ПРАВО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Etropolec
В началото бе словото

Мнение от Etropolec »

Все пак мисля, че е по-добре да отида на 3-ти, за да не ми се налага пак тук да питам какво да правя на 4-ти.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Няма лошо да отидеш. :) А какво може да правиш на 4-ти , освен да имаш лекции... :wink: Програмата ще е разлепена.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

got написа:Моля , моля! И да не отидеш на 3-ти , нищо няма да изпуснеш...Не се притеснявай! :lol:
А и изобщо да не ходиш,пак нищо няма да изпуснеш:)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ей тва все едно аз съм го писала. :shock: Вярно , поне 1-ви курс въобще нямаше смисъл да се ходи на лекции ( с малки изключения )...Ама по-нагоре не знам как е... :?
Etropolec
В началото бе словото

Мнение от Etropolec »

Значи хич да не се разкарвам тия дни до София. Нямам нищо против.
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

здравейте, прависти! ще учите ли Стопанска история и кой семестър?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Няма стопанска история.Доколкото знам това го учат правистите вУНСС.В правото 1 курс се учи обща икономическа теория.
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

благодаря все пак!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Моля. :P
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

got написа:Няма стопанска история.Доколкото знам това го учат правистите вУНСС.В правото 1 курс се учи обща икономическа теория.
Няма такова нещо-правистите на УНСС изобщо не учат Стопанска история през целия си курс на обучение, единствената история, която се учи в Юридическия факултет на УНСС е История на българската държава и право, която, между другото, се учи във всички юридически факултети в страната, защото Наредбата за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование по специалността "Право" с образователно-квалификационна степен "магистър" и професионална квалификация "юрист" го изисква.
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

senex написа:
got написа:Няма стопанска история.Доколкото знам това го учат правистите вУНСС.В правото 1 курс се учи обща икономическа теория.
Няма такова нещо-правистите на УНСС изобщо не учат Стопанска история през целия си курс на обучение, единствената история, която се учи в Юридическия факултет на УНСС е История на българската държава и право, която, между другото, се учи във всички юридически факултети в страната, защото Наредбата за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование по специалността "Право" с образователно-квалификационна степен "магистър" и професионална квалификация "юрист" го изисква.
В 1-ви курс в ЮФ на УНСС се изучават следните дисциплини(следващия път да си информиран, за да не правиш неподготвени изказвания):Философия на правото, Общо учение за държавата, История на българската държава и право, Социология на правото, Правна информатика, Правно регулиране, Икономикс, Обща теория на правото, Римско частно право, Чужд език(английски, френски, немски, руски или испански-по избор на студента).
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Първо - аз съм момиче. :!: Съжалявам, че съм се изказала неподготвена, мен са ме заблудили... :oops: Една приятелка ми спомена, че в УНСС правистите учели стопанска история.А не виждам какъв е проблемаът толкова. :roll:
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

got написа:Първо - аз съм момиче. :!: Съжалявам, че съм се изказала неподготвена, мен са ме заблудили... :oops: Една приятелка ми спомена, че в УНСС правистите учели стопанска история.А не виждам какъв е проблемаът толкова. :roll:
Няма проблем, просто казвам, за да знаеш!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

ОК. :)
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

Между впрочем, ти, предполагам си първи курс:)Откъде си, като сме тръгнали да си говорим да се запознаем поне;)))))))
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”