КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008-География
ааа да бе приемат ли ме по този начин с една тема ,която знам и тя да се падне махам и дете, и мъж и банкет даже в циганската маала ще вдигна
(за банкета е в кръга на шегата разбира се !)Факт е че всичко е до късмет 
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
- Sun Shine
- Драскач
Какво изкарахтена УНСС, който е ходил......
Аз имам 5.50 и малко съжалявам защото можеше и повече... Чакам 8 май с нетърпение и ще трябва доста да поуча
И аз ходих,но не съм много доволна
А защо 8 май не е ли 8 юни?? 
аз да - 5.98 и сега се чудя как ще съм в СУ че сега ще почвам да се уча да "пиша" теми и незнам как ще съм. даже незнам къде искам вечеи къде е по добре.объркаха ми се всякакви представи....
На края на света....
Хубавото на УНСС е, че ако сега не си 100% сигурен коя специалност искаш да запишеш имаш още 2 години да го решиш.
Аз не се явих на изпита, но въпросите по география ми се сториха лесни.
Аз не се явих на изпита, но въпросите по география ми се сториха лесни.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
- Sun Shine
- Драскач
Ами нали мойто училище се води някакъв филиал към СУ и имаме още един предварителен изпит- 8 майSugarkata написа:И аз ходих,но не съм много доволнаА защо 8 май не е ли 8 юни??
-
diana_taseva
- В началото бе словото
(5) Когато балът се образува с оценка по чужд език, участва най-високата оценка по чужд език от дипломата за средно образование (без оценките от профилираната, професионалната, задължителноизбираемата и свободноизбираемата)
nkqoi mojeli da mi obqsni za kakvo stava vupros.Kakvo ot si4kite godini primerno po ie mi zimat samo edna godna deto mi e nai-visokata ocenka ili kakvo?
nkqoi mojeli da mi obqsni za kakvo stava vupros.Kakvo ot si4kite godini primerno po ie mi zimat samo edna godna deto mi e nai-visokata ocenka ili kakvo?
Знаете ли на предварителен досега дали се е падал някой район??Аз като гледам от предходните години ми се струва,че се падат теми някъде до 10-та май

Дипломата ти се формира средноаритметично от всичките ти годишни оценки от 9-ти до 12-ти клас (включително), ако си карала подготвителен, мисля че е от 10-ти до 12-ти.diana_taseva написа:(5) Когато балът се образува с оценка по чужд език, участва най-високата оценка по чужд език от дипломата за средно образование (без оценките от профилираната, професионалната, задължителноизбираемата и свободноизбираемата)
За всеки предмет ти се формира средноаритметична оценка от 4-те години.
Например, в 9-ти клас по АЕ имаш 5, в 10-ти, 11-ти и 12-ти 6, оценката в дипломата ти ще е 5.75.
Това, което те имат предвид, е че ако си учила повече от 1 език, ще ти вземат оценката от дипломата, която е по-висока. Например, по АЕ имаш 5.75, по Немски 6.00. Взимат ти немския.
Къде ги гледаш тези теми?Sugarkata написа:Знаете ли на предварителен досега дали се е падал някой район??Аз като гледам от предходните години ми се струва,че се падат теми някъде до 10-та май![]()
Аз това, което съм си записала някога от някъде е, че през последните 3 години са се паднали ЮЗР, ЮИР и ЮЗР.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Ами някъде бях чела информация какво се е падало на предварителни и на редовни,за редовните знам,че се падат региони въпроса е дали има вероятност и на предварителния 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Според мен има вероятност
В интерес на истината никога не можем да бъдем сигурни какво ще се падне, колкото и да сравняваме статистиките
Всичко е късмет, особено на предварителните
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
И в СУ както в УНСС оценката от предварителния също може да участва в класирането нали, не е само проверка, а си е състезателна? 
- Sun Shine
- Драскач
Като ми мине изпита на 8 ще ви споделя какво се е паднало и можете да бъдете спокойни че няма да е на предварителния
100% няма да се подне същото
Е сподели от полза ще е 
някой ще може ли да ми каже дали конспекта публикуван от СУ е план за темата.защото в справочника е така даден като точки но дали задължително трябва така да се пише 
На края на света....