Ученици бият учителка в час по английски...

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Ученици бият учителка в час по английски...

Мнение от Swаy »

А как точно трябва да реагира една учителка, когато 3-4 ученика, с една глава по-високи и 15 кг по-тежки от нея скачат по чиновете в час и реват като маймуни?

Интересно какво трябва да направи за да "не допуска такова поведение"?

Интересно ти какво би направил. Но не от позицията на мъж, а на жена. Млада жена.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Swаy написа: Интересно какво трябва да направи за да "не допуска такова поведение"?
Наистина е интересно...може би трябва да се обърнеш към учител...
Нямам отговора на този въпрос...може би за това не се и замислям да работя подобно нещо
Обаче аз като бях ученик такова поведение беше НЕДОПУСТИМО....факт..значи има начин, защото не ми се вярва за 2 години децата да са се променили толкова...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ти като поръчаш бира в заведение и ти я забавят какво правиш? Биеш сервитьорите ли? Освен това бирата си я плащаш ти, за да си я пиеш ти. За образованието плащат родителите, за да се ползва от него детето им. То е ДЛЪЖНО да полага поне някакъв екзистенц-минимум от усили, за да се задържи в училището. Освен това то е ДЛЪЖНО да спазва правилника на училището. Сега ако ми посочиш правилник на училище, в който се позволява насилие над учители, ще призная, че не съм прав и ще емигрирам в Судан.
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Дичоу написа:
rogertaylor написа:този дето смятал да съди учителката
...има пълното право да я съди!!!
Сигурно работи на 2 места за да осигурява жизненото равнище на сина си...да му дава храна, подслон..и да ПЛАЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО МУ...
...човека ПЛАЩА за УЧИлище...където се УЧИ...
ако отидеш на фризура за да ти боядисат косата, а те за сметка на това те обръснат 0 номер...ти няма ли да им потърсиш сметка???
"Човека" като не го е научил на ЕЛЕМЕНТАРНО уважение към хората, които го УЧАТ, няма право даже да надига мишкарски глас.Защото заслужава заедно със синчето му да бъдат смелени от бой и да се научат кога и на кого ще посягат.А въпросния "човек" е завършил същия техникум - по хранене или както там се води.Бъдещите сервитьори или готвачи се правят на важни.А същите тези явно не са чак толкова бедни, ако разгледаш как са облечени дечицата им и какви телефони ползват.И не случайно съм поставил "човек" в кавички - това не са хора, а са маймуни.Всеки средно-напреднал в науката за поведението на хората и животните ще стигне до тоя извод след като изгледа клипчето.

П.П.Моля те, преди да натиснеш "Изпрати" - помисли дали не си написал велика глупост.Защото цитираното горе граничи с идиотизъм.Поне ако имаме предвид нормални човешки взаимоотношения.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Човек...не споря за постъпката им...
То е от ясно по- ясно, че е идиотска, непристойна...и заслужаваща сериозно наказание...
Просто не съм на мнение, че хората (или поколенията) се раждат такива...
Не съм и на мнение, че човек от самосебеси става гамен...
...също не съм съгласен, че можеш да им търиш чак пък такава отговорност...понеже хората които не са навършили пълнолетие...де юре и де факто не се считат за способни сами да взимат решения, а НЯКОЙ отговаря за тях...било той родител или преподавател...
И когато се появи такъв елемент (ония идиотчета) се търси вина...но аз лично не намирам основната вина в тях...
Намирам я в тези които не са си свършили работата...от една стрна родителския елемент...който в България отсъства все повече и повече...и....
...преподавателския, сиреч този, който получава заплата за да те учи на А и Б...и да ти казва, че не е хубаво, когато биеш хората...а е хубаво да слушаш в час уроците..а не да скачаш насам натам...
когато той (преподавателя) не го направи както трябва...и ти не научиш А и Б и скачаш в час, вместо да слушаш...е редно и той да бъде санкциониран...това е всичко...
Обещавам да изровя цитатите от друг форум, където ученик разказва, как учителката им по Информатика псува на майка...и крещи истерично...Нея как би нарекъл???

прелагам ти да погледнеш клипа отново:http://www.vbox7.com/play:168ed429 по- точно откъса от 00:17 до 00:25...това имам в предвид

ПП: Раздела се казва "Мнения"...сиреч не едно..а различни...Аз мисля така...ти мислиш иначе...и винаги където мнения се разминават има дискусия....и НИКЪДЕ до сега не съм си позволявал да наричам опонента ИДИОТ...или изказването му ИДИОТИЗЪМ...уважавам чуждото...прави го и ти :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

В прогимназията в час по английски в класа ми имаше хора, които се държаха безобразно. Учителката беше млада и беше трудно да всява респект. В крайна сметка в продължение на няколко часа охраната на училището седеше в часовете, за да почнат въпросните хора да се държат прилично. Моят въпрос е - това ли е начинът? Така ли трябва да се действа, за да се държат като нормални хора някои маймуни? Разбира се, че училището не само образова, а и в една определена степен възпитава, НО смятам, че в никакъв случай не е работа и задължение на една гимназиална учителка да дава на учениците ЕЛЕМЕНТАРНО възпитание, което се предполага, че те трябва да са получили много по-рано и то от семействата си! На 16 години младежи са отивали на война, а на 15 този прост дришльо (също и другият, който вика "убий я бе, Гошо!") още се държи като уличен хлапак и животно. Още повече, дори да ти липсват първите 7 години, най-много да шумиш в час, да правиш щуротии в даскало - е хубаво, и аз съм ги вършил такива. Всички сме изпитали пубертетските хормони. Но да биеш учителка и да я заплашваш с изнасилване... :shock: Това е съвсем друго нещо и никак може да се оправдае. За такива като тоя трябва да има една тъмна стаичка, в която да действат олд скуул правилата - пръчката да заиграе и тогава дупе да му е яко на Гошо.

Разбра ли ме бе, Гошо? Или (Бай) Ганьо да те наричам? Айде, моето момче, повече да не правиш така.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

@Дичоу, факт е, че сигурно не става за учителка.А идиотизъм е да твърдиш, че само тя е виновна.Защото ако родителите му, първите 7 годинки го бяха научили на каквото трябва - колкото и безхарактерна и не на място да е учителката - нямаше да посмеят да направят тези неща.Защото, с родители на място, същия щеше да знае, че след това ще има последствия.А не баща му да се прави на интересен и да съди учителката.Подобни нефелници и идиоти са силни само срещу жени.Пу*ки! :x
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

... а че има учителки, които са станали такива само за да си избиват комплексите дали някой го отчита :?:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Това какво общо има с темата? Разбра ли се нещо такова за тази учителка от клипа?
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Учителката дори да е калпава, дори да е "проявила професионална небрежност", това не оправдава държанието на тези ученици. Иначе ако и хрумнеше на преподавателката да злобари или да избива комплекси, аз щях да се възползвам от правото си да и строша главата и да и го набутам отзад. Не една кофти учителка съм имал, но нито една не съм взел за спаринг партньор. Въх! :shock: Как ли съм го постигнал? :roll:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

Patience... may be... :roll: аз на колкото учителки искам да им счупя главата... ще се превърна в серийно-масов убиец :mrgreen:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Доколкото успях да преценя от клипчето учителката беше провокирана до голяма степен и просто нервите й не издържаха.Айде кажи ми Дичоу,щото явно само ти мислиш че грешката е главно в учителката,ти как би реагирал в подобна обстановка ако щеш от позицията си на мъж.И докато не влезеш в съвременен средностатистически български гимназиален клас,коментарите ти просто са безпочвени и оттам безмислени и ненужни :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Плазмодий написа:Айде кажи ми Дичоу,щото явно само ти мислиш че грешката е главно в учителката,ти как би реагирал в подобна обстановка ако щеш от позицията си на мъж...
Аз вече го питах това (справка малко по-назад) и ми беше отговорено да съм питала някой учител, не него...
Все още ми е любопитно дали все пак ще се постави за миг на нейното място и ще отговори. Съмнявам се. Но все пак ми е любопитно...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Calaf
Пишете, о, братя

Мнение от Calaf »

Гадно е! Даже много гадно! Но за тази учителка не чух добри неща, а за момченцата, както се казваше: бой, ... и яко сръбска музика! :evil:
Nessun dorma, nessun dorma!
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

Calaf написа: а за момченцата, както се казваше: бой, ... и яко сръбска музика! :evil:
а към това и доволно количество ракия и ей ти селска сватба :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “България”