КСК 2008 - САМО история

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Re: КСК 2008 - САМО история

Мнение от sharovski »

Аз в леглото уча;като подпра капацината на възглавницата и така...в началото много ми се приспиваше,ама сега съм станал като робот...само четене,ядене и спортуване ;) на 10 май смятам да си напрая едно походче във Витоша,после 1 час плуване и съм готов.Вие как смятате да прекарате 10 май?
бал 24 - срам несрам - толкоз
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Проверката и почивката добре, ама кои луд реши да насрочи вечното дерби между ЛЕВСКИ и ЦСКА на такава важна дата точно преди изпита.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Аз като гледам как ми се спи напоследък сигурно на 10 май ще го проспя половината ден, вечерта ще се видя с приятели някъде из София, после сън и сутринта на 306 поемам към СУ :D А за Руско-турската - явно зависи от групите на курса, не всички предават едно и също - поне момичето, с което говорих, ми каза, че не са им дали за Руско-турската нищо... Но, както казах, на 11 ще видим всичките си съмнения и надежди потвърдени или разрушени :mrgreen:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

explorer, ти в централната сграда на Софийския ли ще държиш изпита.
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Така си мисля, знам ли, ама съм почти сигурен, че там ще съм :) Иначе към друг транспорт ще се ориентирам или пък ще си осигуря превоз с кола, че на мен не ми остана време да си изкарам шофьорския курс :D
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Дано и аз да съм там, че ще е близо до хотела ми, иначе пак ще се пътува.
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

Аз бих ви препоръчал да прекарате деня преди изпита с приятели, които също ще се явяват, много добре действа :)
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Надявам се да не се падне тема от Нова история... там никъде ме няма..
Успех на всички.

Може ли конспекта?
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Ох,и аз се моля да няма Нова история-не ми е от любимите.Миналата година какъв късмет извадих-и в Юзу,и в СУ-Средновековие.А си мислех че ще е Нова история и бях на казала на приятели че като обявят темата максимум след 15 мин съм свободна за кафе.А не излезнах 5 часа. :mrgreen: Дано и тази година се повтори този късмет.
А иначе и аз се надявам да съм в Ректората-близо до ми е до вкъщи,а пък и там ми е позната обстановката-все пак половин година почти всеки ден го прекарвам там! :D
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Не разчитайте на това да няма Нова история, даже ми се струва, че вероятността да се падне такава тема е много по-голяма от тази да се паднат Средновековие или Възраждане. Така че бих ви посъветвал да наблягате повечко на Новата история, предвид по-голямата и сложност, за да няма изненади. Аз съм убеден, че една от темите, които ще се паднат ще е Нова история (шесто чувство).
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

А аз дори не знам къде се намират другите факултети.. :roll:
разпределението по зали,можем да видим и на сайта,нали? Така поне пише на картончето с входящ номер.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

То разпределението сигурно ще го изкарат едва няколко дена преди изпита. А в сградата на ректората обикновено май са хора, подали документите си в София.
Мари
В началото бе словото

Мнение от Мари »

Може ли някой, който се е явявал предишна/и година/и на изпит или просто знае, да ми обясни, ако сгреша някъде и искам да поправя нещо, как трябва да стане това.Дали трябва да го задраскам и да продължа нататък, да го поставя в скоби и да го задраскам, а може пък да трябва по друг начин.Въобще дават ли се такива обяснения преди изпита?И също така ме интересува, ако пиша нещо и после се сетя, че съм направила пропуск,позволено ли е да го напиша някъде и да отбележа, че трябва да се вмъкне там, където е пропуснато, или няма такава възможност...
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Тези неща можеш да ги попиташ на място в залата, но съм сигурен, че 100тина човека ще го направят преди теб .
Сгрешеното го поставяш в скоби и от край до край го задраскваш с една хубава права линия. Ако си пропуснала нещо поставяш цифричка и в края на темата отново след същата цифричка си дописваш пропуснатото. Сигурно се сещаш, че това не е особено препоръчително :). Поле не е задължително, но това вече е по-скоро препоръчително.
Миналата година така ни го обясняваха квесторите, така го препредавам.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Calaf
Пишете, о, братя

Мнение от Calaf »

Деца, :albino: задраскването си е задраскване, а скобите са си скоби. Драскайте мощно, допълвайте, но не рисувайте! :blackeye:
Nessun dorma, nessun dorma!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”