do vsichki muzikanti

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

нена

Мнение от нена »

такаааа, започваме да се събираме. едно уточнение - не съм от МО:), но съм зайче - Българска филология. трябват ни китаристи, обаче...другото го имаме - вокалистка, ударни...може без клавирни, но без китари - не става.
порът_ръси_мъдрости

Мнение от порът_ръси_мъдрости »

Мда - жица му е майката :lol:
Аватар
Irina
В началото бе словото

Мнение от Irina »

нена написа:такаааа, започваме да се събираме. едно уточнение - не съм от МО:), но съм зайче - Българска филология. трябват ни китаристи, обаче...другото го имаме - вокалистка, ударни...може без клавирни, но без китари - не става.

a za bekvokalistka mislili li ste?V predishnata mi grupa bjahme dve i stavashe mnogo jako
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

То принципно не е зле да се уговори каква музика да прави групата, ама тъй като гледам работата прогресира :D
нена

Мнение от нена »

амиии на мен крайната ми цел е да мога да свиря джаз...но това е встрани от близкото бъдеще. От българските групи харесвам ПИФ, Остава, Акага, иначе бих опитала нещо funky, modern rock, но не и метал! и въобще някакви твърде хард истории, не си падам, изобщо. слушам широк спектър от музика, включително Beatles, Queen. за електронна няма да споменавам, защото при нея няма живо изпълнение, освен зад пулта.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Чудесна насока за развитие на темата!
Ми аз не бих поел риска да се нарека музикант на този етап, но съм пълен с добри намерения и велики планове :lol:

засега бих могъл да съм полезен като перкусионист, имам мерак да се науча да свиря на барабани и китара (ма то само с мерак не става де :lol: ) което би се вписало доста добре в разните форми на джаза. Иначе се занимавам с хорово пеене, ама хорово - имам още да работя по постановка и вокална техника, за да почна да солирам (е не съм и толкова зле де)
Нека моите предпочитания към по-твърдия звук (предимно хард рок и хеви метъл де) не притесняват евентуалните кандидати за съвместна работа в областта на по-леките като звучене музикални стилове

ъм... много речовит станах нещо... айде поздрави на всички :lol:
Аватар
Irina
В началото бе словото

Мнение от Irina »

pora_e_priqtel написа: Иначе се занимавам с хорово пеене, ама хорово - имам още да работя по постановка и вокална техника, за да почна да солирам

dali ne se seshtam koj se krie zad tozi nick :P shte razberem v srjada,opa na otp-to che to maj kolegata e osvoboden :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А така, Шерлок! :lol: Разконспирира ме (не че много съм се крил де)

Е в сряда ще намина да ви вдъхна кураж все пак

Успех и на двата изпита от мен

айде, че трябва да нищя Конституцията :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Честито на колежката, на хор АВЕ МУЗИКА и на моя милост – кой сега е номер едно? 8)
Аватар
Irina
В началото бе словото

Мнение от Irina »

"Аве Музика" Е НОМЕР ЕДНО!!!

Разяснявам за тези от вас,които не знаят:след участие на международен фестивал в Анкара ,хор "Аве Музика",като един от представителите от България ,спечели първа награда в раздел фолклор!!

Хайде да ни е честито!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Аферим! :P
Аватар
a_head_aerosol
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от a_head_aerosol »

Айде няма да се обаждам ! :D
Антихрист с флешове !
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Кажи си го бе душа, не подтискай чувствата си, защото така си съкращаваш дните! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”