат.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми дано не те лъжат, тогава...renesanz написа:кога ще престанеш с тия твои измишльотиниаз съм либерална,искам само да не ме лъжат.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Има ли достойнство тоя човек,че още да е с тебеtriniti написа:Разбирам и определено не Одобрявам това "типично" за мъжете поведение!!!! И аз обикновено съм по-сдържана в реакциите си, но този Петък не издържах и зашлевих един цигански на гаджето ми!!! Ама-ха, ще ми сваля други жени пред очите-НЯМА ДА СТАНЕ, ЕЙ!!!!![]()
![]()
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Аз пък съм либерална и да ме лъжат, даже.
Млад е, да живей. Само без любов да е, ако може.
Млад е, да живей. Само без любов да е, ако може.
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Дааа бе, то 'щото мъжете мислим само и единствено за изневяра и лягаме със всяка срещната, която прояви интерес към нас .. 
Нищо мъжко няма в тва да се превърнеш в мъжка курва... напротив... познавам такива и мнението ми за тях хииич не е добро... ама никак...