Ученици бият учителка в час по английски...

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Ученици бият учителка в час по английски...

Мнение от Boromir »

Много зле. Много.
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Ясно е, че във всяко стадо има мърша...ясно е, че във всеки клас е нормално да има 2-3-4 гаменчета, но когато един ЦЯЛ клас...прави просотии, бие учителката и т.н...смятам , че пропуска е неин...ТЯ НЕ СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА...изключвам варянта всички гамени от дадения град по случайност да са се събрали в 1 клас...а другите да са порядъчни... Учителката получава заплата за да учи и ВЪЗПИТАВА... доказателство за това е уволнения учител, които се беше снимал в гол с телефона си...Ако той нямаше възпитателните задължения, би следвало да остане на работа съобразно качествата си като преподавател (а не като възпитател)...
Ясно е също, че много неща във възпитанието на поколението липсват...липсват извънкласните дейности, които лично на мен помогнаха много...но тъй като ги нямаше в училище...си ги създавахме сами...
Липват спорни съоражения...липсват занимателни програми...липсва много...
И именно заради това се очаква всеки учител да дава повече от себе си...поверените му деца да станат единици от това общество...а не биещи, цирикащи и подскачащи гаменчета...
Само дете не може да се възпита...както сам болния не може да се лекува (на теория)...за това има институции които се занимават с това...за това има УЧИТЕЛИ, лекари, полицаи и т.н...
От моя, твоя и на всеки един българин се взима повече от залъка (чрез данъци) за да може тези хора да получават по- големи заплати...и за да имат стимула да работят повече и по - успешно...
НА ТЕБ ТОВА УСПЕШНА РАБОТА ЛИ ТИ СЕ СТРУВА???
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Че образованието куца - куца, не отричам. Но дори учителката да е "виновна" (как звучи - виновна затова, че я бият без да ги е предизвикала) за поведението на тия идиоти, те трябва да си понесат най-строгите наказания, за да може тя да поправи евентуалните си грешки или пропуски в работата си с тях. Авторитетът на учителя трябва да се пази поне в малка степен, дори когато той прави глупости. Ако е некадърен - уволняват го. Нищо обаче не може да оправдае побой на ученици над учител.
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Точно така. Независимо какви неразбирателства съм имал с учители, винаги съм ги уважавал (поне малко) дори само поради факта, че са ми учители. А какво значи да посегнеш на учител!? Тези гамени първо не си знаят мястото и второ - явно никой не ги е научил как е неприемливо да се отнасят към един преподавател и към една жена.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

castelo написа:явно никой не ги е научил
И кой "НАУЧАВА"....предполагам, че е чистачката... :roll:
Ясно е, че те ще понесат наказания...задължително е да ги понесат...но това няма да пресече проблема...след тях ще дойдат други 2ма...а след тях още 5ма...
Много ми е интересно да се види как се държат тези деца при друг преподавател...дали и него го бият...или са хрисими и добри :?: :!: :?:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Зависи от учителя. Ако е строг и има авторитет или ако е печен, такива неща няма да станат. Но щом учениците се усетят, че преподавателят е по-мек или му липсва характер, му се качват на главата. Говоря от личен опит, знаейки при нас в кои часове имаше дисциплина и в кои не. Сигурен съм, че при всички е било така. Но характерът на учителя не извинява поведението на учениците... И всички казват, че родителите не възпитават добре децата си, няма контрол, няма авторитет, в училищата не се работи добре и т.н. и т.н., но само приказват. Поради същите тези неща всеки втори ученик пуши, софийските ученици са на първо място по напивания в Европа, а 62% никога не са се занимавали със спорт(!!!). Ако тук-там се правеше някое друго игрище, вместо да се ръгат блокове на всяко свободно пространство, може би въпросните герои щяха на друго място да си изкарат излишната енергия.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

castelo написа:Зависи от учителя.
Е за това говоря от началото ;)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Дичоу написа:
Ясно е, че те ще понесат наказания...задължително е да ги понесат...но това няма да пресече проблема...след тях ще дойдат други 2ма...а след тях още 5ма...
Много ми е интересно да се види как се държат тези деца при друг преподавател...дали и него го бият...или са хрисими и добри :?: :!: :?:
Абе да се надяваме, че ще понесат достатъчно сурови наказания, за да послужат за назидание на онези, които биха си помислили да последват примера им.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Има и много лоши учители, но нищо не оправдава подобно просташко, обидно и срамно поведение от страна на учениците. Това не е просто липса на култура, това е липса на елементарно възпитание. Потресена съм, че такива неща се случват. Ако съм на мястото на учителите на тези деца, ще се погрижда да не завършат. При това, без никакви огризения. Боят би им бил малко. Да посегнеш на учителите си, на хората, които са там, за да те учат и да ти помогнат да постигнеш нещо с живота си, е толкова жалко, толкова низко... :roll: Образователната система определено не върви на добре.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Дичоу написа:
Родителите! Ако им липсват първите 7 години - няма значение какъв е учителя. Дали ще пазиш тишина в един час, а в друг ще си тих като мишка - си оставаш гамен. ФАКТ! А родители като този дето смятал да съди учителката - С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ! :x
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

rogertaylor написа:този дето смятал да съди учителката
...има пълното право да я съди!!!
Сигурно работи на 2 места за да осигурява жизненото равнище на сина си...да му дава храна, подслон..и да ПЛАЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО МУ...
...човека ПЛАЩА за УЧИлище...където се УЧИ...
ако отидеш на фризура за да ти боядисат косата, а те за сметка на това те обръснат 0 номер...ти няма ли да им потърсиш сметка???
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Сега ако обясниш на какво основание може да я съди, ще бъде интересно
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз мисля,че тва тоя родител да съди учителката е направо ... недопустимо! Според мен малкият лумпен вместо да получи пердах и наказание, той получава поощрение,че може да се държи както си иска и това е правилно, а даскалите не могат да му кажат нищо, щото тате ще ги осъди и ще им даде да се разберат.

А даскалите иначе по колко работят? А дали и те не работят на две места? Дичоу, съжалявам, ама твоите тези са ми крайно противоположни на моите разбирания.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Дичоу написа:
rogertaylor написа:този дето смятал да съди учителката
...има пълното право да я съди!!!
Сигурно работи на 2 места за да осигурява жизненото равнище на сина си...да му дава храна, подслон..и да ПЛАЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО МУ...
...човека ПЛАЩА за УЧИлище...където се УЧИ...
ако отидеш на фризура за да ти боядисат косата, а те за сметка на това те обръснат 0 номер...ти няма ли да им потърсиш сметка???

ОК, аз днес отивам на лекции и ще обърша шамар на някой лектор.
После ще кажа не баща ми да го съди. Имам основание.
Баща ми плаща, за да УЧА, а аз ги бия даскалите!
Ще ги съдя не, ами...

Дичоу, ти като пишеш, мислиш ли?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Когато плащаш за услуга, която не получваш...е редно да потърсиш сметка...
Когато оставиш детето си в училище...се очаква там той да получава образование...
Само по себе си...допускането на такова поведение в час говори, че тази жена НЕ СТАВА ЗА УЧИТЕЛ...и не заслужава нито заплатата нито званието си...
...това е всичко...
Публикувай отговор

Обратно към “България”