Ученици бият учителка в час по английски...

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Ученици бият учителка в час по английски...

Мнение от pora_e_priqtel »

За втората част съм съгласен, но за първата ще ме прощаваш, но колкото и да е слаб един учител, това не може да оправдае подобно поведение на учениците. Като го гледам този клип ми идва да събера тайфа и да отидем да ги пребием тия изроди, само че нямам право да призовавам към насилие. Пък и няма кого да събера. Надявам се вече да са изключени и бъдещето им да е прецакано.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Гаранция и ти си бил ученик преди извесно време...
пределно ясно ти е че протичането на часа зависи от учителя...каква атмосфера ще създаде..и до колко ще остави учениците да му се качват на главата...слабите учители водят до слаба дисциплина и слаб успех на децата...тва е...
Лошото е, че на слабите учители им се плаща същата заплата, каквато на кадърните... (Ето за какво всеки искаше тва диференцирано заплащане...дето май май...)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Бeтон написа:Това на Марс ли става? Защото в зоопарка маймуните са доста културни и явно записа е от еба ти Занзибара.

Дайте ми ги тея изроди. Ше ми влизат в часовете под строй и в колона по един!!!
Точно ти, дето си 2 пъти по-хилав от въпросната учителка.Точно след втория час ще изхвърчиш крещейки несвързано.
Бeтон написа:
camel написа:И изобщо - какво можем да направим НИЕ, за да предотвратим подобни "изцепки" и в бъдещето.
Вие само гледайте. Казвал съм го на колегите си. Като отида в министерството и какво ще става :evil:

Вие какво очаквате да гледате сега?
Естествено, че това, добре че по-зле не е станало. Държавата не я е грижа за децата си, повече от половината от моите бъдещи колеги си вършат работата тип "ден да мине, друг да дойде", родителите си гледат важните бизнес дела и се интересуват повече от парите си.

И имате очаквания за нещо добро при всичко това? Е откъде, мамka му?

Обаче на всичките мизерии ще се сложи край! Който не иска да бъде учител - ВРАТАТА. Никой закон в България не задължава от никой такава служба. Само задължителна военна служба имаше и тя отпадна. За жалост кретените от министерствата не са само в МОН, но ако се ограничим с МОН - който не работи в интересите на българското образование - ВРАТАТА! Ако тръгна да ви говоря за всичките абсурди в МОН, няма да ми стигне нощта.
Бог да ни пази, ако такива като теб влязат в МОН.Те не че сега са цвете за мирисане, ама айде...

Колкото до въпросните - седя и си мисля, мисля си и седя, накрая само седя май.В моето училище не сме си позволявали да надничаме(както неведнъж ставаше на записа) в дневника при който и да е учител(е имаше широкоскроени, но там си имахме и разрешение да гледаме), а тия с такива изцепки...мани беги.

Бащата на момчето - няма да го коментирам.Приказката "Крушата не пада по-далеч от дървото" е вярна явно.

А тия да ги хванеш като излязат от даскалото(все пак ако е вътре ще е кофти) и БОЙ, БОЙ, БОЙ, БОЙ.Докато си забравят имената и не могат да гъкнат от БОЙ.На тати ДУПЕНЦАТА.Щото "ДУПЕНЦЕ" вече е нещо като гордост.И накрая като свършим с боя - е*анЬе и сръбска музика.И следващия път като го направят това в даскало - пак - БОЙ!!!Защото добитъка от дума не разбира, а от бой.А тия повече от ниво "добитък" не им давам.

П.П.

@Дичоу, за какви учители си говорим?За тия единствения вариант за учител е добре сложен мъж, срещу който няма да смеят да гъкнат.Мислиш, че 2ка, забележка или ходене при директора ще ги стресне ? Дреме им на тебешира, ако мога да се изразя така.На повечето в момента им дреме да се напушат, напият и нае*ат.

П.П.2 Само да отбележа за модераторите - горното ми мнение не е ПРИЗИВ към насилие(което би било против правилата), а мнение какво би помогнало.Надявам се да се направи разликата.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Това е едно от ...да речем неособено добрите училища в Пловдив.

Съжалявам, но за мен тук няма грешка на учител.
Има грешки на родители. А като гледам бащата, май и на по-старо поколение.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

rogertaylor написа:
@Дичоу, за какви учители си говорим?За тия единствения вариант за учител е добре сложен мъж, срещу който няма да смеят да гъкнат.Мислиш, че 2ка, забележка или ходене при директора ще ги стресне ? Дреме им на тебешира, ако мога да се изразя така.На повечето в момента им дреме да се напушат, напият и нае*ат.
Учителят от който най- съм имал страх беше 1.40, жена, на около 60....
Тъйче примера ти малко не вървви..
Има учители, които знаят как да се справят..има такива които не знаят :) тва е всичко
...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

И според мен учителката не е виновна. Малко ама изключително малко са тези учители, които могат с думи да накарат цял клас да трепери. Аз през всичките си учебни години съм срещала 2-3-4 такива учителя,като едната не е преподавала на мен. А колко общо са ми преподавали?! И не мога да кажа,че учителите, които са ми преподавали по принцип не са били компетентни и знаещи и можещи хора.Даже бяха страхотни хора! Просто някои го умеят онова великото нещо да всяват страх само при вида си.
Днешните поколения нямат никакво уважение към учителя и го мислят за парцал и че му е длъжен с нещо. И според мен родителите са най-вече виновни-щото и те мислят,че учителите са им длъжни пък тяхното мамино детенце е ангелче и то не би направило такова нещо! Като тате те пази и прави директорката на нищо, много ти пука в кой час и на кой учител ще му скачаш на главата.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

rogertaylor написа:Точно ти, дето си 2 пъти по-хилав от въпросната учителка.Точно след втория час ще изхвърчиш крещейки несвързано.
Спокойно, бре. В никоя книга по Дидактика не съм чел за бой :shock: :shock: въпреки че един колега ми каза, че намерил учебник отпреди 45-та още и как вътре пишело за терапия с пръчката. :lol: :lol: :lol:

Ако ми се занимаваше с бой, нямаше да искам във ФМИ.

rogertaylor написа:Бог да ни пази, ако такива като теб влязат в МОН.Те не че сега са цвете за мирисане, ама айде...
Ами бате, това е положението. Намери други мераклии. Всички фенери от Фенербахче няма да ти стигнат за търсенето.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Дичоу, защо с,яташ, че добрият учител е този, от когото учениците се страхуват? Аз не помня да съм се страхувал от някоя учителка (учители мъже почти не съм имал), но това не значи задължително, че не съм ги уважавал - всяка според заслугите. Към тези, които не съм уважавал никога не съм демонстрирал преднамерено неуважение, просто не ми се занимаваше с тях. Не знам тези хубостници дали имат 18 г., но бих посъветвал учителката да заведе дело срещу тоя идиот, дето я удряше. Смешничко ще му стане като му тръснат една присъдка едва навършил пълнолетие!
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

pora_e_priqtel написа:му тръснат една присъдка едва навършил пълнолетие
Като за ЧРД :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

pora_e_priqtel написа:Дичоу, защо с,яташ, че добрият учител е този, от когото учениците се страхуват? Аз не помня да съм се страхувал от някоя учителка (учители мъже почти не съм имал), но това не значи задължително, че не съм ги уважавал - всяка според заслугите. Към тези, които не съм уважавал никога не съм демонстрирал преднамерено неуважение, просто не ми се занимаваше с тях. Не знам тези хубостници дали имат 18 г., но бих посъветвал учителката да заведе дело срещу тоя идиот, дето я удряше. Смешничко ще му стане като му тръснат една присъдка едва навършил пълнолетие!
Страхът е могъща двигателна сила...ясно е че не е най - положителното нещо...
Всеки учител намира своя начин...изтъкнах страха като метод...понеже горе ми извадиха някакви...широкоплещести и не знам си какви...че трябвало да ни бъдат учителите...
И пак ми е трудно да проумея как хора, които още са млади (бе щом пишете във форума мисля че не сте на по 50)....говорят за "тва поколение кво е изпуснато"...и разни подобни пенсионерски лафове...
РАБОТАТА НА УЧИТЕЛЯ Е ДА УЧИ И ВЪЗПИТАВА...като не си я върши..се стига до такива гледки....
А вашата логика ако я приложим в сферата на здравеопазването например...е, че ако пристигне некой да се лекува при Джипито...и вземе, че умре...да го обвиним, че поколението му е болно...а не че лекаря не си е свършил работата....
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Работата на учителя не е да възпитава. Много ме дразни тва мнение, което витае из обществото.
Работата на родителя е да възпитава, а на учителя - да обучава.
Тъй като никой не си гледа децата, а ги зарязваме невръстни по институции - детските учителки, евентуално и тези в началното у-ще, могат да имат роля във възпитанието, в никакъв случай обаче не основна роля. Но не и тези в гимназия и техникум!

Друго си мислех аз, гледайки тоя клип - тия много огромни, бе? Нали уж са 9ти клас? Моите момченца в 9ти клас бяха хлапета (тези, на които преподавах)...съучениците ми също...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Crematory написа:Работата на учителя не е да възпитава. Много ме дразни тва мнение, което витае из обществото.
Работата на родителя е да възпитава, а на учителя - да обучава.
Тъй като никой не си гледа децата, а ги зарязваме невръстни по институции - детските учителки, евентуално и тези в началното у-ще, могат да имат роля във възпитанието, в никакъв случай обаче не основна роля. Но не и тези в гимназия и техникум!

Друго си мислех аз, гледайки тоя клип - тия много огромни, бе? Нали уж са 9ти клас? Моите момченца в 9ти клас бяха хлапета (тези, на които преподавах)...съучениците ми също...
Съгласен съм с теб. Но освен родителите, обществото също може да възпитава по свой собствен начин. :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Crematory написа:Работата на учителя не е да възпитава.
Недей да се изказваш неподготвена.
Обучението си има и възпитателен характер. Ясна е ролята на семейството, приятелския кръг, ама ако стрОшат чин пред тебе нищо ли няма да им кажеш?

Да не говоря че и възпитанието си има друга страна - по-важна (при условие, че задачата "как да се държим в обществото" е решена) морал, ценности не само в конкретния предмет, ами и в живота.

Аре стига държавата е раждала бандити.
Изображение
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Малки пикльовци. Ясно е, че има и много учители, които не струват, но всички си знаем какво е в училищата и как се държат някои ученици. Жалко е, когато със свободата идва и свободията.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Дичоу, аз поне не ъсм обвинявал цялото поколение и не смятам, че някое поколение е по-изпуснато от друго. В поколението на моите родители има не по-малко и не по-малки боклуци отколкото в новите поколения. Съгласен съм, че тази групичка от клипчето е яяяко изпусната и им трябва някой фелдфебел да ги строи всеки в по три редици.
Публикувай отговор

Обратно към “България”