Fitness ?
Модератори: ники, Methuselah
- LameMaster
- В началото бе словото
Fitness ?
Student sam 1-wa godina i sega mi predstoi da izbiram sport dokolkoto 4uwam. Bih iskal da pitam samo na edin sport li imam prawo i kolko pati sedmi4no se praktikuwa. Sasto sastestwuwa li fitness w izbornata lista i kade se praktikuwa toj. Blagodarq wi predwaritelno 
- Astra
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Az znam dokolkoto i as shte sam purva godina, che ako imash zapisan sport / razbrah, che nqkoi specialnosti nqmat/ v programata - e zadaljitelno da praktikuvash 1 sport , toi e s ocenka. Mojesh da uchastvash i v drugi sportove - no te sa bez ocenka.
Inache za fitnesa-- znam che ima bodibilding
Inache za fitnesa-- znam che ima bodibilding
Jivotut e sladuk.
-
Гост
Re: Fitness ?
Az ,kato student 2-ra god.,moga da kaja,4e ima fitnes - v zalata na Akademik(do zala Festivalna) v Geo MIlev.Hodi6 vednaj sedmi4no,trqbva da sabere6 20 4asa za cqlata u4ebna godina.S ocenka e-nakraq trqbva da pokrie6 normativ.
Uspeh i ne se 6a6kai,lesno e!
Uspeh i ne se 6a6kai,lesno e!
-
meltingpoppy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
CityBoy
- В началото бе словото
Бебчо няма(може и да има но сигурно ще се плаща), но аз тренирам от 2 години и мога да ти покажа как стават тия неща(като добър колега) няма да се претисняваш, но 1 път седмично ще е малко трябва поне 3 пъти да ходиш 
Моля ви, кажете им, не искам да се бия
Нека ме оставят тука скромно да си пия
Селянин във голфа грозен чалгата е пуснал
Рейвър манияк досажда, пак се е надрусал
Кука дебне в храстите и лъха ме на смрад
Пълно е със изроди във нашия град
Нека ме оставят тука скромно да си пия
Селянин във голфа грозен чалгата е пуснал
Рейвър манияк досажда, пак се е надрусал
Кука дебне в храстите и лъха ме на смрад
Пълно е със изроди във нашия град
залата не е мн голяма...мъжката част не е особено доволна от това; но пък идват много хора....
лошото е, че трябва да си направил 10 присъствия задъжително на семестър...а накрая на годината има един смешен изпит- който на мен ми беше много лесен...не знам как е за момчетата- покриваш няколко норматива....
ааа уредите- общо взето ги има всички- по един брой....някой са out of order....
, а други поскърцват досадно....
Аз поне смятам пак да се запиша, хубаво е,че правиш това което искаш...никой не ти казва бягай толкова,вдигай толкова и т.н...
А-намира се отстрани на стадион Академик- в блока...
лошото е, че трябва да си направил 10 присъствия задъжително на семестър...а накрая на годината има един смешен изпит- който на мен ми беше много лесен...не знам как е за момчетата- покриваш няколко норматива....
ааа уредите- общо взето ги има всички- по един брой....някой са out of order....
Аз поне смятам пак да се запиша, хубаво е,че правиш това което искаш...никой не ти казва бягай толкова,вдигай толкова и т.н...
А-намира се отстрани на стадион Академик- в блока...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny