КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
vasileva_n
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: КСК 2008-География

Мнение от vasileva_n »

ааа да бе приемат ли ме по този начин с една тема ,която знам и тя да се падне махам и дете, и мъж и банкет даже в циганската маала ще вдигна :mrgreen:(за банкета е в кръга на шегата разбира се !)Факт е че всичко е до късмет :bounce:
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Какво изкарахтена УНСС, който е ходил...... :alien: Аз имам 5.50 и малко съжалявам защото можеше и повече... Чакам 8 май с нетърпение и ще трябва доста да поуча :albino:
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

И аз ходих,но не съм много доволна :( А защо 8 май не е ли 8 юни?? :roll:
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

аз да - 5.98 и сега се чудя как ще съм в СУ че сега ще почвам да се уча да "пиша" теми и незнам как ще съм. даже незнам къде искам вечеи къде е по добре.объркаха ми се всякакви представи....
На края на света....
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Хубавото на УНСС е, че ако сега не си 100% сигурен коя специалност искаш да запишеш имаш още 2 години да го решиш.
Аз не се явих на изпита, но въпросите по география ми се сториха лесни.
:roll:
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Sugarkata написа:И аз ходих,но не съм много доволна :( А защо 8 май не е ли 8 юни?? :roll:
Ами нали мойто училище се води някакъв филиал към СУ и имаме още един предварителен изпит- 8 май :wink: Така че ще се стягам да уча....А иначе имам 5,50 в УНСС и много съм ядосана щото оплесках по математика :evil:
ИзображениеИзображение
diana_taseva
В началото бе словото

Мнение от diana_taseva »

(5) Когато балът се образува с оценка по чужд език, участва най-високата оценка по чужд език от дипломата за средно образование (без оценките от профилираната, професионалната, задължителноизбираемата и свободноизбираемата)
nkqoi mojeli da mi obqsni za kakvo stava vupros.Kakvo ot si4kite godini primerno po ie mi zimat samo edna godna deto mi e nai-visokata ocenka ili kakvo?
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Знаете ли на предварителен досега дали се е падал някой район??Аз като гледам от предходните години ми се струва,че се падат теми някъде до 10-та май :roll: :lol:
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

diana_taseva написа:(5) Когато балът се образува с оценка по чужд език, участва най-високата оценка по чужд език от дипломата за средно образование (без оценките от профилираната, професионалната, задължителноизбираемата и свободноизбираемата)
nkqoi mojeli da mi obqsni za kakvo stava vupros.Kakvo ot si4kite godini primerno po ie mi zimat samo edna godna deto mi e nai-visokata ocenka ili kakvo?
Дипломата ти се формира средноаритметично от всичките ти годишни оценки от 9-ти до 12-ти клас (включително), ако си карала подготвителен, мисля че е от 10-ти до 12-ти.
За всеки предмет ти се формира средноаритметична оценка от 4-те години.
Например, в 9-ти клас по АЕ имаш 5, в 10-ти, 11-ти и 12-ти 6, оценката в дипломата ти ще е 5.75.
Това, което те имат предвид, е че ако си учила повече от 1 език, ще ти вземат оценката от дипломата, която е по-висока. Например, по АЕ имаш 5.75, по Немски 6.00. Взимат ти немския.

Sugarkata написа:Знаете ли на предварителен досега дали се е падал някой район??Аз като гледам от предходните години ми се струва,че се падат теми някъде до 10-та май :roll: :lol:
Къде ги гледаш тези теми?
Аз това, което съм си записала някога от някъде е, че през последните 3 години са се паднали ЮЗР, ЮИР и ЮЗР.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Ами някъде бях чела информация какво се е падало на предварителни и на редовни,за редовните знам,че се падат региони въпроса е дали има вероятност и на предварителния :)
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Според мен има вероятност :roll: В интерес на истината никога не можем да бъдем сигурни какво ще се падне, колкото и да сравняваме статистиките :D Всичко е късмет, особено на предварителните
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
cvety
В началото бе словото

Мнение от cvety »

И в СУ както в УНСС оценката от предварителния също може да участва в класирането нали, не е само проверка, а си е състезателна? :roll:
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Като ми мине изпита на 8 ще ви споделя какво се е паднало и можете да бъдете спокойни че няма да е на предварителния 8) 100% няма да се подне същото
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Е сподели от полза ще е :)
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

някой ще може ли да ми каже дали конспекта публикуван от СУ е план за темата.защото в справочника е така даден като точки но дали задължително трябва така да се пише :?
На края на света....
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”