КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- sharovski
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2008 - САМО история
Аз в леглото уча;като подпра капацината на възглавницата и така...в началото много ми се приспиваше,ама сега съм станал като робот...само четене,ядене и спортуване
на 10 май смятам да си напрая едно походче във Витоша,после 1 час плуване и съм готов.Вие как смятате да прекарате 10 май?
бал 24 - срам несрам - толкоз
Проверката и почивката добре, ама кои луд реши да насрочи вечното дерби между ЛЕВСКИ и ЦСКА на такава важна дата точно преди изпита.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз като гледам как ми се спи напоследък сигурно на 10 май ще го проспя половината ден, вечерта ще се видя с приятели някъде из София, после сън и сутринта на 306 поемам към СУ
А за Руско-турската - явно зависи от групите на курса, не всички предават едно и също - поне момичето, с което говорих, ми каза, че не са им дали за Руско-турската нищо... Но, както казах, на 11 ще видим всичките си съмнения и надежди потвърдени или разрушени 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
explorer, ти в централната сграда на Софийския ли ще държиш изпита.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Така си мисля, знам ли, ама съм почти сигурен, че там ще съм
Иначе към друг транспорт ще се ориентирам или пък ще си осигуря превоз с кола, че на мен не ми остана време да си изкарам шофьорския курс 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Дано и аз да съм там, че ще е близо до хотела ми, иначе пак ще се пътува.
Аз бих ви препоръчал да прекарате деня преди изпита с приятели, които също ще се явяват, много добре действа 
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
Надявам се да не се падне тема от Нова история... там никъде ме няма..
Успех на всички.
Може ли конспекта?
Успех на всички.
Може ли конспекта?
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Ох,и аз се моля да няма Нова история-не ми е от любимите.Миналата година какъв късмет извадих-и в Юзу,и в СУ-Средновековие.А си мислех че ще е Нова история и бях на казала на приятели че като обявят темата максимум след 15 мин съм свободна за кафе.А не излезнах 5 часа.
Дано и тази година се повтори този късмет.
А иначе и аз се надявам да съм в Ректората-близо до ми е до вкъщи,а пък и там ми е позната обстановката-все пак половин година почти всеки ден го прекарвам там!
А иначе и аз се надявам да съм в Ректората-близо до ми е до вкъщи,а пък и там ми е позната обстановката-все пак половин година почти всеки ден го прекарвам там!
Право, 1-ви поток, 4-та група
Не разчитайте на това да няма Нова история, даже ми се струва, че вероятността да се падне такава тема е много по-голяма от тази да се паднат Средновековие или Възраждане. Така че бих ви посъветвал да наблягате повечко на Новата история, предвид по-голямата и сложност, за да няма изненади. Аз съм убеден, че една от темите, които ще се паднат ще е Нова история (шесто чувство).
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
А аз дори не знам къде се намират другите факултети..
разпределението по зали,можем да видим и на сайта,нали? Така поне пише на картончето с входящ номер.
разпределението по зали,можем да видим и на сайта,нали? Така поне пише на картончето с входящ номер.
То разпределението сигурно ще го изкарат едва няколко дена преди изпита. А в сградата на ректората обикновено май са хора, подали документите си в София.
Може ли някой, който се е явявал предишна/и година/и на изпит или просто знае, да ми обясни, ако сгреша някъде и искам да поправя нещо, как трябва да стане това.Дали трябва да го задраскам и да продължа нататък, да го поставя в скоби и да го задраскам, а може пък да трябва по друг начин.Въобще дават ли се такива обяснения преди изпита?И също така ме интересува, ако пиша нещо и после се сетя, че съм направила пропуск,позволено ли е да го напиша някъде и да отбележа, че трябва да се вмъкне там, където е пропуснато, или няма такава възможност...
Тези неща можеш да ги попиташ на място в залата, но съм сигурен, че 100тина човека ще го направят преди теб .
Сгрешеното го поставяш в скоби и от край до край го задраскваш с една хубава права линия. Ако си пропуснала нещо поставяш цифричка и в края на темата отново след същата цифричка си дописваш пропуснатото. Сигурно се сещаш, че това не е особено препоръчително
. Поле не е задължително, но това вече е по-скоро препоръчително.
Миналата година така ни го обясняваха квесторите, така го препредавам.
Сгрешеното го поставяш в скоби и от край до край го задраскваш с една хубава права линия. Ако си пропуснала нещо поставяш цифричка и в края на темата отново след същата цифричка си дописваш пропуснатото. Сигурно се сещаш, че това не е особено препоръчително
Миналата година така ни го обясняваха квесторите, така го препредавам.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Деца,
задраскването си е задраскване, а скобите са си скоби. Драскайте мощно, допълвайте, но не рисувайте! 
Nessun dorma, nessun dorma!