Фенки е хубаво, че познаваш, а жена му виждали ли сте???Amellie написа:renn_g написа:Във връзка с настоящия празник Св. Валентин /който между другото не харесвам, но все пак../, искам да споделя "симпатиите си" към асистент Петър Шишков, и да го поздравя!
хихихихи
Предлагам ти да му основем фен клуб...Познавам много негови "фенки", които с радост ще се включат в инициативата...
Българска филология 07/08
Модератор: mebbeth
- pe-nelope
- В началото бе словото
- Специалност: българска филололгия
- Курс: завършил
Re: Специалност Българска Филология 07/08
A friend in need is a friend indeed
-
Smarfieta
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Шишков си има жена?! Днес бях на фонетика, но не забелязах халка... 
It's full speed or no speed at all!
- VeRsAcE
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
Здравейте!Който се е върнал от изпита по Антична литература(задочно),нека да пише как е минал и какви въпроси са били зададени:)
David Beckham-EnglaNd
Може ли отново да качите лекциите по Литература за деца и юноши. Благодаря предварително!
Колеги, мислите ли, че ако четем за изпита по езикознание при доц. Данчева единствено от учебника на Бояджиев, това ще бъде достатъчно за една прилична оценка? Лекциите, които ни е дала са ужасно обемни и подробни
за съжаление не мисля че само учебника ще ни стигне
и за още по-голямо наше съжалемие трябва да четем лекциите ....онези 2 "симпатични" купчинки 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- pe-nelope
- В началото бе словото
- Специалност: българска филололгия
е, не са женени, до колкото знам... но живеят заедно от мммм 3 години някъде...Smarfieta написа:Шишков си има жена?! Днес бях на фонетика, но не забелязах халка...
A friend in need is a friend indeed
доц. Данчева е мн точна, но все пак учебника на Бояджиев не е достатъчен... По добре вземи учебника на Иван Дуриданов и Владимир Георгиевrosescent написа:Колеги, мислите ли, че ако четем за изпита по езикознание при доц. Данчева единствено от учебника на Бояджиев, това ще бъде достатъчно за една прилична оценка? Лекциите, които ни е дала са ужасно обемни и подробни

- Spacerunner
- В началото бе словото
- Специалност: Антропология и филология
Явно се оказа напълно достатъчен, за да ми пишат шестица. Защото аз други глупости не съм чел. Реших, че "онзи куп" е излишен и не съм се занимавал с него. Както и с останалите учебници. Лекциите са полезни до някъде, съдържат синтезирани неща от различните убечници, които доц. Данчева използва. Хубаво е също така да отбелязвате някакво присъствие.
Лошото на този изпит е, че обобщава доста работи, които ще учите и разберете впоследствие.
Лошото на този изпит е, че обобщава доста работи, които ще учите и разберете впоследствие.
Non nobis, Domine, non nobis
sed nomini tuo da gloriam.
ЧЕСТИТО КОЛЕГА!!!
МН СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ И ОЦЕНКАТА КОЯТО СИ ИЗКАРАЛ!!!
ДАНО И НИЕ ИМАМЕ ТАКЪВ КЪСМЕТ!!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
:):):):):)
ДАНО И НИЕ ИМАМЕ ТАКЪВ КЪСМЕТ!!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Spacerunner
- В началото бе словото
- Специалност: Антропология и филология
Eм, мерси, но това беше преди две години, поздравленията не са много актуални...
Но се съмнявам нещата да са се променили от тогава. И не се плашете от асистент Мирчева, при нас тя само помагаше.
Но се съмнявам нещата да са се променили от тогава. И не се плашете от асистент Мирчева, при нас тя само помагаше.
Non nobis, Domine, non nobis
- Shockwave
- В началото бе словото
Пак се почна с предизпитната паника...
"Don't panic!" 
You just lost the game. U jelly?
дааааммм...паника до последно..после ще се смеем на това