Fort Boyard
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Fort Boyard
В професионалната характеристика на Паспарту сигурно пише: Keeper of the 7 keys 
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Е кои морета е заключвалMethuselah написа:В професионалната характеристика на Паспарту сигурно пише: Keeper of the 7 keys
п.п. копеле, кога ще ходим пак на хелоуин
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Именно... то това си е част от чара на играта...Smoking Mirror написа:бе те тия си бяха същите и преди...rachence написа:И аз като малка съм го гледала.. но бг изпълнение е направо ужасноособено са ми противни двете малки човечета,а и гологлавия.. по-противни създания сигурно е нямало
![]()
Относно изпитанията- хитро замислени, гледам го единствено заради тях
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А този новия мосю Рошел е най-отвратителното копеле в цялата игра..толкова ми е противен,че не знам...искам си симпатичния старец горе в кулата,толкова беше готин и мил.Тоз плешивец гледа като натровен с циан калий !!!

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това ми беше любимото предаване като малка, кефех се като маймунче, че го пуснаха пак, голяма радост ми е. Паспарту, Пастон и Фелиндра са си същите (не Фелиндра я помня с коса, странно...). Тоя мосю Рошел много ме дразни, старецът беше страхотен! Ама пък на тоя много му ходят белите панталони и много яко го снимат все отдолу нагоре.
За изпитанията какво да кажа... като бях малка, много исках да ида да се пробвам. Сега ми се иска все по-малко да го сторя (не че бих отказала).
Впрочем, мислех си, така и така Робин К. е продуцент, защо не направят един отбор с идиотите от "Аламинут"? Няма да има такъв смях!
Радвам се, бе, радвам се... а Краси Ванков с кофите изби рибата, смях се със сълзи... неколкократно...
Много ми е емоционално, щом стане дума за "Форт"-а. Детството се връща за миг.
За изпитанията какво да кажа... като бях малка, много исках да ида да се пробвам. Сега ми се иска все по-малко да го сторя (не че бих отказала).
Впрочем, мислех си, така и така Робин К. е продуцент, защо не направят един отбор с идиотите от "Аламинут"? Няма да има такъв смях!
Радвам се, бе, радвам се... а Краси Ванков с кофите изби рибата, смях се със сълзи... неколкократно...
Много ми е емоционално, щом стане дума за "Форт"-а. Детството се връща за миг.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
"Плешивеца" си е много готин, въпреки че и аз съжалявам за стареца... а относно тва дали "плешивеца" е натровен можем малко да поспорим... при натравяне с цианкалий няма изобщо да можеш да гледашАРМЕНКА написа:А този новия мосю Рошел е най-отвратителното копеле в цялата игра..толкова ми е противен,че не знам...искам си симпатичния старец горе в кулата,толкова беше готин и мил.Тоз плешивец гледа като натровен с циан калий !!!![]()
![]()
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И кой каквото ще да казва, Васото е много готин. Yummie... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Тоя отбор събра супер мноо кинти - сигурно те ще са на финала.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дано! Адски много ме радват. Но и отборът на Краси Ванков е готин, бива идиоти, бива... много се смях преди 2 седмици с тях. Всички са готини.
Но този турски отбор беше много слаб... И въпреки това, евалла на отборния дух на нашите, разпиляха ги - особено Иван много се изкефи в първия дуел, като маймунче беше.
Но този турски отбор беше много слаб... И въпреки това, евалла на отборния дух на нашите, разпиляха ги - особено Иван много се изкефи в първия дуел, като маймунче беше.
В края на ноември
В края на ноември
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ей сега ще си го дръпна епизодчето последното от нета,че не можах да го гледам,и ще изкажа (не)компетентно мнение