А мислиш ли, че хора с такова поведение трябва да се сочат като "идоли" на младото поколение по национални телевизии? За себе си може да бъде какъвто си иска, да; но щом нещата опират до такава публичност, според мен известна цензура трябва да има. И не, не е робското мислене, което пречи тук, а по-скоро лудата свободия, налегнала българите след него. На мен не ми харесва да гледам хора със съмнителен ентически произход и неопределен пол по телевизията, примерно, но нали именно понеже е така "различен" един Азис става и така популярен. Според мен грешиш, българите харесват различното. Всичко зависи от количеството и качеството на рекламата, която му се правиIvETka написа:Аз пък харесвам Иван!!!Той не е толкова изтрещял на колкото се прави и най-хубавото у него е че е различен!!!Не се вписва в нормите и не се слива с масата и има страхотен глас!!!Но ние българите с нашето робско мислене и нагласа няма как да харесаме и да оценим един РАЗЛИЧЕН човек!!!Аз не оправдавам гнусното му поведение на моменти и не казвам че трябва да насираш всичко и всички без да ти пука![]()
![]()
Но наистина харесвам Иван и това дали е луд селянин алкохолик наркоман и т.н. си е ЛИЧНО НЕГОВА РАБОТА
![]()
![]()
Иван от Мюзик Айдъл със собствено предаване
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Иван от Мюзик Айдъл със собствено предаване

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Присъединявам се към блек лейди 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Също както беше и Найден в ББ1.Xenon написа: Извинявай, ама този "олигофрен" е с най-висок рейтинг в Интернет, а теб кой те познава.
Да бе, ужасно са скучни, да вземат да ходят на упражненията, да си пеят песните.Xenon написа:...гледам всички участници са някакви супер скучни сиви мишки, а един айдъл е по-различен, разведрява обстановката, пуска шеги наляво и надясно, прави простотии в добрия смисъл на думата...
Ти чу ли Иван да пее изобщо? Аз не.
Освен това, ще ме прощаваш, ама Иван използва поведение тип "Азис" - да, аз съм страшно талантлив, ама ебал съм му майката на таланта, за него трябва и работа, а ако се направя на идиот, напсувам журито и си забуча две пера в гъза/покажа си пъпа всичките 13-15-20 годишни пикльовци ще пращат смс-и за мен. Обаче в живота не става така - подписал си договор. И когато не изпълняваш своята част от него... е, всички видяхме какво се случва.
Освен това Иван е егаси лицемерната мижитурка. "Това е сценарии" - да, бе, да, баба ми в космоса. На това ще се върже само някое 13 годишно пишлеменце, не и нормално разсъждаващ човек с мозък за 20 стотинки поне.
Ако наистина не му пукаше и беше там "за да прави шоу" нямаше сутринта след изгонването да се държи така в сутрешния блок - без никакви извинения "като рядко говно в депресия". Вечерта е бунтарят без кауза, Джеймс Дийн от Айтос, а сутринта - невинна жертва на злия комерс...
Ай сиктир, бе!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Имах съученик, който се държеше 1 към 1 с него. Както и съученик от Айтос, който познава и двамата и може да ти го каже също.... демек Иван не е различен - в Бургас и Айтос си ги имаме купища такива... не знам за теб, но аз съм виждал доста такива образи, от които той заимства... демек не е оригинален... дори аз съм по-уникален образ в сравнение с него... макар че пеенето ми куца...IvETka написа:Аз пък харесвам Иван!!!Той не е толкова изтрещял на колкото се прави и най-хубавото у него е че е различен!!!Не се вписва в нормите и не се слива с масата и има страхотен глас!!!Но ние българите с нашето робско мислене и нагласа няма как да харесаме и да оценим един РАЗЛИЧЕН човек!!!Аз не оправдавам гнусното му поведение на моменти и не казвам че трябва да насираш всичко и всички без да ти пука![]()
![]()
Но наистина харесвам Иван и това дали е луд селянин алкохолик наркоман и т.н. си е ЛИЧНО НЕГОВА РАБОТА
![]()
![]()
И стига с този Иван, хайде да обсъдим моето ново предаване по ММ... то наБИРА скорост и вече е хит в 3 континета... хайде обсъдете ме...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Именно. Не му искам тъпата, нагла, неадекватна, бездарна, алкохолическа физиономия в национален ефир.IvETka написа:Аз пък харесвам Иван!!!Той не е толкова изтрещял на колкото се прави и най-хубавото у него е че е различен!!!Не се вписва в нормите и не се слива с масата и има страхотен глас!!!Но ние българите с нашето робско мислене и нагласа няма как да харесаме и да оценим един РАЗЛИЧЕН човек!!!Аз не оправдавам гнусното му поведение на моменти и не казвам че трябва да насираш всичко и всички без да ти пука![]()
![]()
![]()
![]()
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
И такива ли ималоMethuselah написа:Клипчетата с тъпаци, които изгарят на 0 лева в Стани богат също имат доста висок рейтинг в интернет.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
А някой гледал ли му е шоуто - да каже за кфо стаа въпрос ениуей
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Ако питате мен - Найден е по - голямото зло от двамата, но...като цяло в днешния свят всичко е преобърнато. На Иван му ахресвах единствено злобното и подигравателно отношение към Фънки, защото той се бе взел едва ли не за големия експерт.
Като цяло обаче - простотията, безхаберието и бездарността не трябва да се насърчават в една европейска държава като нашата.
Като цяло обаче - простотията, безхаберието и бездарността не трябва да се насърчават в една европейска държава като нашата.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
"Айтос Айдол"?!?!?!?!?!?!? Кой даде ефир на тоя мазен, тъп, бездарен, нискоинтелигентен боклук...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз също имам собствено предаване...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Обратна връзка:
Веднъж му хванах предаването като се прибрах от дискотека една нощ (май го повтаряха!?). Загледах се малко. Оригна се, изпърдя се, изпика се на една стена, заяви, че това било половин ебане и напсува някакво момиче, което като се прибрал в Айтос.. не знам си кво (не разбрах), после се изхрачи. После го показаха как пие с приятелите си, гледа концерта на Айдълите и ги обсъжда. Тоя не бил достатъчно добър, Иванчо имал къде-къде по-добър глас. Тая била анорексичка - какъв глас да има!? Оная проста. Деница имала супер глас, ама само защото била дебела и имало с к'во да го подпира... И т.н. Прозях се и си легнах. Даже не можах да се издразня. Честно казано простащините с които се сблъсквам всеки ден в София, в собствения си живот, са ми напълно достатъчни, за да гледам някаква си плюнка как ми се прави на мъж и се тупа по гърдите какъв голям певец е без да е изпял и един нормален тон без да се излигави и да развали картинката - и песента.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
до колкото знам, то принципно си бяха предвидени 4 епизодаTanparmaiel написа:И ТВ 2 не изтърпя "Най-големия"
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- DADO
- Легендарен флуудър
Иван бил невъзпитан и прост... погледнете тоя селяндур Денислав какви простотии върши, псува журналистка и дори я удря. Няма по-срамно нещо за един мъж от това да удря жена, дори да е от "Сигнално жълто"! Много сте прости бе хора, възмущавате се на дребните простотии на Иван, докато Денислав е потенциален престъпник!
Ibiza DJ
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Първо денизли не е мъж, а момче -
второ - и толкова му е акъла. Не го съдете строго.
второ - и толкова му е акъла. Не го съдете строго.
Don't look back, 'cause you know what you might see