Знам,че не съм само аз,но именно това "най-необичайно" вече май не се търси,колкото и да говорят,че го желаят ...rogertaylor написа:Не си само ти, колега...ама...ше ме извиняват дамите в този форум - повечето жени са оФци!При четенето наблегнете на думата "повечето", че да няма сърдити....HeyGod написа:Винаги има изключения.renesanz написа:уважение,загриженост,обич,искреност. но искам най-необичайното от днешния мъж....Аз самият се имам за такова.
Какво очаквате от една връзка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: Какво очаквате от една връзка?
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Въй, к'ви нескромни мъже у форумо
Само аз ли нямам особенни претенции за това, което съм?
@акулка - те кво ако беше сестра ми? Щеше да си far far away
?
@акулка - те кво ако беше сестра ми? Щеше да си far far away
medicate, medicate
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Брак и деца очаквам от една връзка 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Въх...много смело...на тази възраст...rachence написа:Брак и деца очаквам от една връзка
Последно промяна от feichka на 25 Апр 2008, 15:32, променено общо 1 път.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Рачето изби рибата.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Аааа... имам предвид за един по-късен етап на връзката
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- FightForFreedom
- Паисий
Напълно съм съгласен, но искам да предложа каква е причината за това- а именно, че почти никой не знае какво иска от другия, па даже и от себе си. Затова и писах за различни варианти за протичане на връзка, та колкото се може повече хора да се замислят къде са им приоритетите. Аз лично съм фен на нежното отношение, но си давам ясната сметка, че то е за сметка на голяма доза страстност. Не може всичко винаги да е на максимум, а много хора въпреки това заявяват желание партньорът им да ги дарява с всичко на максимум постоянно. Ако един човек знае, че това което търси, не се предлага на пазара, то по-рационално е да спре да го търси и да си купи нещо хем по джоба му, хем в наличност. Дилемата е "компромис VS самота", аз избрах самотата, но това си е мой избор и не се оплаквам. А вие?HeyGod написа:Знам,че не съм само аз,но именно това "най-необичайно" вече май не се търси,колкото и да говорят,че го желаят ...Няма да продължа,че може да бъда нападнат и форумно-осакатен
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Ако ти не можеш да правиш компромис с любим за теб човек, според мен е проблем. Компромиси правим ежедневно. Дали в работата,дали с приятели,където и да било. Въпросът не е в това да бягаме от проблема, ада намерим решение за него. Така че е по-добре да се научиш да ги правиш малко по малкоFightForFreedom написа:Дилемата е "компромис VS самота", аз избрах самотата, но това си е мой избор и не се оплаквам. А вие?
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ами в случай,че се предлага?Може да не среща максималните изисквания,но не е ли все пак най-близко до това,което "купувачът" иска и то в повечето случаи се купува без пари(говоря за любовта).Ако говорим пак за пазара - в момента на моят има много некачествена стока,така че при мен е качество - самота...Аз избрах същото като тебFightForFreedom написа:Ако един човек знае, че това което търси, не се предлага на пазара, то по-рационално е да спре да го търси и да си купи нещо хем по джоба му, хем в наличност. Дилемата е "компромис VS самота", аз избрах самотата, но това си е мой избор и не се оплаквам. А вие?
Pick your moment and make the right play...

- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ако си шеф, другите правят компромиси, ти неrachence написа:Ако ти не можеш да правиш компромис с любим за теб човек, според мен е проблем. Компромиси правим ежедневно. Дали в работата,дали с приятели,където и да било. Въпросът не е в това да бягаме от проблема, ада намерим решение за него. Така че е по-добре да се научиш да ги правиш малко по малкоFightForFreedom написа:Дилемата е "компромис VS самота", аз избрах самотата, но това си е мой избор и не се оплаквам. А вие?
medicate, medicate
- renesanz
- Легендарен флуудър
многото компромиси не водят към щастие. трябва да са взаимни.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
ако са взаимни сте нещастни и двамата...renesanz написа:многото компромиси не водят към щастие. трябва да са взаимни.
Аз си мисля, че компромис е мръсна дума... да я сменим с идеята за "да сме щастливи, такива каквито сме си, защото се харесваме така"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тук мога да изброя един куп качества, но няма да има смисъл. Какво ако човекът до мен на визия е, примерно, като изваден от списание, същевременно взел три висши, по-романтичен от Казанова, готвенето и чистенето са му хоби, прави секс като тантрически гуру и т.н.... а един слънчев ден ме зареже заради съседката от долния етаж (или недей си боже - някоя от съседната стая).
Всеки човек си има изначално някакви качества и изначално си е добър. До каква степен ще ги развие, не ми е толкова важно като цяло, имайки предвид хилядите комбионации, които могат да дадат един прекрасен мъж като резултат...
Искам просто човек, който да е там за мен. Без значение дали грее слънце или светът се разпада. Човек, който ще ме обича и ще вярва в Нас. Нищо друго няма значение... За щастие, го намерих.
Всеки човек си има изначално някакви качества и изначално си е добър. До каква степен ще ги развие, не ми е толкова важно като цяло, имайки предвид хилядите комбионации, които могат да дадат един прекрасен мъж като резултат...
Искам просто човек, който да е там за мен. Без значение дали грее слънце или светът се разпада. Човек, който ще ме обича и ще вярва в Нас. Нищо друго няма значение... За щастие, го намерих.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Гого, Fight...
не мисля, че покупко-продажбата не е най-удачния пример, защото тук не можеш просто да изхвърлиш некачествената стока, когато събереш пари за по-хубава. Е, много го правят, ама е грозно. Мисълта ми е, че при избор на половинка компромис с качеството не трябва да има, защото после и двамата страдат ( а ако са направили семейство, недай си..., и други невинни ).
По въпроса - смятам, че взаимността е много много важна. Т.е. по-добре е "сам съм" отколкото "с нея съм, ама тя не ме иска".
По въпроса - смятам, че взаимността е много много важна. Т.е. по-добре е "сам съм" отколкото "с нея съм, ама тя не ме иска".
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
А докато станем шеф,доста компромиси ще трябва да направимphoebe написа:Ако си шеф, другите правят компромиси, ти неrachence написа:Ако ти не можеш да правиш компромис с любим за теб човек, според мен е проблем. Компромиси правим ежедневно. Дали в работата,дали с приятели,където и да било. Въпросът не е в това да бягаме от проблема, ада намерим решение за него. Така че е по-добре да се научиш да ги правиш малко по малко
И разбира се,че трябва да е взаимно, няма само аз да правя компромиси с него.
Последно промяна от rachence на 25 Апр 2008, 18:30, променено общо 1 път.