Сегамм...тука отварям една дълга и болезнена за мене тема....
Като малка и неопитна наивна госпожица преди 5-6 години позволявах на първото си гадже най-нагло да обсъжда жените по улиците..."еххх...тази какво дупе има...таз кви цици има..."

Друг е въпроса с каква нулева съобразителност и какъв морал притежаваше въпросния индивид...
Тези изказвания са ми повлияли на психиката и от тогава адски много,ама адски много мразя да се коментира пред мене кубиците и цвета на косата на която и да е млада жена от страна на гаджето ми...но от друга страна това е неизбежно..всеки мъж си гледа...в това няма нищо лошо...нека си гледа,ако ще и врата да си изкриви,НЕКА ДА ГО ПРАВИ САМО АЗ ДА НЕ ВИЖДАМ
Просто не понасям дори несъзнателните възклицания от типа на "Ъъъъъ..,уауу..тц-тц"и т.н...като му харесва въпросната жена,нека и мисли на ум каквото си иска,но аз съскам като разгневена котка щом чуя подобно нещо...
И аз примерно се заглеждам по някой път по някой пич..това си е съвсем нормално...но НИКОГА не бих го обсъждала пред гаджето си,защото знам от личен опит колко е гадно...
Ето за това съм ревнива...нищо друго не ме дразни...имам вяра на приятеля си и не изпадам в ненужни истерии,но това ми е трън в очите