И да пита, и да не пита, аз всичко виждам. Не давам, не давам^PrincessA^ написа:Пък мене тате няма да ме даде!![]()

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
И да пита, и да не пита, аз всичко виждам. Не давам, не давам^PrincessA^ написа:Пък мене тате няма да ме даде!![]()

бракът има за цел създаване на сплотено семейство,не красива любов. защото бракът не е красив,а труден. носи отговорности.Jamesmagno написа:Бракът е красива украса за любовта и привързаността. Все едно да съм против това къщата ми да бъде красива. Ако не е, тя пак си е къща, но защо да не бъде красива?
Съжалявам, не знаех... Моят си е красив. ...Мога ли да помогна с нещо?renesanz написа:бракът не е красив,а труден
Глупости. Принцесата ме не дава.Crematory написа:ДжеймсВаньо, да не си се оженил, бре?
Да не съм изпуснала някоя клюка

Защо ти е красива къща, като всичко друго и' е наред? Алчност? Егоизъм? Жажда за себедоказване? Обич към лукса? Душевен дискомфорт?Jamesmagno написа:Бракът е красива украса за любовта и привързаността. Все едно да съм против това къщата ми да бъде красива. Ако не е, тя пак си е къща, но защо да не бъде красива?
Бабини Деветини!АРМЕНКА написа:Бракът според мен е висша форма на уважение и доверие между партнъорите.
Не знаеш за кого да се омъжиш!Crematory написа:Ър? Бизнес. Уау.Защо още не сме милионери тогава?