какво мислите за "Атака" - политика,малцинства (3

Архив на всички останали категории.
Публикувай отговор
Аватар
charlotte
В началото бе словото

Мнение от charlotte »

Горното ми обръщение беше към Малиция. Нещо не ми се е получил цитата :?
Don`t drink, don`t smoke, don`t do drugs, don`t eat meat! HARDCORE`s THE WAY!
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

user0 написа::? С насилие нищо(ДОБРО) НЕ се постига!!!Аз не съм про-Буш или нещо от сорта,за да твърдиш безумия :!: Не те познавам,но вземи да прочетеш книги,защото за каква еврейска олигархическа класа говориш.или си copy & paste от сайта на твоята "Атака",великия световен заговор ...?!Не твърдя,че национализмът е лошо нещо,но криворазбраният е,може да бъде страшно оръжие за манипулация на млади хора....като теб!Да ходиш в черно,с бръсната глава,с факел в ръка,част от шествие,ТОВА ли е да си родолюбец?! :!: На мен ми прилича на нещо друго...
Очевидно имаш проблем с толерантността към други хора...хайде off на тази тема,трябва да бързам,нали съм с фамилия Коен,отивам на тайно събрание да правя свтовен заговор! :P Pauca,sed bona.

PEACE!
Виж, приятел, не съм искал да обидя никого... Ако съм те засегнал по някакъв начин, ти се извинявам... Надявам се някой ден да се запознаем наживо, мисля, че има много теми, които да дискутираме, а тук едва ли ще намерим отговори на въпросите, които се поставиха. Не искам да приличам в очите на хората като човек, който се крие и пуска "злобни коментари" в един форум. Това всъщност е толкова лесно, колкото да излееш гнева си на някоя стена със спрей и да избягаш, а написаното остава, а неговият автор е само един уплашен и объркан младеж :lol: :lol: :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

user0 написа::? С насилие нищо(ДОБРО) НЕ се постига!!!Аз не съм про-Буш или нещо от сорта,за да твърдиш безумия :!: Не те познавам,но вземи да прочетеш книги,защото за каква еврейска олигархическа класа говориш.или си copy & paste от сайта на твоята "Атака",великия световен заговор ...?!Не твърдя,че национализмът е лошо нещо,но криворазбраният е,може да бъде страшно оръжие за манипулация на млади хора....като теб!Да ходиш в черно,с бръсната глава,с факел в ръка,част от шествие,ТОВА ли е да си родолюбец?! :!: На мен ми прилича на нещо друго...
Очевидно имаш проблем с толерантността към други хора...хайде off на тази тема,трябва да бързам,нали съм с фамилия Коен,отивам на тайно събрание да правя свтовен заговор! :P Pauca,sed bona.

PEACE!
:thumbleft: :hello1:
Напълно подкрепям,user0 ме е изпреварил!
:idea:
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Удивително е как всяко мнение започващо с "Не съм расист, но...", "Атака не са фашисти, те казват истината която е..." и прочие, преминават в някакви тотално расистски, нетолерантни, едностранчиви и въобще малоумни изкзвания.

Като сте расисти - признайте си го просто да ви е мирна душата. Атака = фашисти - факт. Хайде да ги приемем тия правила и оттук нататък да си говорим, защото така е глупаво!
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

В последно време думичката "фашизъм" доста често започна да се използва от хора, които въобще не знаят какво означава... Добре, ако фашист, означава да обичаш родината си, да браниш нейните интертеси и да отстояваш нейния суверинитет, аз съм фашист...
За съжаление в момента голяма част от българите са манипулирани и жестоки мамени... Голям принос за това най- вече има телевизията. И защо ли най- гледаните телевизии са собственост на чужденци? Да вземем например bTV. Всяка сутрин ми излиза някакъв келеш Бареков и почва да ръси най- гнусни лъжи. Честни и съвестни български патриоти биват обвинявани в "фашизъм" или "нацизъм", понеже говорят без страх за геноцида срещу българския народ, който се води през последните години. В същото време операторите на повечето предавания използват незаконно "25- тия кадър", който обикновено представлява образ на обезглавена жена или изкормен бебешки труп... Хората не виждат това, но то остава в съзнанието им. И когато се появи поредния малолетен насякал баща си или разчленил трупа на съученика си, не бива да се очудваме защо се случват подобни инциденти... Само ще допълня ще собственик на споменатата медия е Рупърт Мърдок- особено противен юдеомасон, който трови половината свят със своите еврейски телевизии...
Или може би някой се страхува да не би българите и по- специално младите хора да не се превърнат в патриоти и националисти? Разбира се, управляващите се стремят по всякакъв начин да превърнат младото поколение на България в една банда от разхайтени и неграмотни младежи, мислещи само за секс и дрога... Затова ДНЕС Е МОДЕРНО СИ ЦИГАНИН, ХОМОСЕКСУАЛИСТ, ДА СЕ ДРУСАШ, ЗА ДА БЪДЕШ "ПИЧ", НО НЕ И НАЦИОНАЛИСТ...Защото един националист винаги ще радее за една силна и стабилна държава, а там не виреят корумпирани и подли политици...
Не мразя нито циганите, нито евреите, не съм расист, но е абсурдно да се твърди, че българите са ксенофоби и нетолерантни. Но не знам докога ние, българите ще търпим издевателствана над нас от страна на цигани... Да, същите онези цигани, които се представят по телевизията като дискриминирани, всъщност грабят и убиват без да носят съдебна отговорност затова... Е, ако някой от нас защити себе си и семейството си от набезите на някой циганин, той със сигурност ще бъде обявен за "расист", "нацист", а циганинът отново ще бъде "жертва" на българската нетолерантност...
Е накрая бих искал да кажа две думички за един човек- Сергей Станишев. Това е поредният Небългарин, който ще продължи политиката на унищожаване на българската нация... Бащата на Серго е Димитър Станишев- комуняга, партизанин, убивал невинни българи и най- вече представители на патриотичните организации на легионерите и бранниците. Самият Серго е отраснал в Съветския съюз и е имал съветско гражданство... Но не това е най- сранното. Неговата майка е руска еврейка, а според Талмуда щом майка ти е еврейка, самият ти си евреин... Е значи мисля, че се досещате кой ни управлява... За справка потърсете информация за произхоха на Соломон Паси, Лидия Шулева - "Берджиано", Петър Стоянов и др... Мисля, че не е срамно човек да си признае етническата принадлежност!
Последно промяна от post-mortem на 29 Сеп 2005, 05:44, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Четох някъде до разпрания бебешки труп. Стига си ги чел тия глупости на войните на Тангра и най-вече стига си ги взимал насериозно...
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

charlotte, извинявай ако съм била твърде повърхоностна с исказването си...обаче ни най-малко съм имала предвид, че българите като нация сме си виновни...
Аз и друг път съм казвала,че както историята като цяло, така и влиянието на по-слините държави (т.е всички) са повлияли ългариа-да е такава каквато е...
Искам обаче да ти кажа, че според мен е неуместно да говориш за Османско иго, защото...точно тогава започва икономическия подем на "Б-я", а след освобождението да не говорим!
Всички неща, за които има да съйаляваме се получиха ПО ВРЕМЕ на споменатия от теб социализъм и СЛЕД него, когато дойде злеразбраната ДЕМОКРАЦИЯ. И тук е е неуместно да се прукне някой който да разбунва духовете "крещейки" колко сме онеправдани и каква сила сме имали в миналото- ами какво от това след като сме сега с рееееедица неизправности в законодателството и още по-лошото съблюдаване на текущите закони- затова ни трябват закони по етническите въпроси, но не по-малко за дейността на съдилищата, за дейността на полицията и т.н!!!!
Връщам се на това, което ти цитираш....казах го така, защото вече както споменах отхвърлям национализма, но подкрепям патриотизма- а те са различни....
:wink:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

post-mortem написа: Затова ДНЕС Е МОДЕРНО СИ ЦИГАНИН, ХОМОСЕКСУАЛИСТ, ДА СЕ ДРУСАШ, ЗА ДА БЪДЕШ "ПИЧ", НО НЕ И НАЦИОНАЛИСТ..

:lol: :lol: :lol: е, т'ва ме разби ! :wink:

Добре тогава как си го обясняваш тогава факта- че именно тези хора, който цитираш допринесоха да се постигне нещо положително за....Б-я????? Как ще го наречеш? Лицемерие? Подмазване? Пред кой???
Предполагам ще ми кажеш- И какво пстигнаха?- Въвлякоха ни в прехваления ЕС...А кои го е искал. Ок не говоря за него....
Виж по какъв начин Паси например помага на медиците (каквото и да беше правил до тяхното освобождаване нямаше да стигне :cry: ), но пък целият свят сега ни подкрепя, а тези хора там- знаят, че се борим за тях....
Последно промяна от Malizia на 29 Сеп 2005, 01:13, променено общо 2 пъти.
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Malizia написа:Вий по какъв начин Паци например помага на медиците (каквото и да беше правил до тяхното освобождаване нямаше да стигне :cry: ), но пък целият свят сега ни подкрепя, а тези хора там- знаят, че се борим за тях....
За Медиците за жалост вече трудно може нещо да се направи и не е виновен Паси, а са виновни във Външно през 1999г. и разузнаването. В болницата в Либия, където плъзна заразата е имало и лекари от доста други страни, но бързо, бъзро бяха изтеглени само наще глупаци и палестинците нищо не направиха!
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
sunce
В началото бе словото
Обратна връзка:

make peace not war.."доброто и злото имат едно и също л

Мнение от sunce »

малко е странно.. националист, патриот, родолюбец..хубави думи!само лошото е, че в периоди на криза много силно се спекулира с тях! някой се взима насериозно и решава да "отвори" очите на гражданите и да "говори" за това, което те мислят..направо да се чуди човек откъде толкова свръхестествени способности у един обикновен журналист и новоизлюпен политик. вече можем да сме спокойни, намери се поредният водач, който ще ни "оправи"..рано или късно "атака" или някои със същите идеи ще се да се появи, нищо ново, по-странно е вниманието, което им отделят в медиите..всеки има право на личен избор, определено НЯКОИ от пунктове на програмата им ми харесват, но дали другите не са прекалино утопични? или на нас ни е удобно да ни посочат виновните и коя точно раса ще обере пешкира за това, че ние от години си гласуваме по навик?преди всичко смятам, че сме ХОРА..различни, цветни, добри, лоши..в една книга пишеше.."доброто и злото имат едно и също лице, зависи само в кой момент ще пресекат пътя ти.."
Keep smilling:)
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Ок, обаче не мога да разбера защо само говорите за Сидеров, че бил психопат, нацист... Дори и да така какво значение има? Толкова ли не можете да разберете от кого идва заплахата? От Ахмед Доган- агент на турското разузнаване, водач на етническата партия ДПС, участвал в терористичната организация "Движение за освобождение на турците в България", извършила атентатите в гара Бухово през 80-те, в която ЗАГИНАХА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА... Но на нас не ни пука, нали? Затова ще ни викат "ГЯУРИ"? А въпросът е дали наистина сме гяури, защото много от нас се държат като такива... :angryfire:
Изображение
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

А за възродителния процес и изселванията ми е интересно какво ще кажеш? "Такова нещо не се е случило - еврейски/турски заговор/пропаганда"? Не, че ги оправдеавам споменатите терористи, но пък искам да ти налея малко сол в шибаната рана.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

SepulTeraHead написа:А за възродителния процес и изселванията ми е интересно какво ще кажеш? "Такова нещо не се е случило - еврейски/турски заговор/пропаганда"? Не, че ги оправдеавам споменатите терористи, но пък искам да ти налея малко сол в шибаната рана.
А какво ще кажеш за петвековния геноцид на българския народ, извършен от турците? Какво ще кажеш за Кръвния данък и останалите зверства над българи в продължение на векове в Османска България? Какво ще кажеш за кланетата в Батак, Брацигово, Панагюрище по време на Априлското въстание, когато турските башибозуци избиват 35 000 невинни българи- предимно деца и жени? Какво ще кажеш за убийствата на тракийски българи по време на Балканската война(прадядо ми е бил родом от Люлебургаз и брат му е бил набит на кол от турски войник на 15 октомври 1912г.)?Защо ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОЩЕ НЕ Е ЗАПЛАТИЛО ОКОЛО 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА обезщетение за отнетите имоти на тракийските българи, макар че е задължено от различни спогодби, а Петър Стоянов отиде в Анкара да се извини на турския премиер за Възродителния процес?
И ако има мюсюлмани в Родопите, то това е така, защото тамошните българи са били насилствено ислямизирани през 15- 16 век! ПОВЕЧЕТО МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ СА ЧИСТИ БЪЛГАРИ, А НЕ ТУРЦИ, ЗАТОВА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС БЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ КЪМ ТУРСКИ ГРАЖДАНИ А КЪМ БЪЛГАРИ! Нима не знаете, че Турция многократно след 1878 г.приложи много по- тежък Възродителен процес към българите, живеещи в Македония, Източна Тракия, когато хиляди наши братя са били жестоко избити, когато са запазили своя български дух и не са приели да турските имена...
Така че не се изказвай неподготвен, защото ония, които сега извличат дивиденти от т. нат. Възродителен процес и са били агенти на ДС и платени политзатворници, сега доста спекулират с етническия модел и разни там простотии...
Изображение
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Malizia написа:charlotte,
Искам обаче да ти кажа, че според мен е неуместно да говориш за Османско иго, защото...точно тогава започва икономическия подем на "Б-я", а след освобождението да не говорим!
:
ТОВА НЯМА КАК ДА ГО КОМЕНТИРАМ... Би ли смятала, че ще бъдеш материално добре, ако имаш съпруг, който ти осигурява покрив и дребни пари, колкото да оцелееш и всъщото време те пребива зверски всеки ден, изнасилва те, гаври се с тебе... Ще твърдиш ли, че се чувстваш добре понеже имаш някакъв минимален жизнен стандарт, колкото да не умреш...
Изображение
Облак Огненозелен
В началото бе словото

Мнение от Облак Огненозелен »

post-mortem написа:
SepulTeraHead написа:А за възродителния процес и изселванията ми е интересно какво ще кажеш? "Такова нещо не се е случило - еврейски/турски заговор/пропаганда"? Не, че ги оправдеавам споменатите терористи, но пък искам да ти налея малко сол в шибаната рана.
А какво ще кажеш за петвековния геноцид на българския народ, извършен от турците? Какво ще кажеш за Кръвния данък и останалите зверства над българи в продължение на векове в Османска България? Какво ще кажеш за кланетата в Батак, Брацигово, Панагюрище по време на Априлското въстание, когато турските башибозуци избиват 35 000 невинни българи- предимно деца и жени? Какво ще кажеш за убийствата на тракийски българи по време на Балканската война(прадядо ми е бил родом от Люлебургаз и брат му е бил набит на кол от турски войник на 15 октомври 1912г.)?Защо ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОЩЕ НЕ Е ЗАПЛАТИЛО ОКОЛО 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА обезщетение за отнетите имоти на тракийските българи, макар че е задължено от различни спогодби, а Петър Стоянов отиде в Анкара да се извини на турския премиер за Възродителния процес?
И ако има мюсюлмани в Родопите, то това е така, защото тамошните българи са били насилствено ислямизирани през 15- 16 век! ПОВЕЧЕТО МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ СА ЧИСТИ БЪЛГАРИ, А НЕ ТУРЦИ, ЗАТОВА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС БЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ КЪМ ТУРСКИ ГРАЖДАНИ А КЪМ БЪЛГАРИ! Нима не знаете, че Турция многократно след 1878 г.приложи много по- тежък Възродителен процес към българите, живеещи в Македония, Източна Тракия, когато хиляди наши братя са били жестоко избити, когато са запазили своя български дух и не са приели да турските имена...
Така че не се изказвай неподготвен, защото ония, които сега извличат дивиденти от т. нат. Възродителен процес и са били агенти на ДС и платени политзатворници, сега доста спекулират с етническия модел и разни там простотии...
някак си много на дребно говориш,човече
не е така просто-турското робство е минало,всичко това е в историята
Тия хора там,турците,едва ли искат да завладеят обратно БГ и да я присъединят към Турция.Генетично не се предават тия неща...за кой ще отмъщаваме?За прапредядо ми който бил ратай едно време и после турчина стопанин му подарил голям имот ли?
Историята предлага най различни абсурди,човек...си е просто човек.Напоследък разбрах че хич не съм наясно с идеите АТАКА,но ме плаши защото около,простете израза,'бранда' Атака се събира отрицателната енергия на много огорчени/отегчени хора.И ме е страх от привържениците на Атака,макар и да съм българка.
Публикувай отговор

Обратно към “Други”