nqkoi 6te zapisva li sportni tanci?
Модератори: ники, Methuselah
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
user-1209,аз мисля да се запиша на спортните танци.първото ,което е е,че съм тренирал 8 години и съм ставал 3 пъти шампион.не претендирам да съм грандиозният ПИЧ(макар,че и лека атлетика съм тренирал-и там съм бил шампион на Бг!),но спортните танци са спорт изключително труден и смея да кажа,че малко спортове могат да се сравнят с него!пък отностно това дали съм педал,можеш да питаш малко танцьорки от нащите.както и (тя Million знае) малката Payner-ка!нищо лошо не казвам,всички спортове са готини,много от тях съм тренирал.имало е период от живота ми ,в който се бях посветил на спорта.през доста съм минал.не отричам,че педали има в спортните танци,но силно е да казваш 100%.дай ги 30-40% по-може
))))
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да ама е определящ... и то бая... за колко щангисти гейове си чувала!Million написа:o4ko, o4ko, какво се впрягаш, и в най- "мъжките" и силови спортове има обратни
Не спорта е определящ за сексуалната ориентация на когото и да било, така че тази дискусия е излишна![]()
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
не съм познавала щангисти, че да ти кажаuser-1209 написа: Да ама е определящ... и то бая... за колко щангисти гейове си чувала!
Но съм срещала значителен брой танцъори и мога да ти кажа,че по-скоро малка част от тях са обратни. Теб колко мъже -танцъори са те сваляли, че имаш нещо против тях
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Познавам точно 3ма танциори и 2ма от тях са "homeless"-и и откровено го показват!Million написа:не съм познавала щангисти, че да ти кажаuser-1209 написа: Да ама е определящ... и то бая... за колко щангисти гейове си чувала!
![]()
Но съм срещала значителен брой танцъори и мога да ти кажа,че по-скоро малка част от тях са обратни. Теб колко мъже -танцъори са те сваляли, че имаш нещо против тяхдосаждат ли ти с ориентацията си ??
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не искам да сравам досаден(и да показвам колко съм еродиран), но за представителна извадка трябват 1000 до 1200 човек! Така, че е невъзможно!Million написа:Еее 3ма само - това въобще не е представителна извадкаuser-1209 написа: Познавам точно 3ма танциори и 2ма от тях са "homeless"-и и откровено го показват!![]()
Аз пък познавам няколко здрави момчета, които прекарват доста време във фитнеса и са обратни...това дали е от щангите , дето ги дигат там
А това, че човек седи във фитнес означава ли, че е щангист или бодибилдер.
Все е едно аз съм танцьор като хода на диско?!
По тая логика начи познавам над 10 изпедерастили пичаги!
Хмм, аз да съм казала , че са щангисти или бодибилдери, просто дигат във фитнеса момчетата(това е, което казах и преди), а не са танцъори и пак са обърнали резбата ...user-1209 написа: Не искам да сравам досаден(и да показвам колко съм еродиран), но за представителна извадка трябват 1000 до 1200 човек! Така, че е невъзможно!![]()
![]()
![]()
А това, че човек седи във фитнес означава ли, че е щангист или бодибилдер.
Все е едно аз съм танцьор като хода на диско?!
По тая логика начи познавам над 10 изпедерастили пичаги!
пък за представителната извадка си беше майтап
-
.::julia::.
- В началото бе словото