КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Sla-Mori »

Бeтон написа:Личи си, че не познаваш Ани и Вили, така че за да дадеш мнението си за даден човек, първо разбери, кой е и какъв е. Иначе не са коректни такива изказвания.
Никакви особености няма по процедурата за плащане. Аз платих за сестра ми. На касиерката й трябват три имена и 210 лв., за да ти издаде фактурата и готово. По банков път не ми се вярва да е сложно.
Говоря за администрацията на СУ като цяло, от разкази на приятели и роднини. Иначе за да сме честни, днес от записването за предварителния нямам оплаквания от никого...освен от глупостта да сложат бележка, че си объркал крилото (ако търсите Финансовия салон, не е в това крило :lol: ) чак на четвъртия етаж, вместо просто да сложат някоя упътваща такава на първия.

Мерси за обяснението, но аз не питах за плащането, а за записването като цяло-ако си платя в банка, трябва ли допълнително да се записвам за курса в самия факултет или бележката от банката е достатъчна?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ама как така ще говориш "като цяло".
Няма такава опера.
Какво означава "като цяло". Кадърни при некадърни да се слагат. Не е красиво. Говори с имена. Това е лоша черта на българина. Че като започне по един елемент или по някакво миниатюрно подмножество да дава оценки за цялото множество,... каквито и да са те - добри, лоши, в общия случай неточни. Първо математически увисва и следствието е, че се потъпква коректността на човешките отношения.
Изображение
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Искрено се извинявам от името на приятелите ми, че когато някой им лази по нервите, не му искат трите имена, дата на раждане и местоживеене, за да мога после да си правя конкретни списъци.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Sla-Mori написа:Искрено се извинявам от името на приятелите ми, че когато някой им лази по нервите, не му искат трите имена, дата на раждане и местоживеене, за да мога после да си правя конкретни списъци.
:D :D :D
Наборке , кажи им да снимат поне , за да им отмъстим чрез Photoshop :mrgreen: .
0x00000000
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

opa svur6ix algebrata sega zapo4vam geometriqta 6te mi stigne vremeto nali :)
:)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Sla-Mori написа:Искрено се извинявам от името на приятелите ми, че когато някой им лази по нервите, не му искат трите имена, дата на раждане и местоживеене, за да мога после да си правя конкретни списъци.
Аз си мисля, че поне две имена не са проблем да получиш. Това си е част от легитимацията. Вече напоследък забелязвам баджове "Вас Ви обслужва" на служителите в СУ. Така че по телефона защо да не питате, кой ви обслужва?
И после ако останете недоволни, правите обяснителна записка, жалба, даже и аз не знам каква е процедурата, защото никога не ми се е налагало... еди кой си в този час ме отсвири, прати ме да си поеба... така, така, така...
И вече така може да се прецени, защото сте говорили с един, а не с цялата администрация. Всичко друго са плюнки към всички.
Изображение
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Бих искал да попитам до колко дни след предварителния изпит по математика излизат резултатите?
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
cvetina_h
В началото бе словото

Мнение от cvetina_h »

Ако някой знае, нека каже каква е квотата за момичета и момчета в специалностите КН и СИ и дали има промяна от миналогодишните!Благодаря Ви! :D
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

shayne написа:Бих искал да попитам до колко дни след предварителния изпит по математика излизат резултатите?
Като ги проверят.
И не си мисли, че те хвърлям в джаза. Така е всяка година. Няма точни разписания за резултатите.
По наблюдение излизат след около 10-тина дена след изпита.

То не е броене, верифициране на информацията, извозване, проверки, пак извозване, кодирано изпращане на информацията, декодиране, извеждане...
Изображение
badge
В началото бе словото

Мнение от badge »

Има ли някой който вече се е регистрирал за курса ?
Последно промяна от badge на 17 Апр 2008, 23:55, променено общо 1 път.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Да, сестра ми.

Знаеш ли разпределенията по групи кога излизат? Преди месец, сигурно и повече Ани ми каза, че към 20-ти някъде. Днес сме 17-ти. Трябва да я навестя и да видя, не ми остава все време.
Изображение
badge
В началото бе словото

Мнение от badge »

пиши ми на лично съобщение, когато ти е удобно. искам да питам нещо за курса.
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

кво става математици ?:) записах се на курса интензивния са 6те го видим дано има полза..не6то изоставям с материала доста стабилно са запо4вам геометрията ама за 2 месеца до редовния 6те сум я нау4ил цялата надявам се :)
:)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Давайте, давайте геометрията. В нея е истината :wink:
Изображение
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Aз също се записах за интензивния курс, вече ги има разпределенията, аз съм в 4-та група, при Симеон Замковой и Маргарита Спирова. Надявам се и курсът да ме допълни с нещо и да си вляза спокойно в СУ, защото ТУ започна още от предварителните изпити да ме нерви, какво ли остава за по-нататък.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”