Eхо, дами, ревниви ли сте???

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
triniti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Eхо дами ревниви ли сте???

Мнение от triniti »

Ами ситуацията беше такава,че бяхме на диско...ТОЙ излезе от ситуацията като ми обясни,че просто искал да запознае приятелителите си с мацките.....абе на баба ми фърчилото!!! :evil: :evil: :evil:

"The great path has no gates,
Thousands of roads enter it.
When one passes through this gateless gate
He walks freely between heaven and earth."
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Не.
Ако нещата тръгнат да отиват натам да трябва да проверявам смс-и, да бъркам в пощата и да следя с кой какво и кога- чантата, врата и за хлЕб.
Мдам, на който не му харесва, няма смисъл да седи и да ревнува.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

абе аз имам една приятелка,която следи всяка една стъпка на гаджето си,ревнува го от всички жени и обвинява жените,а не осъзнава,че проблема си е лично негов. за да тръгне с друга един мъж значи я харесва,което значи,че има 2 варианта-или да прецени,че няма смисъл да разваля връзката си заради някаква нова мацка или да зареже старата заради новата. и в двата случая избора е негов. какъв е смисъла да ревнуваме като в крайна сметка ако иска нещо винаги може да го направи. моя приятел беше адски ревнив,аз го превъзпитах колкото можах,защото по-грозно и подтискащо нещо от ревността няма. от една страна е липса на самочувствие у този,който ревнува и от друга недоверие в партньора. а много малко хора заслужават доверие :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Миленченценценце, повече няма да ти чета постовете, докато не започнеш пак да използваш главни букви и интервали. :evil:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Jamesmagno написа:Миленченценценце, повече няма да ти чета постовете, докато не започнеш пак да използваш главни букви и интервали. :evil:
Или докато не си прочете отново поста на Хипито за генерализирането на половете в това отношение...

Като начало с Рене не съм съгласен на това за самочувствието... и най-голямото самочувствие на света да имам, като ме избива на ревност, си ме избива и толкова. Проблема не е в този, който ревнува, а в този който става причина за ревност. Винаги е било така....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Защо? Не съм съгласен.
Ако имаш достатъчно мозък в главата и успееш да стигнеш до очевидния извод, че ревността е просто паразитно чувство, без никакви положителни страни, едва ли ще ревнуваш.
Някой ще се обади и ще каже, че любов без ревност, не е любов - аз пък ще кажа точно обратното, почва се от малкото, погледнен някой странен смс, чуеш разговор по телефона... и след т'ва се усещаш, че се регваш в gepime.com и говориш с приятелите/приятелките си колко е гаден противоположния пол.
Друг вече е въпроса, че чувството, да бъдеш ревнуван е много приятно ;) Нека дамите се замислят над това.
medicate, medicate
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

phoebe написа:Защо? Не съм съгласен.
Ако имаш достатъчно мозък в главата и успееш да стигнеш до очевидния извод, че ревността е просто паразитно чувство, без никакви положителни страни, едва ли ще ревнуваш.
Някой ще се обади и ще каже, че любов без ревност, не е любов - аз пък ще кажа точно обратното .
и аз това се опитвам да обясня.
и Кристо,не генерализирам,както мъжете така и жените не заслужават пълно доверие,то е ясно.
Когато имаш явен повод за ревност значи трябва да се замислиш,но да ревнуваш ей така,от всичко е глупаво и само утежнява отношенията м/у хората.
а Фийбс може би иска да каже,че е хубаво да показваш,че ти пука за другия,нещо,което повечето хора обвързват с ревността,а то е нещо съвсем различно. :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Нещата са различни, определено.
Рьоне ме разбира. (Нал може ти викам Рьоне ;)? )
medicate, medicate
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Когато имаш явен повод за ревност значи трябва да се замислиш,но да ревнуваш ей така,от всичко е глупаво и само утежнява отношенията м/у хората.
Тва в тъмния шрифт е крайно субективно, всеки сам си го преценява и критериите са разнообразни. В този ред на мисли, защо да утежнява отношенията една глупава ревност, ако в крайна сметка се окаже, че е имало за какво да се ревнува.

Пример:
Гаджето ти изпраща някакво момиче на спирката на Плиска. Ти си от другата страна и го виждаш, а той теб не... Виждате се и му вдигаш скандал коя е таз... той вика - "Брачедка ми, идва от Симитли, не съм я виждал от година"... и хоп - ти си утежнила отношенията с глупава ревност...
Година по-късно - скъсали сте поради неизвестни обстоятелства - ти го виждаш на дискотека с тази награбени като в немски филм и си правят бебета направо на дансинга... Какво излиза от това? Била си права в самото начало, но са те направили на глупачка...

И въпросът: а дали не са те мамили през цялото време "по брачедски"...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

кога ще престанеш с тия твои измишльотини :? аз съм либерална,искам само да не ме лъжат.

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

renesanz написа:кога ще престанеш с тия твои измишльотини :? аз съм либерална,искам само да не ме лъжат.
Ми дано не те лъжат, тогава... :drunken:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

triniti написа:Разбирам и определено не Одобрявам това "типично" за мъжете поведение!!!! И аз обикновено съм по-сдържана в реакциите си, но този Петък не издържах и зашлевих един цигански на гаджето ми!!! Ама-ха, ще ми сваля други жени пред очите-НЯМА ДА СТАНЕ, ЕЙ!!!! :evil: :evil: :evil:
Има ли достойнство тоя човек,че още да е с тебе :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз пък съм либерална и да ме лъжат, даже.
:lol:
Млад е, да живей. Само без любов да е, ако може.
Sirius`
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sirius` »

Дааа бе, то 'щото мъжете мислим само и единствено за изневяра и лягаме със всяка срещната, която прояви интерес към нас .. :roll:
Изображение

Изображение

'Cause life's a bitch and then you die ^^
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

Нищо мъжко няма в тва да се превърнеш в мъжка курва... напротив... познавам такива и мнението ми за тях хииич не е добро... ама никак...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”