Японистика

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
estereste
В началото бе словото

Японистика

Мнение от estereste »

Здравейте
понеже съм нов и малко трудно се ориентирам в сайта предварително се извинявам ако задам някой банален въпрос,но лично аз имам много въпросителни относно Японистиката затова ако някой може да помогне ще бъда много благодарен.
Искам първо да питам (понеже не виждам никъде)кога ще бъде изпита за прием със специалност Японистика тази година в СУ?
Второ колко свободни места ще има и какъв бал от завършено средно образование ще ми е нужен за да се явя на изпита?
И трето мога ли да кандидатствам примерно с изпански и/или немски а оценката от средното образование да ми е английски?
Благодаря ви предварително :D
Последно промяна от estereste на 17 Апр 2008, 22:06, променено общо 3 пъти.
fall down 7 times...stand up 8
Аватар
aozora
От дъжд на вятър
Специалност: Японистика
Курс: завършил

Re: Японистка

Мнение от aozora »

На тези и други въпроси е отговорено на друго място. От "начало форум" избираш форуми на факултети, от там отиваш на ФКНФ и ще намериш японистиката.
И две молби: прави разлика между "японистка" и "японистика" и не забравяй, че дума "спецялност" в българския език няма. Има "специалност".
Благодаря.
晴耕雨読
Аватар
estereste
В началото бе словото

Re: Японистика

Мнение от estereste »

Благодаря за помощта,а грешката я поправих,просто клавиатурата ми е малко стара и забива :)
fall down 7 times...stand up 8
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”